Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Castlevania:Lords of shadow VS Enslaved:Odyssey to the west

Poll: Castlevania:Lords of shadow VS Enslaved:Odyssey to the west (was ended 2010-10-31 04:18:31)

Castlevania:Lords of shadow
9 100%
Enslaved:Odyssey to the west
No votes 0%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
17 Oct 2010 11:18 #81847 by Θωμάς Ανδριανός
Eδω θα επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα 2 action/adventure games.
Το ενα εχει ιστορια,το αλλο οχι
Η KONAMI εφτιαξε το castleania,η ninja theory το enslaved
Η KONAMI επιαης εχει φτιαξει πολυ καλα παιχνιδια οπως η σειρα PRO κ SHILENT HILL
Η ΝΙΝJA THEORY εχει φτιαξει το καλουτσικο heavenly sword.

Η Αποφαση ειναι δικη σας!

Υ.Γ. Η Ψηφοφορια θα διαρκεσει μεχρι το τελος του μηνα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2010 11:42 #81848 by Ιβάν
Εγώ ψηφίζω το Castlevania:Lords of Shadow. Είναι κλάσης ανώτερο, τουλάχιστον για μένα. :roll:

More
17 Oct 2010 12:19 #81857 by Θωμάς Ανδριανός
Κι εγω castlevania.
ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!

More
17 Oct 2010 13:23 #81870 by rafor
Και εγω Castlevania ψηφισα, ειναι καλυτερο με διαφορα!

More
17 Oct 2010 13:29 #81872 by Νικολής Ασημάκης

batman wrote: Η KONAMI επιαης εχει φτιαξει πολυ καλα παιχνιδια οπως η σειρα PRO κ SHILENT HILL
Η ΝΙΝJA THEORY εχει φτιαξει το καλουτσικο heavenly sword

Αυτή εδώ η ατάκα δεν έχει κάποια λογική. Η Κονάμι έχει βγάλει κάποιες καλές σειρές, αλλά έχει βγάλει και πατάτες. Η Ninja Theory έχει φτιάξει ένα "καλούτσικο" για σένα παιχνίδι, αλλά μπορεί να έβγαλε μόλις την παιχνιδάρα. Έτσι όπως το λες είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον αναγνώστη να ψηφίσει το Castlevania επειδή το φτιάχνει η Κονάμι που έκανε κάποιες καλές σειρές. Μην παίζετε ποτέ ένα παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψην την ιστορία της εταιρίας, γιατί μπορεί να παίξεται μια πατάτα και να χάσετε κάποιο διαμάντι.

Στα του θέματος, δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω παίξει κανένα από τα 2

(edit) και τώρα που το παρατήρησα, συγχέεις στο Castlevania την Κοναμι που είναι Publisher με την Mercury Steam που είναι η developer εταιρία, όπως η Ninja Theory στο Enslaved. Και απ'ότι βλέπω σε διάφορα ξένα μέσα, το Heavenly Sword έχει μεγαλύτερες βαθμολογίες από τα δυο-τρία παιχνίδια της Mercury Steam.

More
17 Oct 2010 13:35 #81873 by rafor
Δεν πιστευω να υπαρχει κανενας ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος που να παιζει τα παιχνιδια γιατι ξερει οτι η συγκεκριμενη εταιρια εβγαλε κανα δυο καλους τιτλους.Τι νομιζετε , οτι ολες οι γνωστες εταιριες(Konami,Ubisoft,Ea,Microsoft,Sony)ξεκινησαν απο την κορυφη?Στην αρχη ολα τα παιχνιδια σχετικα πατατες ητανε.Ποτε μην κρινεις μια αρχη, πριν δεις το τελος.

More
17 Oct 2010 13:36 #81874 by Lalo007
Ψηφισα castlevania.Δεν με νοιαζει ουτε πια εταιρια κατασκευασε το παιχνιδι,ουτε αν εχει τους μεγαλους σκηνοθετες ουτε αν εχει χαμηλο ή υψηλο bugdet.Ψηφισα με βαση αυτο που ειδα στην οθονη.

More
19 Oct 2010 18:20 #82170 by Θωμάς Ανδριανός

Nikolis wrote:

batman wrote: Η KONAMI επιαης εχει φτιαξει πολυ καλα παιχνιδια οπως η σειρα PRO κ SHILENT HILL
Η ΝΙΝJA THEORY εχει φτιαξει το καλουτσικο heavenly sword

Αυτή εδώ η ατάκα δεν έχει κάποια λογική. Η Κονάμι έχει βγάλει κάποιες καλές σειρές, αλλά έχει βγάλει και πατάτες. Η Ninja Theory έχει φτιάξει ένα "καλούτσικο" για σένα παιχνίδι, αλλά μπορεί να έβγαλε μόλις την παιχνιδάρα. Έτσι όπως το λες είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον αναγνώστη να ψηφίσει το Castlevania επειδή το φτιάχνει η Κονάμι που έκανε κάποιες καλές σειρές. Μην παίζετε ποτέ ένα παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψην την ιστορία της εταιρίας, γιατί μπορεί να παίξεται μια πατάτα και να χάσετε κάποιο διαμάντι.

Στα του θέματος, δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω παίξει κανένα από τα 2

(edit) και τώρα που το παρατήρησα, συγχέεις στο Castlevania την Κοναμι που είναι Publisher με την Mercury Steam που είναι η developer εταιρία, όπως η Ninja Theory στο Enslaved. Και απ'ότι βλέπω σε διάφορα ξένα μέσα, το Heavenly Sword έχει μεγαλύτερες βαθμολογίες από τα δυο-τρία παιχνίδια της Mercury Steam.

Δεν θελω να πεισω καποιον να ψηφισει το Castlevania.
Απλως απο την KONANI ειπα τα σημαντικοτερα παιχνιδια της(pro,shilen hill)κ απο την NINJA THEORY το παιχνιδι που ηξερα κ που πραγματι ειναι καλουτσικο :P :P

More
19 Oct 2010 18:52 #82173 by Κώστας Λεοντιάδης
(Άσχετο με την ψηφοφορία) Γιατί έχεις στο ένα την Konami (Publisher) και στο άλλο την Ninja Theory (Developer)? Κατά την γνώμη μου, θα έπρεπε να είχες ή Konami και Namco Bandai ή Mercury Steam και Ninja Theory. (Δικό σου θέμα βέβαια, αφού εσύ έφτιαξες αυτήν την πολύ καλή "κόντρα" :P )

Στο θέμα μας, ψήφισα και εγώ το Castlevania, γιατί η διάρκεια (30 ώρες) και η δράση που προσφέρει δεν συγκρίνεται με τα αντίστοιχα στοιχεία του Enslaved.

More
24 Oct 2010 17:24 #82453 by panosbob
Castlevania με χιλια. ειναι super game!
Το τερματησα μεσα σε 1 βδομαδα και το ευχαριστηθηκα!