Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
PS5 |
|
7 | 77.8% |
Xbox Series X |
|
1 | 11.1% |
Και τις δύο |
|
1 | 11.1% |
Total number of voters: 9 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Αν αρκεί μόνο το HDMI τότε οκ.Καινούργια τηλεόραση θα χρειαστώ να πάρω θέλω δεν θέλω ακόμα και να μην έπαιζα videogames.
Θα ήθελες όμως να ήμασταν σε εποχή του PS1 που για τα τότε δεδομένα, το να παίζεις σε αληθοφανή γραφικά, φάνταζε όνειρο επιστημονικής φαντασίας;
Για να παίξεις σε next gen δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις 4Κ TV, αρκεί το HDMI, ωστόσο συνιστάται για μέγιστη απόλαυση άρα το "δυστυχώς" δεν κολλάει.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αν αρκεί μόνο το HDMI τότε οκ.Καινούργια τηλεόραση θα χρειαστώ να πάρω θέλω δεν θέλω ακόμα και να μην έπαιζα videogames.
Θα ήθελες όμως να ήμασταν σε εποχή του PS1 που για τα τότε δεδομένα, το να παίζεις σε αληθοφανή γραφικά, φάνταζε όνειρο επιστημονικής φαντασίας;
Για να παίξεις σε next gen δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις 4Κ TV, αρκεί το HDMI, ωστόσο συνιστάται για μέγιστη απόλαυση άρα το "δυστυχώς" δεν κολλάει.
Εντάξει, δν έχω και τόσο παλιά τηλεόραση. Η τηλεώραση μου 'εχει κάρτα anynet plus για κονσόλες. Μάλλον θα πάρω αντάπτορα hdmi μιας και δν έχω ελεύθερη θύρα, εκτός αν καταργήσω το ps3. Θα δώ μέχρι τότε..
Και όχι μόνο, τουλάχιστον στο XBOX , απλά σε παλιότερης τεχνολογίας τηλεοράσεις την μεγαλύτερη διαφορά θα την δεις στους χαμηλότερους χρόνους φόρτωσης.
Αυτοί είναι δύο λόγοι που και εγώ δν έχω πάρει ακόμα ps5. Άσε που το Ragnarok το δείνουν μαζί με την κονσόλα και εγώ το έχω κάνει ήδη platinum στο ps4750 € στην Sony δεν δίνω με τίποτα .
God of War Ragnarok και Horizon Forbidden West παίζω και στο PS4
Η έκθεση συνέχισε δηλώνοντας ότι η CMA έχει δει στοιχεία που υποδεικνύουν ότι η Microsoft "θα το θεωρούσε εμπορικά επωφελές" να κάνει τα Activision games αποκλειστικά στη δική της υπηρεσία παιχνιδιών cloud. «Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον του gaming, βλάπτοντας ενδεχομένως τους παίκτες του Ηνωμένου Βασιλείου, ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή δεν θέλουν να αγοράσουν μια ακριβή κονσόλα παιχνιδιών ή Gaming PC», ανέφερε η CMA.
Breaking: UK's CMA investigation has provisionally concluded that "Microsoft’s proposed acquisition of Activision could result in higher prices, fewer choices, or less innovation for UK gamers."
— Andy Robinson (@AndyPlaytonic) February 8, 2023
Η Microsoft έχει πει ότι ο κύριος λόγος που προσπαθεί να αγοράσει το Activision Blizzard είναι να αποκτήσει βάση στον χώρο των mobile games μέσω της σειράς Candy Crush της Activision Blizzard και άλλων σειρών. Ωστόσο, το αν η Microsoft θα θεωρούσε ότι η εξαγορά αξίζει τον κόπο χωρίς το Call of Duty μένει να φανεί. "Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και πρακτικές λύσεις που αντιμετωπίζουν τις ανησυχίες της CMA. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε μακροπρόθεσμη 100% ίση πρόσβαση στο Call of Duty στη Sony, στη Nintendo, στο Steam και σε άλλους, να διατηρήσουμε τα οφέλη της συμφωνίας για παίκτες και προγραμματιστές και να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό στην αγορά», ανέφερε σε δήλωσή του το στέλεχος της Microsoft Rima Alaily. "Το 75% των ερωτηθέντων στη δημόσια διαβούλευση της CMA συμφωνεί ότι αυτή η συμφωνία είναι καλή για τον ανταγωνισμό στα games του Ηνωμένου Βασιλείου."
We look forward to addressing the CMA’s concerns, and we’re confident this deal is good for players and good for competition in the gaming industry.
— Lulu Cheng Meservey (@lulumeservey) February 8, 2023