Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Severance: Blade of Darkness

More
14 Mar 2006 21:24 #10005 by Μάνος Γρυπάρης
To "Blade of Darkness" είναι ένα Action Game με στοιχεία RPG & Adventure. Κυκλοφόρησε το 2001 από την Codemasters και την Rebel Act Studios. Με μια πρώτη ματιά παρατηρείτε 4 χαρακτήρες (Fighter, Dwarf, Amazon, Barbarian), πληθώρα κινήσεων, πολύ καλά (για το 2001) γραφικά κ.ο.κ. Παίζοντας το παιχνίδι μισή ώρα με τον Fighter και 15 λεπτά με τον Barbarian "κόλλησα" αλλά..."με την κακή έννοια!" Με άλλα λόγια επαναλαμβανόντουσαν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Έκανα κύκλους γύρω από τα ίδια σημεία αναζητώντας την έξοδο! Και γι'αυτό το λόγο το παιχνίδι με απογοήτευσε (έλεος δηλαδή. Αν θέλουμε να παίξουμε Adventure και να ψάχνουμε με τις ώρες θα πάρουμε τo Myst!)

Ακολουθούν Screenshots:
[img

[img

[img

[img

[img

Εδώ κόλλησα με τον 1ο χαρακτήρα. Είναι το σημείο όπου έχω σκοτώσει τους 4 φρουρούς (3+1) και ανεβάζω την πύλη. Μετά από αυτό δεν βρίσκω την έξοδο:
[img

Κι εδώ το σημείο όπου κόλλησα με τον Barbarian. Είτε πάω από το ποτάμι είτε από την γέφυρα, συνέχεια περιστρέφομαι γύρω από το ίδιο μέρος:
[img

Οπότε όποιος χριστιανός έχει ασχοληθεί με το παιχνίδι ας δώσει ένα χέρι βοηθείας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2006 17:54 #23901 by Νικολής Ασημάκης
Mε το barbarian περνάς τη γέφυρα, βρίσκεις μια είσοδο και μπαίνεις μέσα. Σκοτώνεις κάτι ορκ που είναι γύρω από μια φωτιά και σκαρφαλώνεις τις πέτρες στα δεξιά μόλις μπαίνεις . Εκεί πάνω έχει κάτι σαν "πλατφόρμα" από ξύλα, που σε οδηγεί σ'ένα διακόπτη που ανοίγει την κλειστή πέτρινη πόρτα. Για τον warrior δεν θυμάμαι. :oops:

More
22 Jan 2014 19:35 #139461 by Γιώργος Λόλας
Ο δημιουργός του ENB graphics mod μετά τα Grand Theft Auto IV και The Elder Scrolls V: Skyrim, ασχολήθηκε με το Blade of Darkness. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, έχει κάνει τρομερή δουλειά και το παιχνίδι κρύβει πια την ηλικία του στον τεχνικό τομέα.

[youtube:v7nba59c]
[/youtube:v7nba59c]

Μπορείτε να κατεβάσετε το mod κάνοντας κλικ εδώ .

More
23 Jan 2014 15:50 #139485 by Stamatimenos
Κάτσε ρε 'συ, αποκλείεται να είναι ΤΟΣΟ δύσκολο. Aν το τερμάτισα εγώ στα 15 μου, μπορείς και εσύ. :3
Οι screenshot σου είναι πολύ σκοτεινές, ή απλά εγώ έχω πολύ χαμηλό gamma, αnyway, αν δεν κάνω λάθος πρέπει με τον knight να πάρεις ένα δαδί και να κάψεις κάτι κουτιά.
Δεν έχει δύσκολους γρίφους, ούτε χρειάζεται να κάνεις κύκλους, υπερβάλεις. Καλά, μερικές φορές κάνεις κύκλους, αλλά όταν το απαιτεί η πίστα και όχι γιατί χάθηκες. Και στις περιπτώσεις που το απαιτεί η πίστα, φροντίζει να σου βάλει και καινούριους εχθρούς, να μη βαριέσαι. Θα το καταλάβεις αυτό καλύτερα όταν φτάσεις στα Mines. (2η ή 3η πίστα, ανάλογα τι θα επιλέξεις.)
Συμβουλή, επέλεξε για 2η τα Mines, είναι πολύ πιο εύκολη. Το Fort, γιατί, έχει ομίχλη, δε βλέπεις τα κέρατα σου, έχει τοξότες να σε βαράνε από ψηλά... ΑΑΑ!! Και στη πρώτη πίστα του Κnight υπάρχει κρυφή πανονπλία, πάρτην, αλλιώς το παιχνίδι δυσκολεύει πολύ μέχρι να την βρεις σε "φανερό" σημείο άλλης πίστας.
Επίσης, κάνε πάντα save όταν πολεμάς σκελετούς, έχουν το κακό συνήθειο να σκοτώνονται μεταξύ τους, και είναι χαμένο xp. Kαι το χρειάζεσαι όλο το xp, trust me.

More
23 Jan 2014 17:01 #139496 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Φοβερό το mod για τα γραφικά! Το παιχνίδι το έχω τερματίσει 4 φορές και απλά είναι στο all time favorites list μου, διαφωνώ με τον Μάνο. Ίσως το ξαναδοκιμάσω τώρα!

More
25 Jan 2014 13:22 #139549 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Δεν ξέρω τι και πώς, πάντως είχε από τα πιο πωρωτικά συστήματα μάχης!! Δεν ξέρω άν είναι στα all time favs μου, πάντως σίγουρα το θυμάμαι πάντα όταν η κουβέντα πάει σε ένα καλό hack n slash!! Δεν είχα υπόψιν το mod, κατεβάζω ήδη!!