Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fuse

More
27 Jun 2013 03:13 #126836 by Παντελής Δασκαλέλος
Fuse review

[center:1h8zyo08] [/center:1h8zyo08]

Η Insomniac Games σε Third-Person Shooter μονοπάτια.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Έχοντας σε ιδιαίτερη εκτίμηση την σειρά Resistance περιμένα με ανυπομονησία το Fuse. Οι προσδοκίες μου δεν δικαιώθηκαν όταν έπαιξα το demo, παρόλα αυτά περίμενα την ολοκληρωμένη έκδοση για να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Δυστυχώς η αίσθηση που μου άφησε το Fuse όταν το τερμάτισα, ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Το gameplay από την αρχή ως το τέλος ήταν το ίδιο και οι όποιες προσπάθειες να προστεθεί ποικιλία με το leveling system και τα stealth στοιχεία έπεσαν στο κενό.

Η solo εμπειρία ήταν πραγματικά τραγική καθώς ουκ ολίγες φορές η συμμαχική A.I με ανάγκασε να κατεβάσω καντήλια :twisted: Πραγματικά δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να πεθαίνεις επειδή όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις σύμμαχοι σου προτιμούν να κρατήσουν τις θέσεις τους από το να σπεύσουν να σε κάνουν revive. Στο co-op η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη, ειδικά αν έχετε την τύχη να παίξετε παρέα με τρεις ακόμη παίκτες στο PSN. Από τους τέσσερις χαρακτήρες προσωπικά βρήκα τον Kimble αδιάφορο, καθώς οι υπόλοιποι τρεις έχουν πολύ μεγαλύτερο utility σε ένα party.

Please Log in or Create an account to join the conversation.