- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Δεν πιστευω πως εχεις κανει καποιο λαθος απλα περιμενε την ειδοποιηση οτι εχεις κερδισει γιατι ειναι εκατονταδες οι συμμετοχες.Οποτε παιδια λιγο υπομονη οληα κερδιζετε \/ \/enstikto wrote: Ήθελα να ρωτήσω το ακόλουθο. Έκανα register για τον διαγωνισμό μέσω του ps3forums.gr. Έχω δηλώσει δώρα κατηγορίας level 2 και level 1. Για τα level 1 λέτε ότι ενημερωνόμαστε μέσα σε λίγες ώρες. Εγώ έστειλα το mail μου στις 12 περίπου το μεσημέρι της παρασκευής αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει απάντηση. Αυτό έγινε γιατί έχετε φόρτο στα e-mail και δεν έχετε προλάβει να τα δείτε όλα ή γιατί έκανα κάτι λάθος στο mail μου; Βασικά κάτι που ίσως να έκανα λάθος είναι ότι σαν link εκεί που ψήφισα δεν έβαλα το thread στο οποίο ψήφισα αλλά το link του post που έκανα στο thread. Μήπως φταίει αυτό;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η Sony Hellas προσφέρει τα δώρα. Κι εμείς δεν γνωρίζαμε ότι απαιτούνται buzzers για να τρεξει το παιχνιδι. Μετά το μάθαμε! Οπότε τα παράπονά σας εκεί.taskounis wrote: Γεια σας.Απο τον διαγωνισμο κερδισα το παιχνιδι Buzz!: Quiz World .Ωστωσο το δωρο δεν περιεχει τα τεσσερα μπαζερς τα οποια απαιτουνται για να παιξεις το παιχνιδι,κ ετσι αναγκαστικα να τα αγορασω.Το αποτελεσμα ειναι οτι με τα λεφτα που εδωσα ηταν σαν να το αγορασα απο την αρχη (35Ε) και οχι οτι το κερδισα !!!Δεν θα επρεπε να το ειχατε μελετησει πιο πριν?
Προφανως και αφησες την οθονη ανενεργη για κανα 2ωρο-3ωρο και στο εβγαλε αυτο. Κανε ενα refresh στη σελίδα, ξανακανε login γραφοντας ονομα και κωδικο ολογραφως (χωρις αυτοματο συστημα), κανε login και πηγαινε αμεσως να ψηφισεις.nasos08 wrote: Γειά σας και από μένα.
Βοηθήστε με παρακαλώ γιατί κάτι δεν κάνω σωστά.
Αφού επιλέξω το game της αρεσκείας μου πατώ submit vote και στην επόμενη σελίδα βλέπω αυτό "The submitted form was invalid. Try submitting again." (και στους δυο διαγωνισμούς συμβαίνει αυτό).
Εννοείται ότι έχω κάνει login.
Αναμένω απάντηση, ευχαριστώ πολύ.