Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

"FPS" ή "First-Person Shooter" θέλετε να ονομάζουμε τα games στα reviews?

Poll: Πως προτιμάτε να ονομάζουμε το εκάστοτε video game βολών πρώτου προσώπου στα reviews του site? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

FPS
8 80%
First-Person Shooter
2 20%
Total number of voters: 10
Only registered users can participate to this poll
More
23 Oct 2016 21:39 #188885 by Μάνος Γρυπάρης

Πως προτιμάτε να ονομάζουμε το εκάστοτε video game βολών πρώτου προσώπου στα reviews του site?

Α)FPS ?
ή
Β)First-Person Shooter ?

Αυτό παίζει ρόλο μόνο στην αναζήτηση που υπάρχει στο www.gameworld.gr/reviews . Σε κάποια reviews έχει γραφτεί το είδος ως "FPS" σε άλλα ως "First-Person Shooter". Κοιτάμε την καλύτερη για εσάς επιλογή και θα την αλλάξουμε σε όλα τα παλαιότερα reviews.

Το FPS έχει απήχηση στους hardcore gamers, το First-Person Shooter γίνεται πιο κατανοητό στους απλούς gamers. Ωστόσο, στην αναζήτηση αν δεν βάλετε την παύλα τότε δεν θα σας εμφανιστεί τίποτα.

Choose wisely.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2016 21:52 #188887 by Καλλινίκη
Εγώ ψηφίζω να χρησιμοποιείται ο όρος FPS και να είναι σε μπλε γράμματα και όταν πατάς πάνω με το βέλος του ποντικιού να λέει τι σημαίνει αλλά και γενικώς όλη την επεξήγηση του. Έτσι πιστεύω λύνεται το θέμα και το καταλαβαίνουν και οι δυο κατηγορίες gamer.

More
23 Oct 2016 22:02 #188889 by Πιέρρος Φουστέρης
Ψήφισα "FPS", για τον αρνητικό λόγο που ανέφερε ο Μάνος για τον άλλο όρο. Το να βάζουμε την παύλα φαίνεται... κουραστικό. :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Oct 2016 22:40 #188892 by Παναγιώτης Τσιάτσος
FPS, με προαιρετική την επεξήγηση, όπως αναφέρει η Καλλινίκη. Έτσι κι αλλιώς, αργά ή γρήγορα ο όρος μαθαίνεται από όλους, συνεπώς είναι προτιμότερο, ειδικά για την αναζήτηση, καθώς το άλλο μπορεί να μπερδέψει. Στα Third Person Shooter τι ισχύει? Στο forum π.χ. έχουν χωθεί μέσα στο sub-forum First-Person Shooter. Αν κι εδώ που τα λέμε τα καθαρόαιμα shooter τρίτου προσώπου είναι πολύ λίγα, καθώς συνήθως πρόκειται για action-adventure.

More
24 Oct 2016 00:04 #188894 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συμφωνώ με την Καλλινίκη και εγώ, FPS και όταν πατάς πάνω του να φαίνεται η επεξήγηση.

More
24 Oct 2016 07:42 #188895 by Γιώργος Δημητρούλης
Και εγω με τη σειρά μου θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους.FPS παιδιά.

More
26 Oct 2016 15:26 #188979 by Μάνος Μαρίνος
Θα προτιμούσα το First-person Shooter σαν όρο, αλλά κανείς δεν θα βάλει την παύλα στην αναζήτηση. οπότε πάω με "FPS".

More
26 Oct 2016 17:55 - 26 Oct 2016 17:56 #188987 by Blood Prince
Και εγώ FPS ψήφισα και θα συμφωνήσω με την Καλλινίκη.

Εφόσον θα υπάρχει ενσωματωμένο url το οποίο θα επεξηγεί του τι σημαίνει η φράση δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιηθεί το First Person Shooter αφού στην ουσία είναι η ίδια η λέξη σε συντομογραφία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Oct 2016 17:56 by Blood Prince.

More
26 Oct 2016 21:11 #188995 by Κατερίνα Μαρίνου
Θα προτιμησω ολοκληρη την ονομασια του σαν First Person Shooter οπως και Third Person Shooter ασχετα αν το απλο FPS βολευει καλυτερα στην αναζητηση. Δεν μου αρεσουν οι συντομογραφιες ιδιαιτερα.

More
27 Oct 2016 14:01 #189011 by Γιακουμής
Μόνο εγώ διαβάζω "Frames Per Second" στο FPS ρε παιδιά;

"Έτσι τα FPS θέλουν πολλά FPS ενώ τα non-FPS παίζουν και με λίγα FPS" :silly: