Λοιπόν, επειδή ακούω διάφορα εδώ και χρόνια για το ποιο είναι το καλύτερο e-mail site, είπα να φτιάξω αυτό το γκαλοπάκι. Και θα πω και την άποψή μου για τα 3 επικρατέστερα e-mail sites.
Yahoo
====
Εκτός του ότι το Yahoo είναι μακράν το 1ο Site παγκοσμίως εδώ και χρόνια, θεωρώ ότι έχει την πληρέστερη υπηρεσία e-mail, η οποία σου δίνει
- 1GB χώρο (ευτυχώς λόγω ανταγωνισμού με το GMail ξυπνήσανε κι αυτοί)
- Πάρα πολύ εύχρηστο μενού
- Ελληνική γλώσσα
- Προστασία από Spam και αντεπτυγμένο σύστημα παρακολούθησης των Spam Mails όπου με ένα απλό κλικ μπορείτε να αναφέρετε κατευθείαν τα Spam Mails.
- Εύχρηστο Address Book
κτλ. κτλ.
+ ότι αν δεν μπείτε για πάνω από 6 μήνες, το account σας δεν σβήνεται, αλλά αν κάνετε login μετά από όοοολο αυτό το διάστημα απλά χάνετε τα e-mail σας και επαναφέρετε το account σας με ένα κλικ.
GMail
====
Ξεκίνησε προσφάτως κι ακόμα είναι σε beta στάδιο. Πήγατε αρκετοί να κάνετε e-mail account κατευθείαν. Εντάξει, μπορεί το Google να είναι το πιο χρήσιμο site στο Internet και η πιο power μηχανή αναζήτησης, δεν σημαίνει όμως απαραίτητα ότι το GMail είναι κι ότι καλύτερο. Ενδεικτικά αναφέρω ότι από τα e-mails που στέλνω σε όσους έχουν GMail Account (6-7 άτομα ξέρω μέχρι τώρα) ΜΟΝΟ 3 ΣΤΑ 5 ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ! Στα υπόλοιπα μου έρχεται error message ότι δεν πήγαν. Το GMail έχει ένα μενού που μοιάζει λίγο με αυτό του Yahoo, αν...του αφαιρέσεις όλα τα γραφικά και παραπάνω από τις μισές επιλογές!
Hotmail
=====
Καλώς τα παιδιάααα......καλώς τα 3-0. Σήμερα προς έκπληξή μου είδα ότι 2 e-mail που έστειλα στο Hotmail ΔΕΝ έφτασαν και στους 2 παραλήπτες τους! (στους οποίους στέλνω εδώ και μήνες). Mvp και KRHTIKOS για σας αναφέρομαι
. Η αθλιότητα της αθλιότητας! Ακόμα 2MB χώρο δίνει? Μόνο με τα spam mail γεμίζει σε 1 μήνα άνετα. Προστασία από τα spam? Μηδέν! Η Microsoft έκανε την μαγκιά και έβαλε το MSN στον Internet Explorer από την εποχή των BouriWindows 95, οπότε πήγαν όλοι σαν τα κορόιδα να φτιάξουν e-mail account. Χαλαρώστε ρε μάγκες! ’σε το άλλο, ο άσχετος από Internet σου λέει "@hotmail.com ? Τι είναι αυτό? Τσόντα?" Κι εμείς το 1997 που πρωτομπήκαμε Internet στο hotmail φτιάξαμε πρώτα account, μέχρι να ανακαλύψουμε το Yahoo! Και μην μου πείτε για το MSN Messenger, γιατί κι εγώ MSN έχω αλλά φυσικά με το account του yahoo δηλωμένο!
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ!!! :armata very angry:
Και τώρα ψηφίστε ποιο είναι το καλύτερο. Κάντε κλικ στο αντίστοιχο button στο πάνω μέρος του topic. ’ντε να τα βάλουμε κάτω να κάνουμε crash test.