Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sky: Children Of The Light

More
10 Jun 2019 19:47 - 10 Jun 2019 20:35 #225466 by Άκης Ζαχαριάδης
Sky: Children Of The Light

Έρχεται σύντομα σε iOS.

Κατά την διάρκεια της Ε3 2019 είδαμε ένα καινούριο τρέιλερ για τον τίτλο Sky: Children Of The Light. Μπορείτε να το κάνετε pre-order τώρα στο iOS store και θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου. Θα κυκλοφορήσει επίσης κάποια στιγμή σε Android και PC.

Στο Sky: Children Of The Light θα μπορείτε να φτιάξετε μουσική με άλλους παίχτες, να αναπτύξετε φιλίες και να εξερευνήσετε βασίλεια και να βρείτε θησαυρούς. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να περιμένουν αρκετά updates και events μετά την κυκλοφορία του.
Last edit: 10 Jun 2019 20:35 by Γιώργος Τζίτζιφας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2022 19:38 #266658 by Nikos Georgopoulos
Έρχεται και στο PlayStation

Η Thegamecompany ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2022, ότι το Sky: Children of the Light θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες PlayStation, τον Δεκέμβριο του 2022.
Το Sky: Children of the Light θα είναι free-to-play ενώ υπάρχει και cross-play μεταξύ των εκδόσεων για κινητά και κονσόλες. Πρόκειται για ένα interactive social game, όπου θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για πετύχετε τον σκοπό σας και να ξεκλειδώνετε νέα skills. Αρχικά το Children of the Light είχε κυκλοφορήσει το 2020 για iOS και Android ενώ το 2021 ήρθε και στο Switch. Από τότε έχει κερδίσει διάφορα βραβείο όπως Best Indie Games of 2020 στο Google Play Store, iPhone Game of the Year, Apple's 2020 Design Award και άλλα.

Το Sky: Children of the Light αναμένετα να κυκλοφορήσει και για PS5 και PS4 τον Δεκέμβριο του 2022.

More
26 Apr 2023 00:28 #270854 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Έχω αναλάβει το review του Sky, children of the light το οποίο δημιουργήθηκε από τους δημιουργούς του Journey και μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε στις κονσόλες PS5 και PS4.
Από το opening act του παιχνιδιού μου έρχονται πάρα πολλα “deja vu” από το Journey αλλά και  από το Abzu καθώς υπάρχουν γνωστοί μηχανισμοί, όμως η ικανότητα του ήρωα μας να πετά το κάνει να διαφέρει. Τα παλάτια και τα playable areas διαφέρουν πολύ μεταξύ τους(στην αρχή) που προσωπικά είναι κάτι που εκτιμώ. Τα πρώτα λεπτά τα πέρασα μόνος μου, όμως μετά από ένα σημείο και μετά, συνέχισα την περιπέτεια μου με μια φίλη η οποία κάνει την εμπειρία πολύ πιο καλύτερη και διασκεδαστική, καθώς αρέσει και στους δύο μας η εξερεύνηση.Δεν ξέρω τι περιπέτειες μας περιμένουν στον κόσμο του Sky, όμως ανυπομονώ να δω την συνέχεια.

More
22 May 2023 18:11 #271144 by Nikos Georgopoulos
Έρχεται και στα PC

Το Sky: Children of the Light έρχεται και στα PC. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, πάντως θα υποστηρίζει cross-play και cross-progression.

More
29 May 2023 21:13 #271280 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Διαβάστε το Sky: Children of the Light review
Το Sky children of the Light είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι το οποίο περιέχει αρκετό περιεχόμενο για όλους. Προσωπικά το Sky, αφού το τελείωσα μου αρέσει να το επισκέπτομαι ξανά αλλά μόνο όταν είμαι με την παρέα μου καθώς ανακαλύπτουμε διάφορες περιοχές ή spirits που δεν βρήκαμε. Προσωπικά η αγαπημένη μου περιοχή είναι το Valley of Triumph καθώς μου θυμίζει πάρα πολύ το SSX3. Στο realm αυτό σκοπός είναι να κυλήσετε κάτω από το βουνό της άμμου. Αν υπάρχουν άλλοι παίκτες γύρω το παιχνίδι σε κάνει να αισθάνεσαι πως είναι ένας κανονικός αγώνας καθώς υπάρχει αντίστροφη μέτρηση στην αφετηρία και διάφοροι κρυφοί δρόμοι για shortcuts. Αν δεν θέλετε να κατεβείτε το βουνό μπορείτε να μπείτε στην άλλη πόρτα όπου ο “αγώνας” είναι πάνω στα σύννεφα. Στο τέλος του realm είναι το πνεύμα της Auroras το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την ιστορία της αλλά και η ιπτάμενη βάρκα που θα σας πάρει σε μια αποκομμένη περιοχή γεμάτη με emotes και minigames. Αυτή την περίοδο μέχρι και το τέλος το Ιούνη το παιχνίδι έχει το seasonal event (Season of Passage) που προσθέτει νέα ιστορία, νέα emotes και cosmetics. Τέλος υπάρχουν νέα challenges τα οποία θα δοκιμάσουν την ικανότητα σας να περάσετε εμπόδια χωρίς την χρήση της κάπας σας(no flying allowed).

More
30 May 2023 16:26 #271288 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Για να βρείτε πρόσβαση στη νέα περιοχή του sky πρέπει να μιλήσετε στο spirit στο hub world .Το spirit αυτό θα σας κάνει teleport σε μια "νέα" περιοχή όπου κάθε φορά που του μιλάτε θα σας δίνει μια αποστολή που πρέπει να κερδίσετε χωρίς να πετάξετε. Προσωπικά η αποστολή με τα κεράκια δεν μου άρεσε πολύ αλλά αν κρατάτε χέρι με ένα άλλο παίκτη μπορείτε να περάσετε την περιοχή καθώς η λάμψη σας δίνει δύναμη και κρατάτε ο ένας τον άλλο φωτεινό.

More
02 Jun 2023 11:10 #271357 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Αυτή την περίοδο(Ιούνη 1-14) το sky Children of the light έχει ένα events “Days of Color”όπου δημιούργησαν νέα designs με θέμα το ουράνιο τόξο για να γιορτάσουν το Pride month. Δεν είναι event του τύπου “Aurora” όμως αν σας αρέσουν τα event του sky, ίσως και να σας αρέσει. Πιθανό να χρειαστείτε μεγάλη ομάδα για να ενεργοπιήσετε μερικές περιοχές.