Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Poll : Τι μάρκα motherboard έχετε;

Poll: Τι μάρκα motherboard έχετε; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Abit*
No votes 0%
Acer
1 6.7%
ASUS
5 33.3%
ASrock
4 26.7%
Albatron*
No votes 0%
Aopen*
No votes 0%
Biostar
No votes 0%
Chaintech*
No votes 0%
DFI
No votes 0%
ECS
No votes 0%
EVGA
No votes 0%
Epox*
No votes 0%
Foxconn
1 6.7%
Gigabyte
3 20%
Intel
No votes 0%
Iwill*
No votes 0%
J&W**
No votes 0%
Jetway**
No votes 0%
MSI
1 6.7%
SOYO*
No votes 0%
Sapphire
No votes 0%
Shuttle*
No votes 0%
Soltek*
No votes 0%
Supermicro
No votes 0%
Tyan
No votes 0%
Trenton**
No votes 0%
PC-Chip**
No votes 0%
VIA
No votes 0%
XFX
No votes 0%
ΟΕΜ (για laptop η Server)
No votes 0%
Other (κάτι άλλο)
No votes 0%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
22 Mar 2011 02:07 #91209 by Ανδρέας Γρυπάρης
Είπα να ανοίξω ένα θέμα για να δω τι κυριαρχεί από πλευράς motherboard στους περισσότερους χρήστες. ΑΝ τυχόν δεν γνωρίζετε πως το βλέπετε αυτό, υπάρχει μια απλή μέθοδος :
Νο1. Ψάξτε την ντουλάπα σας για το κουτί της
No2. Ανοίξτε το PC και ψάξτε το μοντέλο
No3. Αν βαριέσαι να κάνεις το 2 και το 1, τότε κατέβασε το CPU-z από > το CPUid.com .
αν βαριέσαι, πήγαινε πάλι στο βήμα 1, για τους καμένους : (for i=1;i++;i<4)do; loop :lol:
Αν έχετε PC της HP, 99% θα έχει MSI, από τον κωδικό MS-xxxx το καταλαβαίνουμε. Απλά εκείνα τα motherboard έχουν support στην HP και όχι στην MSI.
Όσα έχω με * σημαίνει η δεν υπάρχουν πλέον, η με ** δεν τα φέρνουν εδώ.
Το other το άφησα μήπως μου ξέφυγε κάτι, λιγάκι απίθανο.
Στο OEM βάζουμε motherboard τα οποία είναι συνοδευόμενα από : laptop η Servers (SUN microsystems, Silicon Graphics (SGI) κ.α.) τα οποία δεν τα έχει η λίστα, αν και λίγο απίθανο να έχει κάποιος server μεσαίας - μεγάλης επιχείρησης.
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέχρι 9, αν έχετε παραπάνω από 9 PC αφήστε την διεύθυνσή σας και σας φέρνουμε 3 πίστες δώρο \:D/

για να δούμε τι θα δούμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2011 07:25 #91211 by Ιβάν
ASRock εχω. Αλλά θέλω να πάρω κάτι καλύτερο όπως MSI ή GigaByte αλλά δεν παίζει ρευστό! Το καλοκαίρι θα του αλλάξω τα φώτα.

More
22 Mar 2011 09:14 #91213 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Στο παλιό PC είχα μια της Gigabyte από το 2002 αλλά καηκε πέρσυ και πήραμε και του βάλαμε μια Asrock η οποία επειτα από ένα χρόνο κάνει κάτι άκυρα του στυλ, βάζω ενα USB stick-τσουπ μια πρασινη οθόνη 8O .

Στον καινούριο (low budget ειναι και τον έχω 6μηνες) του έχω μια ASUS η οποία λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Τώρα για το laptop δεν εχω ιδέα. Είναι ACER παντως.

(Δεν είμαι σπίτι για να δω)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Mar 2011 15:14 #91217 by Ανδρέας Γρυπάρης
Από MSI, είχα την K9A2 platinum, η οποία ΔΕΝ έπαιζε με το enermax Galaxy DXX 1000W, στον αδερφό μου είχε μια MSI πάλι για socket 754 (K8N Neo2 platinum) η οποία τα τίναξε μόνη της μετά από καιρό πάνω σε enermax τροφοδοτικό πάλι. :roll: γενικά αρχίζω να πιστεύω ότι enermax τροφοδοτικό με MSI motherboard = κακός συνδυασμός.

Εγώ τώρα έχω στο laptop Acer mobo (κλασικά), στο σταθερό με το crossfire μια ASUS M3A79-t deluxe που παίζει λουκούμι με 2 3870Χ2, μια ASUS M2N32 WS professional στον server μου, και μια ASROCK P4V88 για το HTPC, βλέπω και Digea από εκεί :P

Αναβάθμιση αν θα κάνω, θα κάνω σε 1 χρόνο, αλλά πλέον θα είναι σε server platform ακόμη και για games, σκέφτομαι κάτι σαν αυτό :
www.tyan.com/product_SKU_spec.as ... =600000215
αλλά και λιγότερα memory slots να έχει μου φτάνουν. Με το καλό να βγουν οι Bulldozer σε socket G2012.

More
22 Mar 2011 17:49 #91232 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
το παλιο μου pc ειχε MSI, το καινουριο Foxconn GTI Flaming Blade

More
22 Mar 2011 19:46 #91237 by Γιώργος Κουτσουβάλης
Τα σταθερό μου φορούσαν ή Gigabyte ή Asus. Πλέον έχω μόνο laptop οπότε και έπαψα να κοιτάω τις motherboard.