Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassins creed: Νέος τίτλος κάθε χρόνο

More
29 Mar 2013 13:22 #122229 by Νικολής Ασημάκης
Τα ποδοσφαιράκια είναι άλλος καημός και δεν θέλω να μπλέξω σε ξένα χωράφια (καθώς δεν ασχολούμαι με αυτά). Αν περίμενε επτά παιχνίδια για να ωριμάσει η σειρά, τι να πω... Μέχρι να φτάσω στο 3, θα έχουμε φτάσει στο 6-7 και τέλος δεν θα έχουμε δει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2013 13:25 #122230 by Κώστας Λάβαρης
Πλάκα έκανα έτσι κι αλλιώς.. :P Ίσως είναι επιτακτικό και αναγκαίο ένα διάλειμμα του AC. Για να ξεκουραστούν και οι fans αλλά και να ανανεωθεί η σειρά. Και επίσης για να ασχοληθούν αυτοί στη Ubisoft με κάνα reboot του Prince of Persia!! :twisted:

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Mar 2013 13:38 #122231 by Νικολής Ασημάκης
Έπαιζα το προηγούμενο καλοκαίρι για πρώτη φορά το Sands of Time. Δεν μου φαίνεται καθόλου γερασμένο σαν παιχνίδι. Μια χαρά στέκεται δίπλα στις σύγχρονες παραγωγές οπότε δεν χρειάζεται κατ'εμέ κάποιο reboot.

More
29 Mar 2013 13:44 #122232 by Κώστας Λάβαρης
Το Sands of Time όπως και τα 2 επόμενα είναι all time classics και παιχνιδάρες!! Φυσικά και στέκεται μπροστά στις σύγχρονες παραγωγές, μην σου πω ότι είναι καλύτερο από πολλά.. Απλώς θα ήθελα να το δω πιο σύγχρονο.. Άντε στη χειρότερη συμβιβάζομαι με ένα καινούριο τίτλο.. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Mar 2013 13:50 #122233 by Νικολής Ασημάκης
Προσωπικά θέλω νέα IP. Μπούχτησα με συνεχόμενους τίτλους γνωστών σειρών ή reboots. Θέλω καινούργια πράγματα, βλέπε Watch Dogs.

More
29 Mar 2013 13:54 #122234 by Κώστας Λάβαρης
Όντως υπάρχει έλλειψη πρωτότυπων ιδεών. Τουλάχιστον φέτος είναι γεμάτη χρονιά με πολύ καλά παιχνίδια!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Mar 2013 19:18 #122246 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Zaratoth wrote: Προσωπικά θέλω νέα IP. Μπούχτησα με συνεχόμενους τίτλους γνωστών σειρών ή reboots. Θέλω καινούργια πράγματα, βλέπε Watch Dogs.

Συμφωνώ, δε μπούχτησα ακριβώς αλλά αν δεν έχουνε κάτι να πούνε μερικά games καλύτερα να αποσύρονται αξιοπρεπώς

More
29 Mar 2013 23:20 #122253 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
το θεμα δεν ειναι να αποσύρεσαι αξιοπρεπώς αλλά να να έχεις να παρουσιάσεις κάτι καινούριο στο προσκήνιο.. Το watch dogs ειναι καθαρά καινούριο αίμα (ανυπομονώ BTW).. όταν τραβάς κάτι κάποια στιγμή θα σπάσει..

More
30 Mar 2013 18:04 #122276 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
kai εγω πιστευω οτι πρωτιστως πρπεπει να προσφερουν κατι παραπανω στα γραφικα ...δεν γινεται να βγαινουν sequels με την ιδια μηχανη γραφικων καθε φορα οπως sta COD ..