Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Escape Dead Island

More
14 Nov 2014 20:06 - 14 Nov 2014 20:48 #152219 by Δημήτρης Λυμπερίδης

To Escape Dead Island αποτελεί spin-off της σειράς Dead Island και αναμένεται πολύ σύντομα στα καταστήματα.

Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα Horror Adventure και όχι με ένα FPS όπως τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Την ανάπτυξη του Escape Dead Island την έχει αναλάβει η Fatshark, η οποία στο παρελθόν μας έδωσε αξιόλογα δείγματα γραφής με τα War of the Roses και War of the Vikings.
Κεντρικός πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Cliff Calo, ένας δημοσιογράφος που αποφασίζει να εξερευνήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στο zombie outbreak στα νησιά Banoi. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σενάριο θα λαμβάνει χώρα στο νησί Narapela που ανήκει στο αρχιπέλαγος Banoi. Να τονίσουμε ότι το spin-off αυτό έχει στόχο να εμβαθύνει στο lore του Dead Island και παράλληλα αποτελεί ένα άτυπο prequel του Dead Island 2. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι όσοι από εσάς το παραγγείλουν θα αποκτησουν εγγυημένη πρόσβαση στην beta του Dead Island 2.

Προπαραγγείλτε το Escape Dead Island κάνοντας κλικ εδώ.

Το Escape Dead Island θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360.
Last edit: 14 Nov 2014 20:48 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2014 21:58 #152225 by Παντελής Δασκαλέλος
Το βάζω να κατεβαίνει να δουμε τι λέει. Πολύ adventure μου έπεσε για review αυτό τον μήνα...

More
15 Nov 2014 23:03 #152267 by Παντελής Δασκαλέλος
Λοιπόν το game είναι ότι να ναι. Στην πρώτη πίστα ελέγχετε έναν ninja που κόβει τα zombies με katana και μετά πάμε για κλασικό adventure με λίγα action στοιχεία. Έαν πρόσθέσουμε το γεγονός ότι μου κράσαρε και έχασε παράλληλα και το save μου δύσκολα το συνιστώ. Περισσότερα μέχρι την Παρασκεύη που θα είναι έτοιμο το review. Όσοι είχατε υψηλές απαιτήσεις πάντως ξεχάστε τις.

More
17 Nov 2014 13:14 #152359 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά ο Παντελής απ' ότι μου έλεγε το Σάββατο στο Nintendo Event, έπαιζε 2,5 ώρες και σε ένα crash έχασε ΟΛΗ την πρόοδό του! Ωραία πράγματα. Δεν φτάνει που δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε τα reviews, έχουμε και τέτοια.

Δείτε το launch trailer του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Nov 2014 21:32 #152484 by Παντελής Δασκαλέλος
Ότι και να πω για αυτό το game είναι λίγο. Είναι μια απαράδεκτη κυκλοφορία και ειλικρινά η διαδικασία συγγραφής του review ήταν καταναγκαστική. Για το σκηνικό με τα saves αναφέρθηκα σε προηγούμενο post, αλλά το πρόβλημα αυτό συνέβη μία ακόμη φορά στο ίδιο σημείο. Το auto save γενικά είναι κάκιστο, καθώς τα checkpoints έρχονται με το σταγονόμετρο, Μπορεί να σκοτώσετε 20 zombies να πεθάνετε στο τελευταίο και μετά να πρέπει να τα σκοτώσετε όλα από την αρχή. Η μάχη δεν είναι διασκεδιαστική, οι stealth μηχανισμοί δεν λειτουργούν πάντα, το survival στοιχείο είναι ανύπαρκτο και γενικώς δεν μπορώ να το προτείνω σε κανέναν. Εάν έχετε 50 ευρώ για πέταμα δοκιμάστε το.

Για περισσότερες πληφορορίες διαβάστε το review του Escape Dead Island κάνοντας κλικ εδώ.