Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Marvel Vs DC

Poll: Marvel or Dc (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Marvel
6 50%
DC
6 50%
Total number of voters: 12
Only registered users can participate to this poll
More
10 Aug 2016 12:54 #186126 by Χάρης
Marvel Vs DC was created by Χάρης
Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε και να συγκρίνουμε ήρωες, ταινίες και σειρές της DC και της Marvel. Τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Aug 2016 18:37 - 10 Aug 2016 18:38 #186150 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και οι δυο μου αρέσουν πολυ ´αλλα προτιμώ marvel επειδή μου αρέσουν περισσότερο οι ήρωες και οι κακοί. Και οι δυο έχουν επηρεάσει η μια την άλλη σε πολλες περιπτώσεις και σε ήρωες και σε ιστορίες.

Σε ταινίες η Μαρβελ ειναι χωρίς αντίπαλο. Σειρές δεν τις εχω δει όλες που έχουν βγάλει, ´αλλα του daredevil ηταν απίστευτη. Αγαπημένος μου ήρωας ειναι ο Batman ο οποίος και πιστεύω ξεχωρίζει απο DC. Αγαπημένη μου ηρωίδα ειναι απο Μαρβελ, η Wasp. Και η Hope Summers μου αρέσει. Spiderman κλασική αξία και ο πιο ταλαιπωρημένος ήρωας απο τη Μαρβελ. Του χρωστάνε κατι επικό, μακάρι αυτός να νικήσει το Θάνος στις ταινίες.

Ελπίζω σε αυτο το thread να μην αναλωθούμε στο ποιος ήρωας ειναι πιο δυνατός κλπ γιατί δεν οδηγούν πουθενά τέτοιες συζητήσεις και ειναι κατα τη γνώμη μου αχρείαστες.
Last edit: 10 Aug 2016 18:38 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
10 Aug 2016 21:50 #186161 by Χάρης
Replied by Χάρης on topic Marvel Vs DC
Όχι δεν το έφτιαξα για να συγκρίνουμε ποιος είναι ο πιο δυνατός αλλά να συζητήσουμε γενικά θετικά και αρνητικά των ηρώων. Όντως του spiderman του έχουν αλλάξει τα φώτα... εμένα μου αρέσει πολύ από Marvel o Deadpoll και από DC o Flash.

Attachments:

More
10 Aug 2016 22:29 #186163 by Βασιλης Γαλανος
Εγω να πω την αληθεια ειμαι σε διλημμα.

Απο την μια η DC εχει κανει λιγοτερες ταινιες αλλα με καλυτερη ποιοτητα και πολλες σειρες,ενω απο την αλλη η Marvel εχει κανει και παρα πολλες ταινιες και εχει και τις 2 αγαπημενες μου σειρες ηρωων: Deadpool και Xmen.Αγαπημενοι χαρακτηρες σιγουρα η Mystic και ο επικος Mckellen και Fassbender στον ρολο του Magneto.

Ειναι γεγονος βεβαια οτι οι ταινιες τις Marvel εχουν ενα καρο plot holes και δεν φερουν την ποιοτητα της DC,αλλα δεν παυουν να ειναι πολλες και σταθερες,αν και η DC ερχεται δυναμικα με suicide squad και justice league.

Νομιζω γερνω απο την πλευρα της Marvel,αλλα με μικρη διαφορα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
11 Aug 2016 00:05 #186180 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Marvel Vs DC
Για εμένα εύκολη απάντηση Marvel. Έχει τον αγαπημένο μου χαρακτήρα τον Wolverine, τις αγαπημένες μου ταινίες Avengers και Captain America Civil War και την αγαπημένη μου σειρά Daredevil. Διαβάζω χρόνια comics και από τις 2 αλλά θα προτιμήσω και εκεί Marvel, μιας και με αυτή ξεκίνησα όλη την ενασχόληση με αυτό και κυρίως με τους X-men. Μου αρέσουν περισσότερο οι χαρακτήρες της Marvel οπότε την προτιμό. Για κάποιο λόγο από DC μου αρέσουν πιο "άγνωστοι" χαρακτήρες όπως πχ ο Constantine.

Οι αγαπημένοι μου από Marvel: Wolverine, Dr Doom, Thor, Star-lord, Captain Marvel
Οι αγαπημένοι μου από Dc: Constantine, Jonah Hex, Shazam, Black Adam

More
11 Aug 2016 00:42 - 11 Aug 2016 00:42 #186182 by Νικολής Ασημάκης
Είμαι τεράστιος φαν της DC. Έχω δει σχεδόν όλες τις animated ταινίες (κανά δυο του Superman μου έχουν ξεφύγει), λιώνω τις σειρές (animated και μη) και έχω λατρέψει και τις ταινίες (τις καινούργιες, οι παλιές, λόγο και εποχής, μου φαινόντουσαν κάπως "cheesy"). Καλή και η Marvel, δεν λέω, έχω λιώσει ταινίες κλπ, αλλά δεν μου βγάζει ποτέ αυτή την επικίλα που μου βγάζει η DC.

Αγαπημένοι χαρακτήρες DC: Azrael (τον οποίο έχω και για avatar), Constantine, Nightwing, Huntress, Green Lantern (καλά, δεν θα τους πω όλους)
Αγαπημένοι χαρακτήρες Marvel: Ghost Rider, Punisher, Moon Knight
Last edit: 11 Aug 2016 00:42 by Νικολής Ασημάκης.

More
11 Aug 2016 10:15 #186184 by Tony
Replied by Tony on topic Marvel Vs DC
Eπιλέγω χαλαρά DC....Η Marvel είναι κάπως "φλου" και "παιδική". Η DC πάντα ήταν πιο σκοτεινή , πιο ρεαλιστική και σοκαριστική !
Στα κόμικς αυτό φαίνεται πεντακάθαρα. Και στις ταινίες το ίδιο....Από ταινίες DC η μόνη που μου άρεσε ήταν το BvS! Φοβερός ο Batfleck! Δεν έχω δει ακόμα suicide squad...Από ταινίες marvel θα έβαζα ως αγαπημένη μου κάποιο amazing spider-man...μου φαίνεται στην Marvel ότι ενώ ξεκινάνε μια χαρά όλες στο τέλος μεχρι την "τελική μάχη" καταντάει βαρετό.
+ότι η Marvel έχει αντιγράψει πάρα πολλούς χαρακτήρες από DC (π,χ moon knight-batman , solomon grundy-hulk , deadpool-deathstroke κλπ)

Αγαπημένοι χαρακτήρες DC : Batman , Flash, Green Lantern, Red Hood, Deathstroke
Aγαπημένοι χαρακτήρες Marvel : spider-man , black panther

More
11 Aug 2016 15:08 - 11 Aug 2016 15:10 #186200 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Marvel Vs DC
DC επιλέγω και εγώ καθώς στην έκδοση DC οι υπερήρωες όπως Batman και Superman παρουσιάζονται στην σκοτεινότερη εκδοσή τους καθώς δίνουν την εντύπωση πως όλος ο κόσμος εξαρτάται απο αυτούς ενώ στην Marvel παρουσιάζονται πιο ενάρετοι,ακόμα και σε ταινίες όπως Iron Man και συνήθως στην μέση της δράσης θυμίζουν περισσότερο κωμικοί οι χαρακτήρες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Aug 2016 15:10 by Blood Prince.

More
22 Aug 2016 10:05 - 22 Aug 2016 10:06 #186573 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πως θα σας φαινόταν να έβγαινε στο μέλλον ταινία ή ταινίες(πχ σε 2 μέρη) που να βασιζόταν στο Amalgam Universe;
Last edit: 22 Aug 2016 10:06 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
11 Sep 2016 17:03 #187495 by Χάρης
Replied by Χάρης on topic Marvel Vs DC

Shikabane_Hime7 wrote: Πως θα σας φαινόταν να έβγαινε στο μέλλον ταινία ή ταινίες(πχ σε 2 μέρη) που να βασιζόταν στο Amalgam Universe;

Διατίθεμαι να δω τουλάχιστον μία έτσι για να χτίσω άποψη!!!