- Thank you received: 90
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εγώ τις Βαλκυρίες δεν τις βρήκα καθόλου,ούτε κάν με την βοήθεια του χάρτη ! Από τους λόγους που δεν πήρα πλατίνα.Ισως το ξαναπαίξω κάποια στιγμή στο μέλλον.Ψάχνω να βρω τις βαλκιρίες. Έχω αντιμετωπίσει δύο και ίδρωσε το χέρι μου. Πολύ damage.
Αν τα δούμε στο XBOX θα δούμε και το Halo στο playstation εκτός αν αλλάξουν σε βάρος της sony.Συμφωνώ εν μέρη, απλά δν περίμενα τα exclusive του ps4 να αρχίσουν να βγαίνουν και σε pc. Μπορεί κάποια στιγμή να δούμε και αυτά τα πράγματα σε xbox. Όλα αλλάζουν με τον καιρό κσι όχι προς το καλύτερο πιστεύω.
Στο Realm Muspelmheim έχει μια. Θα πρέπει να περάσεις πρώτα από όλα τα trials που έχει η περιοχή. Πέρνεις epic materials και armors απο αυτές. Μια άλλη αν θυμάμαι καλά είναι στην wildwoods. Για τις υπόλοιπες ακόμα το ψάχνω. Το χάος είναι αυτό το παιχνίδι xd.
Εγώ τις Βαλκυρίες δεν τις βρήκα καθόλου,ούτε κάν με την βοήθεια του χάρτη ! Από τους λόγους που δεν πήρα πλατίνα.Ισως το ξαναπαίξω κάποια στιγμή στο μέλλον.Ψάχνω να βρω τις βαλκιρίες. Έχω αντιμετωπίσει δύο και ίδρωσε το χέρι μου. Πολύ damage.