Κάτσε ρε 'συ, αποκλείεται να είναι ΤΟΣΟ δύσκολο. Aν το τερμάτισα εγώ στα 15 μου, μπορείς και εσύ.
Οι screenshot σου είναι πολύ σκοτεινές, ή απλά εγώ έχω πολύ χαμηλό gamma, αnyway, αν δεν κάνω λάθος πρέπει με τον knight να πάρεις ένα δαδί και να κάψεις κάτι κουτιά.
Δεν έχει δύσκολους γρίφους, ούτε χρειάζεται να κάνεις κύκλους, υπερβάλεις. Καλά, μερικές φορές κάνεις κύκλους, αλλά όταν το απαιτεί η πίστα και όχι γιατί χάθηκες. Και στις περιπτώσεις που το απαιτεί η πίστα, φροντίζει να σου βάλει και καινούριους εχθρούς, να μη βαριέσαι. Θα το καταλάβεις αυτό καλύτερα όταν φτάσεις στα Mines. (2η ή 3η πίστα, ανάλογα τι θα επιλέξεις.)
Συμβουλή, επέλεξε για 2η τα Mines, είναι πολύ πιο εύκολη. Το Fort, γιατί, έχει ομίχλη, δε βλέπεις τα κέρατα σου, έχει τοξότες να σε βαράνε από ψηλά... ΑΑΑ!! Και στη πρώτη πίστα του Κnight υπάρχει κρυφή πανονπλία, πάρτην, αλλιώς το παιχνίδι δυσκολεύει πολύ μέχρι να την βρεις σε "φανερό" σημείο άλλης πίστας.
Επίσης, κάνε πάντα save όταν πολεμάς σκελετούς, έχουν το κακό συνήθειο να σκοτώνονται μεταξύ τους, και είναι χαμένο xp. Kαι το χρειάζεσαι όλο το xp, trust me.