Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

To ελληνικό γκάλοπ: Ειναι άχρηστη η ζωή χωρίς Internet?

Poll: Θα ήταν άχρηστη η ζωή σας χωρίς το διαδίκτυο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναί, σίγουρα. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτό!
9 39.1%
Όχι βέβαια! Δεν καθορίζει το internet την ζωή μου!
8 34.8%
Χμμμ... Δεν ξέρω ίσως.
6 26.1%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
26 Nov 2009 13:59 #65658 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μετά απο την έρευνα που έγινε στο Χονγκ Κονγκ για το αν η ζωή είναι χρήσιμη δίχως την ύπαρξη του διαδικτύου, ήρθε η ώρα να γίνει η ίδια ερευνα και στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο forum του GameWorld!

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως αυτά είναι βλακείες... το οτι το internet προκαλεί εξαρτηση αυτό ειναι σίγουρο αλλά οχι και αναγκαίο... Ίσα ίσα που πιστεύω πως η ζωή θα ήταν καλύτερη χωρίς το internet.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Nov 2009 15:11 #65665 by Kujitenga
Αν το έχεις συνηθίσει τότε σίγουρα δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό

More
07 Sep 2010 16:45 #78045 by ManolisGS
Ψήφισα το 2ο. Δεν θα κάτσω να σκασω αν δεν μπω στο facebook...

PATA PATA PATA PON!

More
30 Sep 2010 10:07 #79968 by ifigeniaki
Εγώ ψήφισα το πρώτο. Το ιντερνετ έχει μπει στη ζωή μου τόσο πολύ, που πάω διακοπές και ψάχνω να βρω πρόσβαση σε αυτό. Το χρησιμοποιώ παντού, στη δουλειά, στο σπίτι, στον ελεύθερο χρόνο μου. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να έχει υπολογιστή και να μην έχει ιντερνετ.

More
30 Sep 2010 11:08 #79982 by Spiroslp

manolisGS wrote: Ψήφισα το 2ο. Δεν θα κάτσω να σκασω αν δεν μπω στο facebook...

Το Internet δεν είναι μόνο Facebook. Το Internet σε βοηθάει πλέον στην καθημερινότητα σου. Σου λύνει απορίες γρήγορα και γενικά πλέον έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Χωρίς αυτό φυσικά και δεν θα ήταν άχρηστη η ζωή μας αλλά θα ήταν λίγο πιο πολύπλοκη.

More
30 Sep 2010 11:26 #79985 by Aνέστης Αδαμίδης
Eδώ εγώ θέτω το θέμα του κατά πόσο κάποιος έχει "μεγαλώσει" με το internet. Δηλαδή, αν κάποιος ζει σε ένα σπίτι όπου δεν υπάρχει internet, επόμενο είναι να μην έχει την ίδια μανία με κάποιον που μεγάλωσε σε ένα σπίτι με internet. Ούτε η ζωή του θα ήταν η ίδια με κάποιου που μεγάλωσε έχοντας internet στο σπίτι του. Οπότε εγώ θα επιλέξω το τρίτο.

More
30 Sep 2010 11:40 #79988 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ ψήφισα το τρίτο. Σίγουρα είμαι εθισμένος στο ίντερνετ σε μεγάλο βαθμό, αλλά ντάξει, έχω και άλλες ασχολίες και χόμπυ που δεν το χρειάζονται ώστε να καλύπτω το χρόνο σε πιθανή διακοπή ή σε περίοδο διακοπών στο χωριό. Αν λέγατε υπολογιστή θα απαντούσα το πρώτο. :P