Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grand Theft Auto 3

More
27 Jan 2013 23:37 #119651 by eliminator
Grand Theft Auto III review

Ο «νονός» της Liberty City!

Review

[youtube:30t2vkny]
[/youtube:30t2vkny]

[youtube:30t2vkny]
[/youtube:30t2vkny]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2013 03:07 #119656 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Για μένα το καλύτερο GTA μαζί με το Vice City, όρισαν το είδος. Θυμάμαι ήταν αρχές της περασμένης δεκαετίας, είχαμε παίξει τα δύο πρώτα GTA τα οποία ήδη θεωρούσαμε με την παρέα ότι ήταν πρωτοποριακά και πολύ διασκεδαστικα games αλλά αυτό που βιώσαμε όταν παίξαμε το GTA 3 δεν είχε προηγούμενο. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα σε ένα, πραγματικά έλιωνες άνετα με τις ώρες.

Μοναδικό gameplay, πολύ ποιοτικός τεχνικός τομέας, προσεγμένο σύνολο μα πάνω από όλα μια τρέλα ανευ προηγουμένου. Από τα πιο "ελεύθερα" games που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε, έδινε την ευκαιρία στον πάικτη να κάνει ότι του πέρναγε απο το κεφάλι και για μένα αυτό ήταν η μεγαλύτερή του επιτυχία.

More
27 Jun 2013 22:21 #126886 by Μάνος Γρυπάρης
Όταν είχε κυκλοφορήσει το GTA 3 το 2002 στο PC είχα πάθει σοκ (κλασικά κι εγώ σε PC το έπαιξα). Λιώσιμο με τις ώρες. Ίσως να είχε περάσει στο μυαλό μας ότι θα ήταν κάπως έτσι η μετάβαση από 2D σε 3D. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το φαντάζονταν. Αλλά είχε πλάκα όταν πρωτοακούγαμε το ραδιοφωνάκι στο αμάξι, τα cutscenes και κλασικά το κυνηγητό των περιπολικών.

Ηταν η πρωτη φορά βασικά που "καθαρίζαμε" όποιον βλέπαμε μπροστά μας σε 3D. Και μπορούσαμε να ξεφύγουμε πολύ πιο εύκολα απ' ότι στα πρώτα δύο GTA που ήταν 2D.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Jun 2014 12:28 #145855 by Μάρκος Ασκανιάν
Το video game επανάσταση. Θυμάμαι που εκείνη τη περίοδο όταν άκουγα συζητήσεις για games το πρώτο πράγμα που ξεστόμιζε κάποιος ήταν το GTA 3.

Adododo!!!