Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nosgoth

More
26 Mar 2014 17:35 - 26 Mar 2014 18:39 #142397 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

To έχετε τσεκάρει? Είναι ένα multiplayer competitive action game και φαίνεται ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟ! Βασίζεται στην μυθολογία του Legacy of Kain και έχει όλα τα βασικά συστατικά της επιτυχίας, αίμα , βία και άψογο design. Το καλύτερο απ' όλα? Είναι Free-to-play! Αυτή τη στιγμή είναι σε closed Beta για 20 ευρώ απο Steam αλλά σύντομα θα ανοίξει η Open Beta που θα είναι δωρεάν! Θα ασχοληθεί κανένας?

[youtube:zmeu0al3]
[/youtube:zmeu0al3]

Διαβάστε το άρθρο εδώ www.gameworld.gr/news/action/item/15843-nosgoth
Last edit: 26 Mar 2014 18:39 by Κοσμάς Κ. Φλωρής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2014 17:51 #142398 by Αλέξης Ιωάννου
Replied by Αλέξης Ιωάννου on topic Nosgoth
τζαμπα? τζαμπαα? ΤΖΑΑΜΠΑΑΑ? 8O
φυσικά και θα το δοκιμάσω :D

More
26 Mar 2014 18:26 #142402 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Και καλή παραγωγή και αίμα και free to play? Τελικά πολλές φορές άδικα έχουμε παράπονα.Λίγο το ονοματάκι είναι ψαγμενιά αλλά κατα τα άλλα φένεται κομπλέ.!Θα το δοκιμάσω.Εκτός και αν έχει βγει το hots.Εκεί θα υπάρξει πρόβλημα. :)

More
14 Aug 2014 19:47 #148014 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Nosgoth
Ο Γρηγόρης έγραψε preview για το Nosgoth ,

Δείχνει ένα ενδιαφέρον multiplayer Action game. Μόλις λάβαμε και δεύτερο κωδικό οπότε ενδέχεται δεύτερος συντάκτης να κάνει βίντεο, αν φυσικά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jan 2015 22:09 #155517 by Πιέρρος Φουστέρης
Στις 21 Ιανουαρίου ξεκινά η διάθεση της open beta!

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Square Enix την προσεχή εβδομάδα θα διατεθεί η open beta του Nosgoth! Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
24 Jan 2015 21:07 #155924 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
το έπαιξα σήμερα, καλή εντύπωση μου άφησε, καλοσχεδιασμένο, μου θυμίζει kain παιχνίδια, καλα ισορροπημένοι χαρακτήρες, αν και κάθε team ( hunters και vampires) έχει 2 κλάσεις μόνο

More
24 Jan 2015 23:44 #155930 by Rain
Replied by Rain on topic Nosgoth

Shallow wrote: το έπαιξα σήμερα, καλή εντύπωση μου άφησε, καλοσχεδιασμένο, μου θυμίζει kain παιχνίδια, καλα ισορροπημένοι χαρακτήρες, αν και κάθε team ( hunters και vampires) έχει 2 κλάσεις μόνο

Νομίζω ότι υπάρχουν 4 κλάσεις σε κάθε ομάδα απλά οι 2+2 ειναι μόνο με πραγματικά λεφτά.Αλλα μπορεί να κάνω λάθος!
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και σίγουρα αξίζει να το παίζεις όταν δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς
Προσωπικά το παίζω απο Closed beta και θεωρώ οτι είναι απο τα καλά παιχνίδια που βγήκαν στο Steam