Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dynasty Warriors 8 Empires

More
26 Feb 2015 21:12 #157305 by Παντελής Δασκαλέλος

To Dynasty Warriors 8: Empires αποτελεί τη νέα κυκλοφορία της Omega Force στο γνωστό ύφος της σειράς. Παρόλα αυτά, στο συγκεκριμένο spin-off συναντάμε μια πληθώρα Strategy στοιχείων, αλλά και την δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρας. Ο σκόπος σας είναι να ενώσετε τα βασίλεια της Κίνας και να γίνετε ο απόλυτος ηγεμόνας. Για να τα καταφέρετε θα πρέπει να σφάξετε αναρίθμητους εχθρούς, αλλά και χρησιμοποιήσετε στρατηγική για να κάνετε συμμαχίες, να αυξήσετε τα resources των βασιλείων και να γίνετε φίλοι με άλλους Officers της Κίνας.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2015 19:01 #157872 by Παντελής Δασκαλέλος
Δηλώνω αμετανόητος fan της σειράς Dynasty Warriors και γενικώς των δημιουργιών της Omega Force. H πρώτη μου γνωριμία με το Empires spin-off ήταν στο πέμπτο Dynasty Warriors και στην συνέχεια με το αντίστοιχο spin-off για το Samurai Warriors. To τελευταίο μου είχε προκαλέσει θετική αίσθηση και περίμενα να πιάσω το Dynasty Warriors 8 Empires στα χέρια μου για να σχηματίσω άποψη. Το μόνο που με χάλασε είναι τα γραφικά και η εμμονή της Omega Force στους ίδιους μηχανισμούς μάχης, από την άλλη οι στρατηγικές επιλογές έξω από την μάχη είναι πραγματικά εκατοντάδες. Ειλικρινά το συγκεκριμένο θα το πρότεινα στους φίλους των turn-based Stategy.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ.

More
30 May 2015 23:00 #162006 by Γιωργος κοιλιας
ενα ακομα κορυφαιο παιχνιδι σε μια κορυφια σειρα