Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warriors Orochi 3 Ultimate

More
02 Sep 2014 01:00 #148940 by Παντελής Δασκαλέλος
To Warriors Orochi 3 Ultimate αποτελεί τη νέα έκδοση του ομώνυμου τίτλου, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One. Σε σχέση με την πρωτότυπη έκδοση εδώ περιλαμβάνονται νέοι χαρακτήρες, ένα καινούργιο mode, νέες πίστες και βελτιωμένα γραφικά.

Προσωπικά θα το χαρακτήριζα ως ένα fan service της Tecmo Koei στους φίλους των σειρών Dynasty Warriors, Samurai Warriors, αλλά και σε λοιπές δημιουργίες της. Αυτό γιατί περιλαμβάνονται χαρακτήρες όπως ο Ryu Hayabusa, η Kasumi, αλλά και ο "δικός" μας Αχιλλέας από το Warriors: Legends of Troy. Παρά το γεγονός ότι η Omega Force μας έχει κατακλύσει με δεκάδες games τα τελευταία χρόνια. εγώ αγαπώ την σειρά Dynasty Warriors γιατί πολύ απλά έφαγα τα νιάτα μου στα Dynasty Warriors 2,3,4,5, καθώς και στα Samurai Warriors. Κατόπιν αυτού, παρά τον απαρχαιωμένο τεχνικό τομέα (παρά το next-gen visual update) διασκέδασα με το Warriors Orochi 3 Ultimate και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον αρέσκεται σε αυτές τις δημιουργίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2014 22:08 #149034 by Donnie Darko
Λατρευω πολυ τα παιχνιδια απο Tecmo Koei ειναι τοσο απολαυστικα!Ωραιο φαινετε συμφωνα με το βιντεο κατι που δεν το βρισκω παραξενο!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
27 Oct 2014 14:22 #151035 by Πιέρρος Φουστέρης
Η βαθμολογία του Παντελή Δασκαλέλου δεν δίνει και πολλές υποσχέσεις. Διαβάστε το review του και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister