Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Castlevania: Lords of Shadow 2

More
22 Aug 2013 17:02 #130791 by Παντελής Δασκαλέλος
Καιρός ήταν να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ελπίζω αυτή την φορά η MercurySteam να μην μας απογοητεύσει όπως έγινε με το Mirror of Fate του 3DS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2013 18:22 #134799 by Βασίλης Καμακάρης
Ένα νέο τρέιλερ για το αναμενόμενο Castlevania: Lords of Shadow 2 δημοσίευσε η Konami με την ονομασία Dracula's Vengeance Trailer:

[center:j8b7mplt][youtube:j8b7mplt]
[/youtube:j8b7mplt][/center:j8b7mplt]

Παράλληλα στο Trailer βλέπουμε και την Premuim Edition του παιχνιδιού:

[center:j8b7mplt] [/center:j8b7mplt]

Το Castlevania: Lords of Shadow 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2014 για PC, PS3 και Xbox 360.

More
01 Nov 2013 22:26 #134841 by Νικολής Ασημάκης
Σκέφτομαι να τσιμπήσω την Collector's για PC

More
13 Feb 2014 15:40 #140475 by Κώστας Λάβαρης
Όπως ενημέρωσε η Konami, τα PS3, Xbox 360 και PC demos των Castlevania: Lords of Shadow 2 έχουν ήδη ανέβει σε PlayStation Network, Xbox Live και Steam αντίστοιχα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 17:13 #141010 by Κώστας Λάβαρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος έγραψε το review του πολυαναμενόμενου Castlevania: Lords of Shadow 2 . Το παιχνίδι είναι κατώτερο από τον προκάτοχό του, αλλά παραμένει μια αξιόλογη πρόταση για τους πολυπληθείς φίλους της σειράς Castlevania.

[youtube:1j1nabe9]
[/youtube:1j1nabe9]

Το παιχνίδι το πήρα και ξεκίνησα να παίζω και αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως είναι πολύ ελαφρύ για τα PC. Και έχει και πολύ καλά γραφικά. Μη φανταστείτε πως έχω κάνα υπερτούμπανο υπολογιστή, παρ' όλα αυτά πιάνω πολλά frames.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 18:36 #141027 by Γιώργος Λόλας
Θα ξεκινήσω αυτές τις ημέρες το πρώτο της σειράς και μετά θα πιάσω και το 2. Έχω πολύ καιρό να παίξω κάποιο Castlevania game οπότε καιρός είναι να επιστρέψω. Τα τελευταία games της σειράς φαίνεται να έχουν τρομερό ενδιαφέρον και σίγουρα θα είναι διασκεδαστικότατα.

Πλάκα πλάκα, ένα καινούριο Soul Reaver πόσο θα το ήθελα :(

More
27 Feb 2014 18:42 #141029 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά το Lightning Retunrs και το Thief το Castlevania: Lords of Shadow 2 είναι άλλη μία δημιουργία που δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την φήμη της. Η MercurySteam είναι γεγονός ότι προσπάθησε -υπερβολικά θα έλεγα- να επανεφευρεί τον τροχό, το πρόβλημα είναι το Lords of Shadow 2 μοιάζει σαν ένα κολλάζ από άλλα games, κοινώς σύστημα μάχης God of War - DmC, open world αισθητική αλά Legacy of Kain: Soul Reaver, οι stealth μηχανισμοί εμένα μου θύμισαν και το Blood Omen 2. To τελικό αποτέλεσμα είναι μεν διασκεδαστικό αλλά στερείται πρωτοτυπίας.

Το κομμάτι που δεν επιδέχεται κριτική πάντως είναι ο οπτικοακουστικός τομέας και ειδικά το voice acting. Εν κατακλείδι, είναι ένα τίμιο Action-Adventure που ναι μεν δεν καινοτομεί, αλλά παραμένει διασκεδαστικό. Θα το τοποθετούσα πλάι στο Lament of Innocense από πλευράς ποιότητας.

More
27 Feb 2014 18:49 #141031 by Κώστας Λάβαρης
Προσωπικά δε με ενοχλεί τόσο το σύστημα μάχης που έχει σαφώς κοινά στοιχεία με τα παιχνίδια που προανέφερε ο Παντελής. Άλλωστε τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι AAA τίτλοι. Δηλαδή δε με χαλάει το hack 'n' slash του DMC, ούτε το μαστίγιο που είναι ίδιο με τα σπαθιά του Kratos όταν τα πετάει. Πιστεύετε πως αυτό είναι ο κύριος λόγος που το παιχνίδι έλαβε κριτικές του 4-6;

Εμένα με πειράζει ως τώρα η A.I. και πως μερικά boss fights είναι υπερβολικά εύκολα. Αλλά και πάλι το θεωρώ αξιόλογο τίτλο. Πάντως στον τεχνικό τομέα είναι πάρα πολύ όμορφο, και αρκετά ατμοσφαιρικό παιχνίδι. Σου αλλάζει ευχάριστα τη διάθεση.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 19:19 #141038 by Παντελής Δασκαλέλος
Ο λόγος που πήρε κακές κριτικές είναι τα stealth σημεία, αλλά οκ πόσο να κόψεις άντε μία-δύο μονάδες. Και μόνο από τον οπτικοακουστικό τομέα το game φτάνει το 5. Δηλαδή με 0 βαθμολόγησαν το gameplay;

More
27 Feb 2014 19:32 #141043 by Γιώργος Λόλας
Είναι και αυτοί που λένε καμιά φορά "θα του βάλω χαμηλή βαθμολογία γιατί έτσι". Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα. Εγώ πάντως ψήθηκα άγρια. Οι μάχες στα God of War/DmC μια χαρά πορωτικές είναι (μου αρέσει το hack 'n' slash).