Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sephiroth wrote:
psmaniac wrote: Έχω κολλήσει στο επίπεδο trial of archimedes......όπως και πολύ κόσμος
Έχει υπερβολική δυσκολία εκεί,και έμαθα ότι ετοιμάζεται patch για να διευκολύνει εκείνο το επίπεδο
Το πέρασα με την τρίτη προσπάθεια στο hard mode.Την πρώτη μου τέλειωσε η ενέργεια .Τη δεύτερη μου glitchαρε στο 2ο επίπεδο και έπρεπε να κάνω restart.To πιο δύσκολο κομμάτι είναι μακράν το πρώτο,όπου πρέπει να σκοτώσεις τις 4 gorgons και ειδικά τις 4 sirens.Τα κατάφερα κάνοντας το εξής.Καθάρισα τις πρώτες 3 gorgons μόνο με κανονικά attacks,δηλαδή με τετράγωνο.Το κόλπο είναι να κάνεις block,attack 2 ή 3 φορές και μετά evade.Μόλις σκοτώσεις την τρίτη,θα βγουν οι πρώτες 2 sirens.Πήγαινε κοντά στο γκρεμό ώστε να σε ακολουθήσουν και μετά κάνε roll προς το κέντρο.Εκείνη τη στιγμή κάνε magic attack με το fire of Ares.Με το δεύτερο χτύπημα,θα πετάξεις μία ή και τις δυο στο γκρεμό!!Γενικά χρησιμοποίησε και τα 4 magic που μπορείς να κάνεις έχοντας αυτό στο μυαλό σου.Ταυτόχρονα θα έχεις σκοτώσει και την 4η gorgon,οπότε το πολύ να σου έχει μείνει μία siren.Της κάνεις slow με το amulet και την σκοτώνεις με R1 ώστε να πάρεις blue orbs.Αν έχεις τουλάχιστον 50% ενέργεια,θα το τελειώσεις άνετα μετά.Στο δεύτερο επίπεδο,κάνε αμέσως roll είτε βόρεια είτε νότια ώστε να γκρουπάρεις και τις 2 αμαζόνες.Χρησιμοποίησε πάλι το amulet ώστε να κάνεις slow και στις 2 και σκότωσέ τις και αυτές με R1 για να σου δώσουν green orbs.Ίδια στρατηγική και για το άγαλμα.Στο τρίτο επίπεδο (το πιο εύκολο) πολεμάς πρώτα τον Κένταυρο μόνο του.Amulet,2 ή 3 attacks με τετράγωνο,block μέχρι να μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις το amulet και φτου και από την αρχή.Δεν θα σε χτυπήσει ούτε μία φορά έτσι.Και το τελευταίο wave είναι οι τύποι που κρύβονται στο πάτωμα.Μπορείς να μπλοκάρεις ΟΛΕΣ τις επιθέσεις τους,οπότε κράτα πατημένο το L1 και θυμήσου ότι αν χωθούν στο πάτωμα μπορείς να τους αρπάξεις με R1.Γενικά,μην κάνεις combos,απλά attacks μόνο,πολύ block και αξιοποίησε το amulet στο έπακρο.Δεν νομίζω ότι όταν το patchάρουν θα αλλάξουν τίποτα στο hard mode,παρά μόνο στο normal και στο easy.
stormare wrote: δεν θυμαμαι να εχω εκνευριστει τοσο σε αλλο game οσο στο trial of archimedes στο hard επιπεδο.η απουσια checkpoint το κανει σαδιστικα κουραστικο και ψυχοφθορο.
psmaniac wrote: Ήρθε το patch σήμερα το απόγευμα...
Αφαιρεί 2 siren και απτο 2 πάτωμα στο 3 σου προσθέτει ελαφρώς λίγη ενέργεια
Γενικά μετά περνιέται αέρας.....
Αυτό που θα πρεπε να κάνουν απ'την αρχή είναι ενδιάμεσα saving και να βάλουν και κάνα διάσπαρτο κουτί με ενέργεια στην πρώτη μάχη...