- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mystique wrote: Δεν εχεις αδικο για την δυναμικοτητα των συγχρονων παιχνιδομηχανων αλλα παλι δεν μπορω να βρω εναν pc που να μπορει να τρεξει σε υψηλες αναλυσεις ενα παιχνιδι σαν το Uncharted 4. Ισως αν καποιος γνωριζει να φτιαξει ενα pc μονος του αγοραζοντας τα επιμερους περιφερειακα σε χαμηλες τιμες η απο δευτερο χερι σε καλη κατασταση τοτε κατι μπορει να γινει αλλα για τους υπολοιπους τα μαγαζια ειναι μονοδρομος και εκει με το κερδος το κοστος ανεβαινει πολυ.
panosmek2 wrote: Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα διλημμα που εχω. Προκειται να αγορασω λαπτοπ το οποιο το θελω κυριως για απλη χρηση (ιντερνετ, κανα προγραμμα κτλπ) καθως ειμαι φοιτητης αλλα θα ηθελα να παιζω και το αγαπημενο μου παιχνιδι το οποιο ειναι το FIFA η και κανα αλλο game αμα προκυψει και ετσι αποφασισα να παρω ενα καλο λαπτοπ το οποιο θα μπορω να κανω ανετα ολα αυτα που θελω να κανω. Αλλα τις τελευταιες μερες εχω μπει σε διλημμα μηπως τελικα δεν αξιζει να παρω gaming laptop και ειναι καλυτερα να παρω ενα απλο λαπτοπ λιγο πιο φθηνο και να αγορασω και ενα PS4 για να παιζω; Αλλα η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα το gaming λαπτοπ καθως οπου και να το παιρνω θα μπορω να παιζω και το/α παιχνιδι/α μου εκει χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω το PS4 αμα παρω. Εσεις τι λετε; Το λαπτοπ στο οποιο εχω καταληξει ειναι αυτο: shop.lenovo.com/gr/el/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/#tab-Τεχνικές_Προδιαγραφές
Μηπως υπαρχει κατι αλλο με budget μεχρι 1100 ευρω που θα μου προτεινατε;