Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War: Ascension

More
19 Mar 2013 12:38 #121775 by Κώστας Λάβαρης
O Έλληνας Kratos από το God of War: Ascension!

Ο Κωνσταντίνος Σεραφειμίδης, voice actor του Kratos, μιλάει στο GameWorld!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2013 00:10 #121963 by Βασίλης Σπετσιέρης
To ολοκλήρωσα σἠμερα.Μου άρεσε που εισήγαγαν περισσότερα στοιχεία action-adventure,μου θύμισε σε ορισμένα σημεία uncharted.Ωστόσο,είχε και αρνητικά το παιχνίδι.Καταρχάς είχε 4-5 σημεία όπου glitchαρε με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνεχίσεις.Ναι το ξέρω ότι θα βγάλουν patches αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται.Το κυριότερο πρόβλημά του πάντως,ήταν ο χαμηλός δείκτης δυσκολίας του.Το έπαιξα στο hard και το τελείωσα σε 9,5 ώρες πολύ χαλαρά.Καθόλου challenging.Και μιας που έγραψα challenge,τα αφαίρεσαν από αυτό τον τίτλο,μετά από 5 συνεχόμενους.

More
25 Mar 2013 18:46 #121998 by stormare
Replied by stormare on topic God of War: Ascension
δεν θυμαμαι να εχω εκνευριστει τοσο σε αλλο game οσο στο trial of archimedes στο hard επιπεδο.η απουσια checkpoint το κανει σαδιστικα κουραστικο και ψυχοφθορο.

More
25 Mar 2013 19:00 #122000 by Απόστολος Παπαδόπουλος

Sephiroth wrote:

psmaniac wrote: Έχω κολλήσει στο επίπεδο trial of archimedes......όπως και πολύ κόσμος
Έχει υπερβολική δυσκολία εκεί,και έμαθα ότι ετοιμάζεται patch για να διευκολύνει εκείνο το επίπεδο

Το πέρασα με την τρίτη προσπάθεια στο hard mode.Την πρώτη μου τέλειωσε η ενέργεια :lol: .Τη δεύτερη μου glitchαρε στο 2ο επίπεδο και έπρεπε να κάνω restart.To πιο δύσκολο κομμάτι είναι μακράν το πρώτο,όπου πρέπει να σκοτώσεις τις 4 gorgons και ειδικά τις 4 sirens.Τα κατάφερα κάνοντας το εξής.Καθάρισα τις πρώτες 3 gorgons μόνο με κανονικά attacks,δηλαδή με τετράγωνο.Το κόλπο είναι να κάνεις block,attack 2 ή 3 φορές και μετά evade.Μόλις σκοτώσεις την τρίτη,θα βγουν οι πρώτες 2 sirens.Πήγαινε κοντά στο γκρεμό ώστε να σε ακολουθήσουν και μετά κάνε roll προς το κέντρο.Εκείνη τη στιγμή κάνε magic attack με το fire of Ares.Με το δεύτερο χτύπημα,θα πετάξεις μία ή και τις δυο στο γκρεμό!!Γενικά χρησιμοποίησε και τα 4 magic που μπορείς να κάνεις έχοντας αυτό στο μυαλό σου.Ταυτόχρονα θα έχεις σκοτώσει και την 4η gorgon,οπότε το πολύ να σου έχει μείνει μία siren.Της κάνεις slow με το amulet και την σκοτώνεις με R1 ώστε να πάρεις blue orbs.Αν έχεις τουλάχιστον 50% ενέργεια,θα το τελειώσεις άνετα μετά.Στο δεύτερο επίπεδο,κάνε αμέσως roll είτε βόρεια είτε νότια ώστε να γκρουπάρεις και τις 2 αμαζόνες.Χρησιμοποίησε πάλι το amulet ώστε να κάνεις slow και στις 2 και σκότωσέ τις και αυτές με R1 για να σου δώσουν green orbs.Ίδια στρατηγική και για το άγαλμα.Στο τρίτο επίπεδο (το πιο εύκολο) πολεμάς πρώτα τον Κένταυρο μόνο του.Amulet,2 ή 3 attacks με τετράγωνο,block μέχρι να μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις το amulet και φτου και από την αρχή.Δεν θα σε χτυπήσει ούτε μία φορά έτσι.Και το τελευταίο wave είναι οι τύποι που κρύβονται στο πάτωμα.Μπορείς να μπλοκάρεις ΟΛΕΣ τις επιθέσεις τους,οπότε κράτα πατημένο το L1 και θυμήσου ότι αν χωθούν στο πάτωμα μπορείς να τους αρπάξεις με R1.Γενικά,μην κάνεις combos,απλά attacks μόνο,πολύ block και αξιοποίησε το amulet στο έπακρο.Δεν νομίζω ότι όταν το patchάρουν θα αλλάξουν τίποτα στο hard mode,παρά μόνο στο normal και στο easy.

Εγώ σκοτώνω τις 2 gorgons και μετά εμφανίζονται 2 sirens και άλλες 2 gorgons και εκεί εχώ περίπου το 70% της ενέργειας μου και μετά γίνεται χαμός,έχω γεμάτο τον κεραυνό του Δία,προλαβαίνω να κάνω 3-4 μεγάλες επιθέσεις (αυτές που σχηματίζεται ένας κλοιός με κεραυνό και σου λέει πάτα L1-R1) αλλά όταν δεν έχω άλλη ενέργεια για μεγάλη επίθεση το πολύ να σκοτώσω μια siren,μετά χάνω.........Στο normal το παίζω

More
25 Mar 2013 19:03 #122001 by Βασίλης Σπετσιέρης

stormare wrote: δεν θυμαμαι να εχω εκνευριστει τοσο σε αλλο game οσο στο trial of archimedes στο hard επιπεδο.η απουσια checkpoint το κανει σαδιστικα κουραστικο και ψυχοφθορο.

Μου φάνηκε πολύ απλό.Βέβαια τον τελευταίο μήνα έπαιξα και τα 6 GoW,οπότε ίσως να με διευκόλυνε αυτό.Σε όλη τη σειρά πάντως,το πιο σαδιστικό κομμάτι ήταν το δέκατο challenge στο GoW 1.Η πλατφόρμα με τους σάτυρους και σκυλιά-καμικάζι.Είχα να αισθανθώ την ανάγκη να σπάσω χειριστήριο πολλά χρόνια,παίζοντας αυτό το κομμάτι....

More
25 Mar 2013 19:14 #122002 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μην χρησιμοποιείς το Lightning of Zeus.Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι το Fire of Ares και το Amulet of Uroboros.Χρησιμοποίησε αυτό το μαγικό για να ρίξεις τις πρώτες 2 στο γκρεμό.Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι το εξής.Οι σειρήνες βγαίνουν ΑΦΟΥ σκοτώσεις τη δεύτερη gorgon.Οπότε σκοτώνεις την πρώτη,και μετά δεν σκοτώνεις τη δεύτερη.Την χτυπάς μέχρι να βγάλει την κόκκινη ένδειξη,και μετά χτυπάς την άλλη.Μόλις είναι κόκκινες και οι δύο,τις σκοτώνεις απανωτά.Έτσι,μόλις βγουν οι σειρήνες θα σου έχει μείνει μόνο μία gorgon.Αλλά και πάλι,αν χάνεις 30% ενέργεια από τις 2 πρώτες gorgon,δεν θα μπορέσεις να το τελειώσεις.Εγώ όταν το πέρασα στο hard,δεν είχα φάει καμία από τις πρώτες gorgons.Άρχισα να χάνω ενέργεια από τη στιγμή που βγἠκαν οι σειρήνες.

More
25 Mar 2013 21:03 #122006 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά ? Ακούω οτί σκέφτονται να το πατσάρουν για να το κάνουν πιό εύκολο. Δεν ξέρω τι να πώ. Ποτέ δεν κάναν κάτι τέτοιο για το GoW3 στο γα####νο σημείο με το Cerberus breeder και τους Σάτηρους, ή στο GoS που είχε άπειρα δύσκολα σημεία που θα τα χαρακτήριζες χαλασμένα. Για το τέλος του GoW1 με τους κλώνους δεν μιλάω, αλλά τότε βέβαια δεν υπήρχαν patches. Παρόλα αυτά παλεύες και τα πέρναγες. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μπορεί να είναι κάτι παραπάνω απο αυτά, απλά η νέα ομάδα της Santa Monica πρέπει να είναι λίγο κότες και φοβούνται να το αφήσουν έτσι

More
25 Mar 2013 23:20 #122016 by stormare
Replied by stormare on topic God of War: Ascension
δεν ειναι τοσο η δυσκολια το θεμα.αλλα για μια λαλακια που θα κανεις στο τελος σε παει στην αρχη και φτουξαναμανα.ημαρτον.σε κουραζει τοσο που χανεις το ενδιαφερον απο ενα σημειο και μετα.ενα απαυτομενο checkpoint ανα επιπεδο θα ηταν ΣΩΤΗΡΙΟ.

More
26 Mar 2013 00:50 #122029 by Απόστολος Παπαδόπουλος
Ήρθε το patch σήμερα το απόγευμα...
Αφαιρεί 2 siren και απτο 2 πάτωμα στο 3 σου προσθέτει ελαφρώς λίγη ενέργεια
Γενικά μετά περνιέται αέρας.....
Αυτό που θα πρεπε να κάνουν απ'την αρχή είναι ενδιάμεσα saving και να βάλουν και κάνα διάσπαρτο κουτί με ενέργεια στην πρώτη μάχη...

More
26 Mar 2013 00:55 #122030 by Βασίλης Σπετσιέρης

psmaniac wrote: Ήρθε το patch σήμερα το απόγευμα...
Αφαιρεί 2 siren και απτο 2 πάτωμα στο 3 σου προσθέτει ελαφρώς λίγη ενέργεια
Γενικά μετά περνιέται αέρας.....
Αυτό που θα πρεπε να κάνουν απ'την αρχή είναι ενδιάμεσα saving και να βάλουν και κάνα διάσπαρτο κουτί με ενέργεια στην πρώτη μάχη...

Το ψιλοξεφτίλισαν...