Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nvidia vs AMD

Poll: Nvidia ή AMD? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nvidia
15 78.9%
AMD
4 21.1%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Apr 2007 13:46 #30046 by a Guest
Replied by a Guest on topic nVidia vs ATi
Εγώ πάλι ασυμβατότητα με Linux συνάντησα μόνο σε nVidia. Απο κει και πέρα ισχύει το εξής, ούτε η ΑΤΙ ούτε η nVIDIA απ' όσο ξέρω παρέχουν drivers για linux ενώ δεν δίνουν ούτε το documentation έτσι ώστε κάποιος να μπορέσει να γράψει drivers. Απ' όσο ξέρω πάλι, η μόνη εταιρεία που παρέχει documentation είναι η Matrox. Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω ενημερώστε με.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2007 19:10 #30058 by Δημήτρης Σκιάννης
Open source λειτουργικό είναι,ελάχιστα games παίζουν εκεί,δεν είναι και τόσο παράλογο να μην κάθονται να φτιάξουν σωστούς drivers...Tι να σας πώ τώρα,εγώ ξέρω για windows και λέω...

More
14 Apr 2007 15:27 #30075 by Μπάμπης Κάιδος
Όσον αφορά τις ασυμβατότητες με linux νομίζω ότι δεν ισχύουν πια. Η nvidia έχει νομίζω στο site της drivers και για linux. Για την ATI δε θυμάμαι. Στο desktop έχω ΑΤΙ και στον φορητό nVidia. Σε κανέναν από τους δύο δεν είχα πρόβλημα, ούτε και έχω ακούσει κάποιον να έχει ιδιέτερο πρόβλημα. Υπάρχουν άλλωστε drivers και για τις dyo ετερείες και μάλιστα σε rpm σε μορφή kernel moduls για εύκολη εγκατάσταση και από έναν αρχάριο.

Στο θέμα τώρα, δεν έχω άποψη. Δεν μπορώ να είμαι φαν μιας ετερίας αφού τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Όταν είναι να αγοράσω, βλέπω τι είναι καλύτερο στα λευτά μου και το πέρνω... Δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες, προϊόντα πουλάνε. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, και οι ομάδες ετερείες δεν είναι;...

More
15 Apr 2007 01:09 #30092 by Γιώργος Πάσχος
Και η ATI έχει οδηγούς. Τουλάχιστον για την radeon 9250 μου βρήκα και εγκατέστησα, Αν και χρήστες αναφέρουν κάποια αραιά λάθη.

Ορίστε

More
15 Apr 2007 14:55 #30114 by Χριστόφορος
www.e-pcmag.gr/modules/news/arti ... oryid=3051

Μάλλον το ξανασκέφτομαι....

PSN: personGR

More
18 May 2007 19:53 #31637 by Ανδρέας Γρυπάρης
ΑΤΙ γιατί:
Τώρα με την Χ2900 έχει καλύτερες επιδώσεις στα προγράμματα που ασχολούμαι, CAD/3Dmax και γενικώς στο OpenGL, το πρόβλημα με το linux όσο πάει το βελτιώνει. Γενικώς με την ΑΤΙ δεν είχα ποτέ πρόβλημα, και σε servers οι ενσωματωμένες κάρτες γραφικών που δουλεύουν 24/7 ΑΤΙ είναι.

Μάνο, ασε αυτά. ΑΤΙ έχεις, και συγκεκριμένα την 9600XT.. εγώ για να τα λέω και έξω από τα δόντια, έχω 7800GT αλλά και αυτή πλέον πάλιωσε. Μαζεύω και λεφτά για ΑΤΙ Χ2900 τώρα. SLI που έχει το motherboard μου δεν νομίζω να αξίζει καν να κάνω με 2x 8800 γιατί θα μου φύγει η τσέπη.(Το σίγουρο)

More
10 Oct 2008 15:05 #47877 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τωρα τελευταια σας βλέπω ολους να ρωτάτε για νεους υπολογιστες και ζήλεψα! Πανω κατω ξερω κι εγω τι θέλω αλλα δεν ξερω τι καρτα γραφικων να προτιμησω! ATI ή NVIDIA? Ποια ιναι τα υπερ και ποια τα κατα τους;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Oct 2008 15:13 #47880 by Esperos
Replied by Esperos on topic nVidia vs ATi
Γιατι νιωθω πως το εχουμε εξαντλισει αυτο το θεμα? Επισης νομιζω πως υπαρχει και αλλο τοπικ με αυτο ακριβως το θεμα!

More
10 Oct 2008 15:16 #47882 by Esperos
Replied by Esperos on topic nVidia vs ATi
Γιατι νιωθω πως το εχουμε εξαντλισει αυτο το θεμα? Επισης νομιζω πως υπαρχει και αλλο τοπικ με αυτην ακριβως την ερωτηση!

More
10 Oct 2008 15:23 #47884 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis\ wrote: Γιατι νιωθω πως το εχουμε εξαντλισει αυτο το θεμα? Επισης νομιζω πως υπαρχει και αλλο τοπικ με αυτην ακριβως την ερωτηση!

Και εγω ετσι νομιζω και μαλιστα νομιζω οτι παλι εγω το ειχα φτιαξει! Αλλα εψαξα και δεν βρηκα τιποτα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.