Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blogger του μήνα: Νοέμβριος 2016

More
More
25 Nov 2016 20:27 #189738 by Νικολής Ασημάκης
DoUzOs για το εξαιρετικό αφιέρωμά του στο XBOX.
The topic has been locked.
More
26 Nov 2016 03:32 #189749 by Blood Prince
Προφέσορας με διαφορά απο μένα. Εγραψε 5 στα 6 blogs.Το λένε και οι αριθμοί.

To blogs του 6.«Είμαι το Σπαθί στο Σκοτάδι», by Professor_Severus_Snape είναι αυτό που ξεχώρισα και μου άρεσε περισσότερο.Μπορώ να πω,πως είναι και το πιο πολυσέλιδο που έχει γράψει ως τώρα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Τσιάτσος
More
26 Nov 2016 08:36 #189754 by Γιώργος Δημητρούλης
5.15th anniversary: Happy birthday, Xbox!, by DoUzOs. Πολύ καλό άρθρο και μπράβο του για την προσπάθεια.
More
27 Nov 2016 21:38 #189803 by Πιέρρος Φουστέρης
Ευχαριστώ για τις ψήφους, παίδες. Αν και δεν έχω άλλη επιλογή (μιας και πρόκειται για μονομαχία), θα ψήφιζα τον Παναγιώτη, έτσι κι αλλιώς. Έχει πάρει φωτιά, είναι ασταμάτητος, πώς το λένε;!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
28 Nov 2016 10:16 #189830 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η ψήφος μου αυτό το μήνα θα πάει στο 15th anniversary: Happy birthday, Xbox! από τον DoUzOs. Καλό αφιέρωμα στην κονσόλα και στα καλύτερα παιχνίδια της, μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο αφιέρωμα διότι λατρεύω το XBOX και είναι σκοπός μου να πάρω κάποια στιγμή το One.

Για τον Προφέσορα Παναγιώτη θα πω ότι είναι μακράν ο καλύτερος blogger στο site. Εξαιρετική δουλειά, καλογραμμένα και ποιοτικά blogs, κανονικά θα έπρεπε να πάρει το βραβείο σπίτι του με όλα αυτά που έχει γράψει τόσο καιρό.
More
28 Nov 2016 13:43 #189834 by Βασιλης Γαλανος
Με μικρη διαφορα με το 15th anniversary: Happy birthday, Xbox!,θα πω το "Ειμαι το Σπαθι στο Σκοταδι".
Πολυ γεματο κειμενο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
More
29 Nov 2016 16:38 #189876 by A
Το βλέπω ντέρμπι....θα πω DoUzOs επειδή είμαι xboxακιας και μου αρέσει πολύ το κείμενο του. Μπράβο και στους δυο.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
More
30 Nov 2016 21:31 #189904 by Marios Ntallaris
Mεγάλο derby, για αυτό θα ρίξω και εγώ την ψήφο μου. Douzos και Xbox.
More
01 Dec 2016 00:27 #189906 by Παναγιώτης Τσιάτσος

Blood Prince wrote: Προφέσορας με διαφορά απο μένα. Εγραψε 5 στα 6 blogs.Το λένε και οι αριθμοί.

To blogs του 6.«Είμαι το Σπαθί στο Σκοτάδι», by Professor_Severus_Snape είναι αυτό που ξεχώρισα και μου άρεσε περισσότερο.Μπορώ να πω,πως είναι και το πιο πολυσέλιδο που έχει γράψει ως τώρα.

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι συνήθιζαν να λένε "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Ωστόσο, ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση και χαίρομαι που το παρατήρησες, όντως, το συγκεκριμένο blog είναι το μεγαλύτερό μου. Δεύτερο έμεινε το κείμενο του προηγούμενου μήνα, για τον Robin Hood, ενώ τώρα θα μπει σφήνα σε όγκο το blog που έρχεται.

Ψηφίζω τον Πιέρρο γιατί έγραψε με μεράκι για τα αγαπημένα του games σε μια κονσόλα η οποία τον έμπασε στο χώρο, όπως αναφέρει, και η οποία έκλεισε 15 χρόνια από την κυκλοφορία της.