Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

CS: 1.6 ή Source?

Poll: 1.6 i source??? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1.6
28 47.5%
source
31 52.5%
Total number of voters: 14
Only registered users can participate to this poll
More
06 Nov 2009 17:55 #64223 by Aνέστης Αδαμίδης

christos13 wrote: εκτος απο αυτο εχει πολυ καλητερο gameplay.....στο source θελει πολλες σφαιρες για να ψοφησει καποιος αλλα αυτο δεν υσχηει στη πραγματικοτητα

swstos, isxuei auto me tis sfaires. ekei pou sto 1.6 baras ena head kai telos sto source baras, baras kai den psofaei o allos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2009 20:35 #64231 by Γιώργος Δημόπουλος
Αν και παιζω cod 4,τα εχω παιξει και τα δυο counter κ προτιμω το source γιατι εχει καλυτερα γραφικα και ειναι πιο κοντα στο cod4. :D :D

More
24 Jan 2010 10:27 #68240 by Nickxan
Replied by Nickxan on topic CS: 1.6 ή Source?
Προτιμώ το 1.6 επειδή το παίζω και ασχολούμαι εδώ και 6 χρόνια. Το source έχει φυσικά καλήτερα γραφικά και καλήτερο gameplay αλλά το ελληνικό cs-source community έχει πέσει

MIN AFISEIS TIS APOGOHTEUSEIS MIAS STIGMHS NA SOU XALASEI TO ONEIRO MIAS ZWHS... ZHSE TO SHMERA XEXNA TO XTHES G*** TOUS OLOUS KAI KANE OTI THES!!!

Kapoia stigmi tha matheis oti otan eisai adynamos kai anideos, prospatheis na ypotimiseis kati para na matheis apo ayto...

More
29 Mar 2010 14:38 #69893 by Aνέστης Αδαμίδης
Μάγκες είναι όλε θέμα συνήθειας. Εγώ είμαι τρελός με το 1.6 αλλά το Source έχει περισσότερες πίστες που απλά σε κάνει να θέλεις να παίξεις, είτε μπορείς είτε όχι στα γραφικά. Εγώ πλέον είμαι σε ένα επίπεδο 60%-40% υπέρ του 1.6 αλλά κι όταν παίζω Source δεν είμαι από τους noobαδες, παίζω καλά. Παλιότερα έχω ψηφίσει υπέρ του 1.6, αλλά και το Source είναι της ίδιας σειράς και απαιτεί τον δέοντα σεβασμό.

ΤΕΛΟΣ

T.R.

More
13 Aug 2010 23:41 #76702 by svs029
Replied by svs029 on topic CS: 1.6 ή Source?
Ψηφίζω Source επειδή απλά τα σπάει..!

That Rises must fall,that has fallen may Rise again..!

More
15 Sep 2010 19:18 #78614 by Σάββας Κριαρής
Εγώ δεν σηκώνω κουβέντα για την επιλογή παιδιά!!! το counter που αγάπηασα και το counter στο οποίο είχα μεγαλουργήσει είναι το 1.6 :icon bow: (1.5 βασικά , αλλά το ίδιο είναι πάνω κάτω). Το source έχασε την αίγλη του για μένα.... αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη, άλλοι ίσως να σκέφτονται αλλιώς!!

"Three may keep a secret if Two of them are dead" (Benjamin Franklin)

More
27 Sep 2010 16:55 #79663 by Hercules
Replied by Hercules on topic CS: 1.6 ή Source?
το καλυτερο tactical team deathmatch και οτι εχει να κανει με team δεν ειναι ουτε το Sourse ουτε oi COD series. Το καλυτερο ειναι το Delta Force Black hawk down...αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας... Προτειμο Sourse...οχι μονο γραφικα...αλλα οι πιστες βελτιωθηκαν εγινα πιο ρεαλιστικες...αν και τα αιματα μειωθηκαν :cry: αλλα ειναι καλυτερο...και απο γραφικα...αυτα πανω κατω...δεν με καιει αλλα απο τι στιγμη που το αγορασα το ψηφιζω!

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
28 Oct 2010 22:07 #82816 by rafor
Replied by rafor on topic CS: 1.6 ή Source?
Το 1.6 για εμενα ειναι καλυτερο.Το source, για εμενα δεν λεει και ας εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο αυτα του 1.6

More
28 Oct 2010 23:51 #82831 by Μπάμπης Χαραλάμπους

rafor wrote: Το 1.6 για εμενα ειναι καλυτερο.Το source, για εμενα δεν λεει και ας εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο αυτα του 1.6

Οτι ειπε. :cool:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Oct 2010 00:36 #82842 by Aνέστης Αδαμίδης
Όντως, έχει τις παραξενιές του το Source, αλλά είναι εντάξει. Κι εγώ παίζω ακόμη στο 1.6 και γουστάρω!! :mrgreen: