Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs

More
28 Jun 2013 00:47 #126899 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ με όσα έχω δει μέχρι τώρα έχω πωρωθεί πάρα πολύ! Ελπίζω το Watch Dogs να μην είναι άλλο ένα game που θα ξεχαστεί αλλά να μείνει στην ιστορία. Το θέμα με τους hackers ήταν στην μόδα κατά την διάρκεια της δεκαετίας των 90s και τώρα οι μόνοι γνωστοί hackers είναι οι Anonymous. Το ότι θα μας κάνει και εμάς να νιώσουμε λίγο από την δόξα αυτών των geeky boys, πιστεύω ότι θα είναι καλό. Το περιμένω πως και πως και ελπίζω να μην με απογοητεύσει με την διάρκειά του. Θα ήθελα το campaign να ξεπεράσει τις 20 ώρες και το multiplayer άμα υπάρχει να είναι αξιόλογο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2013 00:55 #126900 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αν θέλει να χτυπήσει δυνατά και να ανταγωνιστεί GTA πρέπει να έχει τουλάχιστον 30 ώρες gameplay. Εκτός βέβαια και αν έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο online κομμάτι.

More
28 Jun 2013 02:30 #126909 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Εντάξει, όλα δέιχνουν ότι πρόκειται για παιχνιδάρα. Τεχνικά δέιχνει άψογο, προσωπικά θα το τιμήσω λογικά σε PC γιατί σε PS3, Wii U και Xbox 360 τα γραφικά θα είναι σίγουρα κατώτερα, δεν θα το "σηκώνουν" full. Οpen world action-adventure stealth και μου "μυρίζει" άρωμα από το Deus Ex Ηuman Revolution, αν είναι σε τέτοιο στυλ θα αποχαιρετίσουμε για λίγες ώρες τα εγκόσμια πάλι. :)

More
28 Jun 2013 11:39 #126935 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Εγώ προσωπικά θα το τιμήσω στο XBOX one με το καλό.. ελπίζω να φανεί η διαφορά στην αισθητική και στα γραφικά.. τώρα από πλευράς gameplay σίγουρα θα προσφέρει κάτι καινούριο αλλά ελπίζω και την επιλογή να πλησιάσεις κάτι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. πάντα αινθουσιάζομαι με τα games που σε αφήνουν να προσεγγίσεις τον στόχο σου όπως εσυ θέλεις.

More
28 Jun 2013 16:30 #126978 by Βασίλης Καμακάρης
Το παιχνίδι είναι απίστευτο. Εγώ προσωπικά έχω σταμπάρει άλλα games τώρα και ένα ps4. Άλλα θα το έχω στην λίστα για να το δω. Μου αρέσει αρκετά διότι είναι ένα game ανοιχτού χώρου που σου δίνει μια ελευθέρια κινήσεων και πολλά σημεία για εξερεύνηση.

More
29 Jun 2013 00:51 #127021 by Στέλιος Παπαδόπουλος
δυνατο gameplay! πολύ promising!!!

More
29 Jun 2013 14:17 #127047 by Γιώργος Λόλας
Από την πρώτη ημέρα που το αποκάλυψαν, μετράω τις ημέρες μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου! :)

Μου θυμίζει λίγο την σειρά Person of Interest. Βάλε στη συνταγή και το open-world gameplay και είσαι άρχοντας! Ελπίζω να έχει πράγματα να κάνεις και εκτός από τις αποστολές (όπως στα GTA). Αν βγει έτσι, πραγματικά θα παίζουμε για χρόνια! Το GTA IV ακόμα το παίζω που και που, βάζοντάς του διάφορα mods.

More
30 Jun 2013 18:59 #127109 by Than0sGamer
Replied by Than0sGamer on topic Watch Dogs
το game θα παιζει να ειναι τερμα πορωση οταν λεμε τερμα τερμα απο οτι εχω δει στα βιντεος αλλα μακαρι να ειναι ετσι !!! τελεια γραφικα τελειο παιχνιδακι εγω το περιμενω πως κ πως να βγει να το δοκιμασω..

More
30 Jun 2013 19:31 #127112 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ελπίζω να μην έχει μόνο μεγάλο map αλλά να έχει και ποικιλία.

More
02 Jul 2013 19:52 #127259 by Ευριπιδης Καινουργιος
ΟΚ το αποφασισα θα παρω τη συλλεκτικη εκδοση με τη φιγουρα!

I died. Good thing I have 2 more lives.