Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Playstation 3 Online VS Xbox 360 Online

Poll: Ποια κονσόλα είναι καλύτερη για online games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

playstation 3
17 63%
xbox 360
10 37%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
30 Jun 2009 18:38 #55267 by Στέφανος Τρίγγας
PS3 γιατι ειμαι τζαμπατζης! Επισης το online του Κουτιου Χ δεν εχει και κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με του PS3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2009 20:13 #57576 by panagiotis
Πιστευω psn γιατι ειναι δωρεαν και εχοντας psn εχεις την ευκαιρια να παιξεις fps games που περιεχουν online λειτουργιες και ιποστιριζουν πολλους παιχτες μαζι οπος το resistance(2-60) και το killzone 2(apo 2-32).

psn id:big-dadyy

[img

psn id:big_dadyy

More
17 Aug 2009 23:34 #58431 by komistas
Καλησπέρα σας είμαι καινούργιος. Θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε την τοποθεσία κάποιου καταστήματος όπου μπορώ να προμηθευτώ XBOX Live 12 Months κάρτες αλλά και κάρτες με Microsoft Points? Θα σας ήμουν υπόχρεος.
Με εκτίμηση, Δημήτρης

More
11 Nov 2009 21:28 #64714 by panos20
το τζαμπα ειναι παντα καλυτερο --Playstation 3 Online---και πιστευο να φτιαχτουν servers γιατι ειναι απελπιστικη η κατασταση

More
12 Nov 2009 00:37 #64723 by stormare
παμε με το δωρεαν psn.ασε που ακουσα οτι το live θα το πανε 100 ευρω.τεσπα..

αλλο ενα καλο που εχει ειναι οτι μπορεις να παιξεις με ατομο απο αμερικη πχ και να μη λαγκαρεις (δε ξερω πως ακριβως μοιραζουν τις αποστασεις στους σερβερ τους αλλα μου εχει κανει πολυ θετικη εντυπωση αυτο)

More
26 May 2010 17:40 #72759 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, δεν υπάρχει σύγκριση προς το παρόν. Φυσικά και κερδίζει το PSN. Αν τώρα κάποια στιγμή στο μέλλον αποφασίσει η Microsoft να κάνει το xbox live δωρεάν, τότε μπορεί να υπάρξει συναγωνισμός. Αλλά δεν του έφταναν τα χρήματα του Βασιλάκη και είπε πως όποιο θέλει ίντερνετ θα το πληρώνει.

More
02 Dec 2012 01:14 #115949 by Γιώργος Κυρενές
Ο μόνος λόγος που ψήφισα το PS3 είναι οι δωρεάν online υπηρεσίες του. Ακόμη μου φαίνεται ανήκουστο να πληρώνεις συνδρομή για κάτι τέτοιο...

More
02 Dec 2012 03:43 #115958 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εφόσων μιλάμε για την Ελληνική αγορά το PS3 έχει την πρωτιά αφού ειναι δωρεάν. Στο εξωτερικό που το Live έχει ενα σωρο υπηρεσίες είναι προφανως ανώτερο και εκτος αυτου αξίζει τα λεφτα του. Στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνω το νοημα της συνδρομής αφού δεν έχει ουτε τις μισές υπηρεσίες.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Dec 2012 13:40 #115981 by Kostas Milonas
Η αληθεια ειναι πως οτι πληρωνεις παιρνεις και ειναι κοινως αποδεκτο πως το online κομματι του Xbox 360 ειναι καλυτερο απο το PS3, εστω και αν δε παιρνουμε ολες τις υπηρεσιες που προσφερει η MS σε αλλες χωρες.

Οσον αφορα το κοστος, το ιδανικο θα ηταν να μην υπηρχε δε διαφωνω, αλλα απο την στιγμη που μπορεις να βρεις ετησια συνδρομη με λιγοτερο απο 3€ το μηνα, δε θα το ελεγα οτι ειναι τοσο τραγικο.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR