Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DARK

More
04 Jul 2013 23:52 #127474 by Κώστας Λάβαρης
Το DARK είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει stealth action με rpg. Αναπτύχθηκε από τη Realmforge Studios και θα κυκλοφορήσει από τη Kalypso Media. Το παιχνίδι διανέμεται ψηφιακά μέσω steam από τις 4 Ιουλίου και πρόκειται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Ιουλίου για PC και Xbox 360.

Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία του Eric Bane, που πρόσφατα μεταλλάχθηκε σε βαμπίρ και πάσχει από αμνησία. Σύντομα μαθαίνει πως η μετάλλαξη του δεν έχει ολοκληρωθεί και για αυτό το λόγο πρέπει να πίνει το αίμα των προγόνων του αλλιώς θα γίνει ένας βρικόλακας.

[youtube:1odfh5bo]
[/youtube:1odfh5bo]

Το gameplay του DARK είναι βασισμένο στο stealth στοιχείο, με τον πρωταγωνιστή να έχει διάφορες υπερφυσικές δυνάμεις (τηλεμεταφορά, γίνεται προσωρινά αόρατος, όραση στο σκοτάδι, καθυστερεί το χρόνο), οι οποίες τον βοηθούν να κάνει stealth kills.

Η εκδότρια εταιρεία του παιχνιδιού έκανε γνωστό πως το DARK θα υποστηρίζει τεχνολογία 3D και Oculus Rift στην έκδοση για PC. Προβλέπεται να είναι αξιόλογος τίτλος, και να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτικών.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2013 00:17 #127476 by Χριστιάνα Θάνου
Replied by Χριστιάνα Θάνου on topic DARK
Καλή προσπάθεια φαίνεται αλλά όχι τόσο ώστε να τραβήξει βλέμματα. Σε λίγο καιρό βγαίνει και το hype είναι πολύ μικρό. Παρόλα αυτά θα περιμένουμε το review για να μάθουμε πως είναι.

More
05 Jul 2013 00:30 #127478 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic DARK
Το μόνο που με χαλάει είναι το βαμπίρ... Έχουν πέσει στα μάτια μου μετά το twilight... χαχαχαχαχα

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Jul 2013 00:44 #127481 by Νικολής Ασημάκης
Δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι, αλλά καλώς να έρθει, και ελπίζω να βγει αξιόλογο.

More
05 Jul 2013 01:05 #127487 by Παντελής Δασκαλέλος
To έχω ζητήσει για review από την εταιρεία εδώ και 25 μέρες περίπου. Αντε να δούμε πότε θα μας το στείλουν. Δεν μου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι, αλλά αυτή την περίοδο γενικά έχει λίγα καλά games και δεν αποκλείεται να του δώσω μια ευκαιρία.

More
05 Jul 2013 01:16 #127489 by Κώστας Λάβαρης
Αυτό που με τραβάει εμένα είναι το stealth. Σίγουρα θα έχουνε δώσει βάση σε αυτό το κομμάτι του combat. Επίσης είναι πολύ καλό που μπορεί να χρησιμοποιήσει 3D και το Oculus Rift, θα κάνουν καλύτερη την εμπειρία! Ελπίζω. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Jul 2013 01:28 #127491 by Νικόλας Μαρκόγλου
Από τα όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής δεν είδα τίποτε απολύτως που να το κάνει να ξεχωρίζει. Πιστεύω ότι θα είναι μέτριο στην καλύτερη περίπτωση αλλά ελπίζω να βγω λάθος.

More
05 Jul 2013 03:11 #127495 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic DARK
Εμένα πάλι μου φαίνεται ενδιαφέρον :cool:

Μπορεί και να βγει μέτριο, αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία. Μου αρέσει το art style που επέλεξαν στα γραφικά.

More
05 Jul 2013 09:42 #127512 by Κώστας Λάβαρης
Στο forum του DARK στο steam οι περισσότεροι λένε πως πρόκειται για ένα καλό game. Ελπίζω όντως να είναι! :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.