Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Origins

More
16 Feb 2019 13:08 #223264 by Blood Prince
Αρχικά το έβαλα στο Nightmare με enemy scaling και μου φαινόταν αρκετά δύσκολο και το μείωσα στο Hard χωρίς enemy scaling και μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολο.Μπορώ να πω πιο εύκολο από το Sword and Story του Witcher 3 κάποιες φορές.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2019 15:23 - 16 Feb 2019 19:01 #223268 by Blood Prince
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πόσα quests υπάρχουν στο AC Origins (χωρίς τα DLC).Εχω ολοκληρώσει τα 15 μετά από 14 ώρες δηλαδή ούτε στο 25 % ακόμα αλλά μου φαίνεται αρκετά μικρό.Με την ολοκλήρωση όλων των quests αν και δεν είμαι βέβαιος,υπάρχει περίπτωση κάποιες ενέργειες να επαναλαμβάνονται κατά την διάρκεια free roam καθώς οι εχθροί γίνονται respawn.

Πέρα από το παρακάτω βίντεο υπάρχουν νομίζω και επιπλέον 4 τα οποία κυκλοφόρησαν ως free μετά το main game.Επομένως στην Standard Edition υπάρχουν 125 + 4 = 129 quests και για όσους έχουν την Gold-Deluxe edition ή έχουν αγοράσει όλα τα DLC υπάρχουν 183 quests.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Feb 2019 19:01 by Blood Prince.

More
20 Feb 2019 14:10 #223415 by Blood Prince
Τα αγωνίσματα στο Ιπποδρόμειο είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα στο AC Origins.

Εδώ είναι ένα guide για όσους έχουν θέματα.

www.gamersheroes.com/game-guides/assassins-creed-origins-hippodrome-guide/

Μέχρις στιγμής έχω κερδίσει τα πρώτα δύο Races στο Hard αλλά απ'οτι είδα μετά τα τέσσερα αγωνίσματα ξεκλειδώνονται τα Elite Tournaments τα οποία είναι δυσκολότερα.

Πάρα πολλοί προτιμούν να το βάζουν στο Easy.Το Easy είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να κερδίσουν first try.

[IMG

Peter Baylish

More
22 Feb 2019 18:41 - 23 Feb 2019 03:51 #223484 by Blood Prince
Μετά από 40 ώρες έχω ολοκληρώσει 35 missions /129 χωρίς τα DLC και ένα μεγάλο μέρος του χάρτη δεν το έχω δεί καθόλου ! Βλέπω πολλές αποστολές μαζεμένες σε μια τοποθεσία και φαντάζομαι πως ολόκληροι νομοί στον χάρτη θα μείνουν χωρίς αποστολή μόνο για θησαυρούς και περιήγηση,όχι πως έχω θέμα !

Επιπλέον είμαι στο main quest The Scarab Lies και στο επόμενο θα έχω Ναυμαχία στην θάλασσα
Warning: Spoiler!
(αν μου αρέσει,πιθανόν να αγοράσω και το Odyssey)

edit:Μετά από 45 ώρες,ολοκλήρωσα 47 missions και την αποστολή Pompeius Magnus με την Ναυμαχία στο Hard πάντα.Σκέφτομαι να ανεβάσω βίντεο. Τώρα πρίν προχωρήσω στην αποστολή Hyena έχω να ολοκληρώσω κάποια side quests στην Αλεξάνδρεια που είχα αφήσει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Feb 2019 03:51 by Blood Prince.

More
23 Feb 2019 20:49 - 24 Feb 2019 13:52 #223515 by Blood Prince
Εχω προσέξει πως ακόμα και στην περίπτωση της ενδυμασίας ισχύει η διάκριση σε Legendary-Rare-Common με τα αντίστοιχα χρώματα Χρυσό-Μώβ-Μπλέ που ισχύει και στα όπλα απλά η ενδυμασία δεν αναβαθμίζεται και νομίζω πως δεν ανεβάζει τα στατιστικά αν και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω μέχρις στιγμής.

Αν και έχω legendary προτίμησα την rare ενδυμασία Persian Prince η οποία μου αρέσει περισσότερο.

Ανεβάζω φωτό καθώς έχω ξετρελαθεί με αυτή την ενδυμασία και δεν βλέπω τα μούτρα του Bayek.Αυτό το Hood τα σπάει.Επίσης έχω διαβάσει πως μπορώ να αγοράσω ένα Legendary Black Horse οπότε στην ουσία τα Elite Tournament στο Ippodrome αν δεν μου αρέσει το Roman Horse δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Υπάρχει και η ενδυμασία Black Hood αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσω την αποστολή Phylakes Prey.Ακόμα υπάρχει και extra outfit για όσους ολοκληρώσουν το NGPlus.

Φωτό

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 24 Feb 2019 13:52 by Blood Prince.

More
24 Feb 2019 13:30 - 24 Feb 2019 13:55 #223534 by Blood Prince
Ανεβάζω και άλλες φωτογραφίες από Origins καθώς μετά από 55 ώρες επισκέφτηκα τις δύο από τις τρείς πυραμίδες της γκίζας το αγαπημένο μου σημείο του χάρτη μέχρις στιγμής και την σφίγκα.

Το παιχνίδι είναι τόσο τεράστιο χωρίς τα expansions που θα χρειαστώ και τις αποστολές στο Μέμφις για να φτάσω επίσημα στο 50 % completed. (το προσωπικό μου "expansion" θα είναι το ac odyssey μάλλον)

Αγόρασα και το μαύρο άλογο όπως φαίνεται στις φωτό και δεν θα χρειαστώ να ζοριστώ με τα elite tournaments στον Ιππόδρομο καθώς το μαύρο άλογο είναι αρκετά γρήγορο και δεν ενδιαφέρομαι για το Roman Horse,

Με την ευκαιρία θέλω να προσθέσω πως άκουσα καλύτερα τα αρχαία ελληνικά στην Αλεξάνδρεια και ακούγονταν ορισμένα από αυτά σαν Νέα Ελληνικά.

Μου έκανε εντύπωση πως κάποιες κοπελιές εκεί που ασχολιόντουσαν με τα υφάσματα συζητούσαν για αλεύρι......lol...μάλλον για το πόσο πρέπει να δουλέψουν για να το αγοράσουν και να φτιάξουν ψωμί. (αλλά μιλούσαν για παραγωγή αλευριού)

Ακολουθούν φωτό.

p.s Οσο βλέπω τις φωτογραφίες θέλω να παίξω και άλλο αλλά έχω και διάβασμα. :(

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Feb 2019 13:55 by Blood Prince.

More
24 Feb 2019 22:53 #223551 by Astro
Replied by Astro on topic Assassin's Creed: Origins
Εγώ έριξα πολύ γέλιο σε ένα side quest στον ιππόδρομο που ο ιδιοκτήτης του αλόγου το ειχε ονομάσει τζατζίκι.

More
27 Feb 2019 11:36 - 27 Feb 2019 11:45 #223619 by Blood Prince

DoUzOs wrote: Συνεργασία Assassin's Creed και Final Fantasy

Το quest το οποίο πήγαζε από την συνεργασία ήταν το a gift from the gods.

Το συγκεκριμένο quest χθές έψαχνα να το βρώ στην περιοχή της Σαχάρας (Saqqara Nome) και δεν το έβρισκα.

Οπως διάβασα αργότερα έχει αφαιρεθεί και είναι κρίμα καθώς ήθελα πολύ να το παίξω και πρόσφερε μεταξύ άλλων και μια νέα καμήλα.

Οπότε οι αποστολές για όσους έχουμε την standard edition χωρίς το pack του season pass είναι 128...μέχρις στιγμής μετά από 71 ώρες έχω ολοκληρώσει 69 δηλαδή πάνω από τις μισές αλλά δεν έχω επισκεφτεί ολόκληρες περιοχές στο χάρτη όπως Κυρηναϊκή,Green Mountain,Marmarica,Great Sand Sea,Black Desert,White Desert κ.λ.π και γενικότερα ένα μεγάλο μέρος της δυτικής πλευράς με εξαίρεση την Siwa.

forums.ubi.com/showthread.php/1984749-No-Gift-From-the-Gods-Quest

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Feb 2019 11:45 by Blood Prince.

More
01 Mar 2019 21:13 #223698 by Blood Prince

Astro wrote: Εγώ έριξα πολύ γέλιο σε ένα side quest στον ιππόδρομο που ο ιδιοκτήτης του αλόγου το ειχε ονομάσει τζατζίκι.

Εγώ να δείς γέλιο, όταν η φράση "μαλακία" χρησιμοποιείται αρκετές φορές και στο ac origins σε missions στην περιοχή του Fayum και της Fayum Oasis. :lol:

[IMG

Peter Baylish

More
20 Mar 2019 20:33 #224228 by Blood Prince
Δεν ξέρω γιατί πολλοί παίζουν στο Hard και Nightmare αλλά σήμερα με αφορμή μια μάχη με ελέφαντα το έβαλα στο easy και το απολαμβάνω καλύτερα καθώς δεν βλέπω πλέον loading screen.

[IMG

Peter Baylish