Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dead Nation: Apocalypse Edition

More
10 Feb 2014 09:19 #140340 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Καλημερα ρε παιδια έχω αρρώστια με το dead nation,ξέρετε αν θα βγει 2 ή εχετε να προτείνετε κατι παρόμοιο; Ειναι το αγαπημένο μου είδος, τρίτου προσώπου,η κάμερα απο ψηλά ή κ απο πίσω,φοβερη ατμόσφαιρα κ γραφικά!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2014 18:12 #140932 by Κώστας Λάβαρης
Η Sony αποκάλυψε την κυκλοφορία του Dead Nation: Apocalypse Edition . Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη Housemarque που έχει δημιουργήσει το Dead Nation και Resogun. Η μόνη γνωστή πληροφορία είναι ότι θα κυκλοφορήσει στο PS4.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Feb 2014 19:29 #140941 by Άγγελος Φασούλης
Τέλεια, το λιώσαμε το πρώτο.

More
10 Mar 2014 23:37 #141679 by Χριστιάνα Θάνου
Το Dead Nation: Apocalypse Edition παρόλο που δεν με βόλεψε ιδιαίτερα στον χειρισμό, μου φάνηκε διασκεδαστικό. Μετά από περίπου μία ώρα πορώθηκα γιατί πήρα τα βαριά όπλα (φλογοβόλα, μολότοβ κτλ) και είχα τόσες επιλογές για να σκοτώσω τα ζόμπι όπως ήθελα. Επίσης το έβαλα στόχο να maxαρω το SMG σε όλα τα stats :P
Γενικά καλό gameplay αλλά το story πολύ συνηθισμένο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαν φτιάξει τουλάχιστον 2-3 cinematics και όχι αυτό το πράγμα που είναι σαν κόμικ. Πάντως αν έχει κανείς PS4 και σκέφτεται να το πάρει, το προτείνω.

More
12 Mar 2014 00:46 #141723 by Κώστας Λάβαρης
Η Χριστιάνα Θάνου έπαιξε το Dead Nation: Apocalypse Edition και μας παρουσιάζει τις εντυπώσεις της από το παιχνίδι στο review της στο GameWorld. Το παιχνίδι αποτελεί μία έξυπνη αγορά ενός indie game, μιας και η τιμή του είναι από τις χαμηλότερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο PS4.

[youtube:25xbe0dk]
[/youtube:25xbe0dk]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
15 Mar 2014 07:49 #141876 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε παιδια αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο game με του ps3....καλα εβγαλαν νεο παιχνιδι που ειναι το ιδιο με το παλιο?????