Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ryse: Son of Rome (Xbox One, PC)

More
26 Nov 2013 01:16 #135610 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Παρά τα όχι τόσο εντυπωσιακά reviews, με ψήνει πολύ ακόμη..είναι και Crytek, αν και πολύ στον τεχνικό τομέα το έχουν ρίξει και αρχίζουν να με στενοχωρούν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2013 12:15 #135646 by Βασίλης
και εμένα με ψήνει ακόμα παρά το γενικό κράξιμο που έχει φάει...

More
11 Apr 2014 23:39 #143192 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά από την εκτεταμένη μου ενασχόληση με το Ryse (εντός του Σαββατοκύριακου θα είναι έτοιμο και το review) δηλώνω περίτρανα ότι το θάψιμο που έχει φάει είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητο.

Στο τεχνικό κομμάτι μιλάμε για έναν τίτλο που σε κάνει να χαζεύεις παρά το sub-1080p resolution του. Το voice acting άψογο και θα έλεγα και ψυχωμένο λες και οι ηθοποιοί έχουν μπει στο πετσί των ρόλων τους. Από την άλλη το soundtrack είναι τίγκα επικό, κάποια θέματα θυμίζουν το αντίστοιχο του πρώτου Conan, αλλά Lord of the Rings και γενικώς μεταδίδουν εύστοχα το κλίμα του παιχνιδιού.

Πάμε στο gameplay, εδώ το Ryse μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως one-trick pony. Στο στοιχείο αυτό έχουν σταθεί αρκετοί τονίζοντας πως το σύστημα μάχης είναι απλό και δεν έχει βάθος. Εν μέρη θα συμφωνήσω μαζί τους αν και στην πράξη έχουμε να κάνουμε με ένα easy to learn, hard to master σύστημα, κάτι που αποτυπώνεται στην πράξη στο Legendary επίπεδο δυσκολίας, όπου θα πρέπει να διαβάσετε τις κινήσεις των εχθρών σας και στην συνέχεια να αντεπιτεθείτε. Σχετικά με τα executes επίσης κάποιοι λένε ότι είναι βαρετά και επαναλαμβάνονται, από την εμπειρία μου έχω να πω ότι υπάρχουν περισσότερα από 40 διαφορετικά executes, χωρίς να βάζω μέσα τα environmental που εξαρτώνται από το σημείο της πίστας που βρίσκεται ο αντίπαλος σας.

Το Ryse: Son of Rome πράγματι κάνει ένα μόνο πράγμα και αυτό είναι ότι σας βάζει στην θέση ενός Ρωμαίου λεγεωνάριου και σας θέτει αντιμέτωπους με δεκάδες εχθρούς. Θυμίζω ότι και στο Max Payne 3 οι αναλογίες ήταν παρόμοιες και δεν νομίζω κάποιος να χαλάστηκε από το γεγονός ότι μόνο πυροβόλαγες τους αντιπάλους σου και δεν έκανες κάτι άλλο.

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι το δεύτερο καλύτερο Action/hack 'n' slash της περυσινής χρονιάς μετά το Metal Gear Rising: Revengeance. Τα όποια ελαττώματα θα τα αναπτύξω στο review. Μέχρι τότε η multiplayer arena με καλεί και ο gladiator μου διψάει για αίμα...

Fight for your father!Fight for your Legion!Fight for Rome!

More
23 Apr 2014 22:45 #143621 by Παντελής Δασκαλέλος
Στο review του Ryse: Son of Rome κατέθεσα μία όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική άποψη για το συγκεκριμένο game, παρόλα αυτά όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post μου έμενα προσωπικά η δημιουργία της Crytek με άφησε ικανοποιημένο. Ελπίζω στο μέλλον να δούμε κάποιο sequel το οποίο να διορθώνει τα κακώς κείμενα. Όσον αφορά την μικρή διάρκεια πάντως εγώ προσωπικά έχω κάνει δύο playthroughs αφιερώνοντας γύρω στις 14 ώρες και τώρα κάνω το τρίτο για να μαζέψω τα collectables. Στο multiplayer έχω ασχοληθεί ένα πεντάωρο περίπου και από ότι υπολογίζω θα ασχοληθώ ένα 25 ώρο ακόμα για να φτάσω στο rank 100.

Με τα στοιχεία αυτά θέλω να τονίσω ότι αν το gameplay σας κρατήσει υπάρχει μπόλικο πράγμα να κάνετε στο παιχνίδι και στην τελική όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Έαν ψάχνετε λοιπόν ένα διασκεδαστικό hack and slash με μπόλικο gore τότε μην διστάσετε να επενδύσετε στο Ryse: Son of Rome.

More
24 Apr 2014 23:18 #143667 by Sotiris Greece
Δείτε το νέο dlc που ανακοίνωσε η Crytek και η Microsoft εδώ .

More
14 Aug 2014 20:00 #148015 by Μάνος Γρυπάρης
Προς μεγάλη ικανοποίηση των PC users, το Ryse: Son of Rome θα κυκλοφορήσει και στα PC, σχεδόν ένα χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία στο Xbox One.

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2014 σύμφωνα με την Microsoft.

Δεν πρόκειται για blockbuster τίτλο σύμφωνα με τα reviews, πάντως ο Παντελής στο δικό μας review το αξιολόγησε με περισσότερα θετικά σχόλια σε σχέση με την πλειοψηφία του ξένου τύπου. Θα ήθελα να το δοκιμάσω όταν θα μας έρθει με το καλό από την Microsoft, οπότε αναγκαστικά θα γράψω και το review της έκδοσης για PC. Εκτός κι αν μας στείλουν δύο κόπιες οπότε εκεί θα δείτε review από Παντελή και απλά μια γνώμη από μένα (όχι τίποτα άλλο, αλλά θέλω να γλιτώσω από τα νύχια του αν το θάψω, καταλαβαίνετε! :mrgreen: )

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Aug 2014 19:54 #148244 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ελπίζω μόνο να μη μας ξετινάξει τα μηχανήματα σε απαιτήσεις υπολογιστικής ισχύος. Απ' ό,τι συμπέρανα διαβάζοντας το review του Παντελή, είναι ένα παιχνίδι του ύψους και του βάθους ανά τομείς, και ίσως να παίρνει κάποιους πόντους παραπάνω αν το δοκιμάσει κάποιος στο legendary επίπεδο δυσκολίας. Το σενάριο και τα γραφικά είναι σίγουρα στα μεγάλα συν, όπως επίσης και γενικότερα η εποχή την οποία πραγματεύεται.

More
23 Aug 2014 08:57 #148325 by Kωνσταντινος Σολδατος
Σχεδον πηγα να σκασω που ηταν xbox1 exclusive...hooray for the pc users :D

More
25 Aug 2014 18:42 #148576 by Ilias Korolis
το εχω αγορασει για το XBOX One μπορω να πω οτι ειναι καλο παιχνιδι δεν με απογοητευσε ηταν οτι περιμενα.

Με εκτίμηση

More
31 Oct 2014 22:59 - 28 Dec 2017 00:59 #151387 by Donnie Darko
Διαβάστε το review της PC έκδοσης του Ryse από την Χριστιάνα Θάνου.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 28 Dec 2017 00:59 by Μάνος Γρυπάρης.