Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αndroid vs iOS

Poll: android versus apple (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Android
5 55.6%
Apple
4 44.4%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
26 Sep 2011 22:10 - 14 Sep 2015 02:36 #98933 by Αντώνης Παντελιάς

Το λειτουργικό σύστημα κινητών Android ξεκίνησε το 2008 και σήμερα διατίθεται στα περισσότερα smartphones της αγοράς. Χαρακτηρίζεται από το πλήθος δωρεάν εφαρμογών (πιο εύκολη πρόσβαση στους developers) και την ανοιχτή πρόσβαση σε όλους. Κοινώς, μπορείτε να μεταφέρετε όσα αρχεία θέλετε προς το κινητό σας και να εγκαταστήσετε ελεύθερα εφαρμογές που θα περάσετε σε αυτό

Το iOS της Apple έχει να αντιπαραθέσει καλύτερο design και μεγάλη ευκολία χρήσης. Επίσης, η Apple έχει εξασφαλίσει ορισμένα αποκλειστικά games, ενώ κατά μέσο όρο τα games του App Store κοστίζουν ακριβότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα Android.
Attachments:
Last edit: 14 Sep 2015 02:36 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2011 23:54 #98961 by Ανδρέας Γρυπάρης
Android και πάλι android :
βρίσκεις πάντα αυτό που θες,
έχεις πληθώρα δωρεάν εφαρμογών,
διαλέγεις αυτό που σου αρέσει και το εγκαθιστάς
πολύ ποιο εύχρηστο menu με άπειρες λειτουργείς και εύκολο πληκτρολόγιο. (Ελληνικά - Αγγλικά)

σε Apple, δεν το προτείνω γιατί είναι ακριβώς τα αντίθετα, πολλές εφαρμογές δεν είναι free, και πρέπει να πληρώσεις. (δεν φτάνει που πουλάει μια συσκευή των 200Ευρώ στα 500Ευρώ, πρέπει να πληρώσουμε επιπλέον κερατιάτικα; )

More
27 Sep 2011 01:43 #98969 by Γιώργος Λόλας
Ψήφισα Android γιατί πιστεύω ότι έχει περισσότερες δυνατότητες ως λειτουργικό. Βέβαια, το iOS μιας και χρησιμοποιείται σε 3 μόνο προϊόντα, τα πάει καλύτερα όσον αφορά τα applications. Αυτό διότι πολλές εφαρμογές θέλουν ας πούμε 1.6+ έκδοση ή 2.1+, οπότε αν δεν έχεις αρκετά δυνατή συσκευή ή δεν έχεις την έκδοση του λειτουργικού που ζητάει, δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις :(

Αυτό που δε θα μπορέσω να χωνέψω ποτέ, είναι το γεγονός ότι η Apple πουλάει τις συσκευές τις πολύ ακριβότερα από ότι θα έπρεπε. Αυτό ισχύει με όλη τη γκάμα των προϊόντων της.

More
27 Oct 2014 16:00 - 14 Sep 2015 02:33 #151072 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Άραγε η κόντρα Android VS iOS για πόσο διαρκεί;Ποιός επικρατεί;Το Open Source λογισμικό η το Closed Source λογισμικό;
Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο και πείτε μας την γνώμη σας

Αγρια μάχη αλλά κατά την άποψή μου έτσι όπως είναι τώρα η "σκηνή" είναι all the way android !
Last edit: 14 Sep 2015 02:33 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Oct 2014 16:08 #151073 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
για πες, μάστορα Badlorg? τι λές;

More
28 Oct 2014 12:26 #151121 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Android VS iOS
Ντρέπομαι να μιλήσω :P
Έχουμε και λέμε....
Android:Από την μία πλευρά έχουμε τα Android όπου μπορείς να τα βρεις φθηνά και υποστηρίζονται τόσο πολύ από τους με Root,Custom Roms κτλπ......Βέβαια το μειονέκτημα του είναι στο ότι είναι Open Source δηλαδή Ανοιχτού κώδικα και έτσι σχεδόν οι μισές εφαρμογές στο Google Play Store όταν τις έχετε ήδη κατεβάσει παρουσιάσουν διαφημίσεις και ενοχλητικές ειδοποιήσεις με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί τους πόρους του συστήματος και να γονατίζει την μπαταρία του.Μην ανησυχείται,το καλό είναι ότι αν κάνετε μια περιήγηση στο θα μάθεις πάρα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Στο iOS λοιπόν ΔΕΝ έχει επιλογές για παραμετροποιήση συστήματος αλλά έχει και το δυνατό iCLOUD...Κάτι που μας το απέδειξαν οι φωτογραφίες της Jennifer Lawrence όπου διέρρευσαν από το iCLOUD και κάπως έτσι βγήκε το 'The Fappening'
Παρόλαυτα έχει και τα θετικά του...Η διάρκεια της Μπαταρίας είναι τούμπανο αλλά και το App Store που έχει που το κάνει να ξεχωρίζει...
Αυτή η γνώμη μου...Ελπίζω να τα είπα ΄όσο πολιτισμένα γινόταν :P :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
28 Oct 2014 21:48 #151183 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
η διάρκεια μπαταρίας... τούμπανο; To iPad Mini 2 με 6000+ mAh βγάζει μία μέρα με μέση χρήση που το Vodafone Tab 4 έβγαζε μια και μισή με την ίδια χρήση.

More
29 Oct 2014 00:28 #151193 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εχω λειτουργησει και τα δυο παιδια,και το ios σε iphone 4s,5,5s και ipad και το android σε τρια κινητα(sony e dual sim,motorola και ενα ακομα το οποιο μου διαφευγει..Νομιζω οτι το καθενα εχει τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια του.Εγω δεν ειμαι του τεχνικου μερους το οποιο μας υπεραναλυσε ο φιλος μας ο Badlorg εγω μονο ως χρηστης μπορω να τα κρινω και θα ταχθω στην πλευρα του ios γιατι μου αρεσει περισσοτερο ο σχεδιασμος και στις συσκευες που τα εχω λειτουργησει ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το android.Αν τωρα καθαρισεις το κινητο απο τα αχρηστα πρραγματα οπως μου εχει ηδη υποδειξει ο φιλτατος Badlorg οντως θα μπορεσεις να αυξησεις την ταχυτητα αντιδρασης του κινητου σου.Οποτε μετα αναγεται νομιζω σε θεμα γουστου καθαρα το θεμα..Δεν ξερω παντως εμενα μου αρεσε λιγο και το windows phone(nokia lumia 630 ναι το πηρα τελικα B) )..! Ασχετο αλλα ειπα να το πω.!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
30 Nov 2014 19:11 - 30 Nov 2014 21:38 #152811 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Έλα ρε πήρες Lumia 630. καλό είναι;
Last edit: 30 Nov 2014 21:38 by Donnie Darko.

More
26 Jul 2015 20:16 #166196 by tsakos
Replied by tsakos on topic Android VS iOS
:lol: iOS. Το android δεν βλέπεται