Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Worms Battlegrounds

More
21 May 2014 19:31 #144876 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Επιτέλους ξανακάνει την εμφάνιση του το Worms με πολύ ελκυστικό και ωραίο gameplay. Λεπτομέρειες εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2014 04:28 #144887 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ειμαι μεγαλος fan των worms, μου αρεσουν ολες οι εκδοσεις που εχουν βγει αλλα προτιμω τισ 3d versions...αληθεια περιμενω για την επομενη τρισδιαστατη version για την βαλω στην wishlist μου.!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
22 May 2014 16:37 #144902 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Είναι ωραία και ευχάριστη σειρά η οποία δεν σε κουράζει. Εγώ παλιά την έκρινα άσχημα μέχρι να την πιάσω στα χέρια μου και μετά ήρθε και το κάψιμο :D

More
23 May 2014 00:16 #144933 by Αγησίλαος Σιντόρης
Πραγματικα εχει πολυ φαση.. εγω εχω το armagedon για ps3 και αμα μαζεψεις δυο τρεις φιλους να παιξετε ολοι μαζι γινεται χαμος..οποτε αναμενουμε την επομεη τρισδιαστατη εκδοση της σειρας..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
30 Apr 2015 04:43 #160148 by Αλκμήνη Καζάνα
Το νεο Worms Battlegrounds ειναι αρκετα διαφορετικο αλλα πολυ ωραιο ταυτοχρονα. Η αληθεα ειναι οτι στην αρχη παραξενευτηκα που τα worms πλεον περνανε μεσα απο πιστες και υπαρχει turn-based συστημα μάχης κατι το οποιο με κουραζει λιγο αλλα πλεον τα worms λειτουργουν με objectives και εχουν μια ιστορια απο πισω. Ετοιμαζω το Review σε λιγες μερες οποτε ετοιμαστειτε να το δειτε στο GameWorld!!! :D