Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E-mail: Yahoo VS GMail VS Hotmail

Poll: Ποιο site θεωρείτε ότι παρέχει τις καλύτερες e-mail services? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Yahoo
10 45.5%
GMail
7 31.8%
Hotmail
5 22.7%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
12 Oct 2005 13:29 - 24 Feb 2006 20:21 #3909 by Μάνος Γρυπάρης
Λοιπόν, επειδή ακούω διάφορα εδώ και χρόνια για το ποιο είναι το καλύτερο e-mail site, είπα να φτιάξω αυτό το γκαλοπάκι. Και θα πω και την άποψή μου για τα 3 επικρατέστερα e-mail sites.

Yahoo
====
Εκτός του ότι το Yahoo είναι μακράν το 1ο Site παγκοσμίως εδώ και χρόνια, θεωρώ ότι έχει την πληρέστερη υπηρεσία e-mail, η οποία σου δίνει
- 1GB χώρο (ευτυχώς λόγω ανταγωνισμού με το GMail ξυπνήσανε κι αυτοί)
- Πάρα πολύ εύχρηστο μενού
- Ελληνική γλώσσα
- Προστασία από Spam και αντεπτυγμένο σύστημα παρακολούθησης των Spam Mails όπου με ένα απλό κλικ μπορείτε να αναφέρετε κατευθείαν τα Spam Mails.
- Εύχρηστο Address Book
κτλ. κτλ.
+ ότι αν δεν μπείτε για πάνω από 6 μήνες, το account σας δεν σβήνεται, αλλά αν κάνετε login μετά από όοοολο αυτό το διάστημα απλά χάνετε τα e-mail σας και επαναφέρετε το account σας με ένα κλικ.

GMail
====
Ξεκίνησε προσφάτως κι ακόμα είναι σε beta στάδιο. Πήγατε αρκετοί να κάνετε e-mail account κατευθείαν. Εντάξει, μπορεί το Google να είναι το πιο χρήσιμο site στο Internet και η πιο power μηχανή αναζήτησης, δεν σημαίνει όμως απαραίτητα ότι το GMail είναι κι ότι καλύτερο. Ενδεικτικά αναφέρω ότι από τα e-mails που στέλνω σε όσους έχουν GMail Account (6-7 άτομα ξέρω μέχρι τώρα) ΜΟΝΟ 3 ΣΤΑ 5 ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ! Στα υπόλοιπα μου έρχεται error message ότι δεν πήγαν. Το GMail έχει ένα μενού που μοιάζει λίγο με αυτό του Yahoo, αν...του αφαιρέσεις όλα τα γραφικά και παραπάνω από τις μισές επιλογές!

Hotmail
=====
Καλώς τα παιδιάααα......καλώς τα 3-0. Σήμερα προς έκπληξή μου είδα ότι 2 e-mail που έστειλα στο Hotmail ΔΕΝ έφτασαν και στους 2 παραλήπτες τους! (στους οποίους στέλνω εδώ και μήνες). Mvp και KRHTIKOS για σας αναφέρομαι :mrgreen: . Η αθλιότητα της αθλιότητας! Ακόμα 2MB χώρο δίνει? Μόνο με τα spam mail γεμίζει σε 1 μήνα άνετα. Προστασία από τα spam? Μηδέν! Η Microsoft έκανε την μαγκιά και έβαλε το MSN στον Internet Explorer από την εποχή των BouriWindows 95, οπότε πήγαν όλοι σαν τα κορόιδα να φτιάξουν e-mail account. Χαλαρώστε ρε μάγκες! ’σε το άλλο, ο άσχετος από Internet σου λέει "@hotmail.com ? Τι είναι αυτό? Τσόντα?" Κι εμείς το 1997 που πρωτομπήκαμε Internet στο hotmail φτιάξαμε πρώτα account, μέχρι να ανακαλύψουμε το Yahoo! Και μην μου πείτε για το MSN Messenger, γιατί κι εγώ MSN έχω αλλά φυσικά με το account του yahoo δηλωμένο! :wink:

ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ!!! :armata very angry:

Και τώρα ψηφίστε ποιο είναι το καλύτερο. Κάντε κλικ στο αντίστοιχο button στο πάνω μέρος του topic. ’ντε να τα βάλουμε κάτω να κάνουμε crash test.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 24 Feb 2006 20:21 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2005 14:57 #3914 by Kostas Giagias

Manos wrote: Κι εμείς το 1997 που πρωτομπήκαμε Internet στο hotmail φτιάξαμε πρώτα account, μέχρι να ανακαλύψουμε το Yahoo!

Δεν είμασταν όλοι έτσι... Κάποιοι πιο γέροι από εσένα ξεκίνησαν αμέσως με Yahoo :D για 1 και μόνο λόγο.

Εκτός από WebMail είναι και POP3 εγώ καθημερινά διαβάζω τα email μου από την δουλειά μέσω WEB αλλά στο σπίτι τα κατεβάζω και τα έχω στο Outlook express που είναι ο mail client για όλα τα accounts μου εκτός toy εταιρικού.

Τότε που ξεκίνησα κανείς άλλος free email δεν είχε αυτήν την δυνατότητα.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
12 Oct 2005 15:15 #3918 by Evangelos

beastie wrote: Εκτός από WebMail είναι και POP3 εγώ καθημερινά διαβάζω τα email μου από την δουλειά μέσω WEB αλλά στο σπίτι τα κατεβάζω και τα έχω στο Outlook express.

Πολύ σωστός!
Yahoo! και Outlook συνεργάζονται άψογα.
Όπως άλλωστε και Yahoo! με MSN.....................

Yahoo! με κλειστά μάτια, παίδες!

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
12 Oct 2005 15:56 #3919 by Γιώργος Γκούμας
Egw diafwnw kai diatirw akoma ton logariasmo mou sto in.gr....

More
12 Oct 2005 16:08 #3921 by Μάνος Γρυπάρης
Τρελογιατρέ, βλακεία μου που δεν έβαλα και το In.gr αλλά μετά θα μου ζητούσανε και οι υπόλοιποι τα άλλα ελληνικά mail sites. Και ως γνωστόν δεν μπορώ να προσθέσω επιλογές στο ρημάδι το γκάλοπ. Θα ρωτήσω όμως και θα επανέλθω δριμύτερος!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Oct 2005 16:11 #3923 by Alex
MEΓΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ HOTMAIL ΣΑΣ ΣΤΑ 25ΜΒ:)

> Οι οδηγίες έχουν ως εξής:
> 1) Κάνεις Sign-out στον MSN Messenger.
> 2) Κάνεις Log-in στο Hotmail
> 3) Φτιάχνεις ένα Folder και ρίχνεις μέσα όλα σου τα e-mails από το Inbox
> 4) Options -> Personal -> My Profile
> 5) Επιλέγεις σαν χώρα United States
> 6) Επιλέγεις σαν πολιτεία όποια θέλεις
> 7) Βάζεις ZipCode αντίστοιχο και υπαρκτό με την πολιτεία που επέλεξες
( www.downloadzipcode.com )
> 8) Options -> Personal -> My Profile
> 9) Επιλέγεις σαν γλώσσα English
> 10) Χωρίς να κάνεις Log-out πας εδώ:
by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi ... countclose και κλείνεις το Account σου
> 11) Κάνεις Log-in στο Hotmail
> 12) Κάνεις Activate το Account σου
> 13) Μεταφέρεις όλα σου τα e-mails από το Folder που έφτιαξες στο Inbox

Επίσης μετά απο μια εβδομάδα 250 MB..

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Oct 2005 16:13 #3924 by Alex
Εγώ hotmail έχω κυρίως του messenger αλλά δεν έχω γενικά πρόβλημα (αφού το έκανα 250 MB). Καλύτερο e-mail site θεωρώ το www.walla.com .3GB χώρο απλό κι εύχρηστο.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Oct 2005 16:15 #3925 by Τάσος Γεωργίου
βασικά σε -σχεδόν- όλα έχω λογαριασμούς :mrgreen:

αλλά προτιμώ καθολικά το gmail. είναι το ευχρηστότερο web based interface Που έχω συναντήσει... και είναι απίστευτα γρήγορο ακόμη και σε συνδέσεις που σέρνονται.

αυτά από webmails.

More
12 Oct 2005 16:37 #3926 by sourwtiri
www.gmail-is-too-creepy.com

yahoo και ξερω ψωμι!! εχω το λογαριασμο 8 χρονια και δεν το αλλαζω με τιποτα!

More
12 Oct 2005 17:17 #3927 by Τάσος Γεωργίου
ναι, ναι τα ξέρουμε ότι το google μας παρακολουθεί και ξέρει τι μάρκα σώβρακο φοράμε, κάθε πότε πάμε για χ*σιμο κλπ. κλπ. :mrgreen: