Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βlogger του μήνα: Ιούνιος 2016

More
25 Jun 2016 20:45 #183066 by Blood Prince
Πολλά αξιόλογα και ενδιαφέροντα blogs είχαμε αυτό τον μήνα.

Εγώ ψηφίζω το 3.Στα σαγόνια του Τυραννόσαυρου, by Professor_Severus_Snape καθώς μου έφερε μνήμες από την ταινία The Jurassic Park και το βρήκα πιο ενδιαφέρον από τα υπόλοιπα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The topic has been locked.
More
26 Jun 2016 10:54 #183075 by Γιώργος Δημητρούλης
Ψηφίζω το 10.Είναι τα e-sports το μέλλον στα αθλήματα και τα games;, by jimerebus
More
26 Jun 2016 11:30 #183078 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανάμεσα στο Φοβού την οργή των θεών! και το Bigby Wolf: Ο πιο Bad-ass Σερίφης του κόσμου από τον Προφέσορα ήμουν και διαλέγω το πρώτο. Αναλυτικότατος και με πολύ καλή γραφή για ένα παιχνίδι που το έχω σταμπάρει. Συνέχισε τη καλή δουλειά!
More
27 Jun 2016 12:52 #183127 by Tony
Ψηφίζω το Νο.10 , μιας και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ επίκαιρο θέμα το μέλλον του Gaming με τα e-sports.
More
29 Jun 2016 09:42 #183228 by Νικολής Ασημάκης
Φοβού την Οργή των Θεών του προφέσσορα και από μένα.
More
29 Jun 2016 11:25 #183232 by A
Professor για το bigby wolf, είναι εξαιρετικό!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
More
30 Jun 2016 09:43 #183281 by Λεωνίδας Κερασιώτης
Μόλις εντόπισα το Game και Users του μήνα και ξετρελαθηκα, μου το σύστησε ένας φίλος μου ο Δημήτρης. Γιαυτό λοιπόν θα μεροληπτισω λιγάκι και θα ψηφίσω τον κολλητό μου με το 10. Ειναι τα e-sports το μέλλον στα αθλήματα και τα games; Του jimerebus
Καλή επιτυχία Δημήτρη
Καλή επιτυχία σε όλους σας
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Δημήτρης Αραμπατζής
More
02 Jul 2016 12:39 - 02 Jul 2016 18:12 #183405 by Πιέρρος Φουστέρης
Edit! Μετά από εύστοχες παρατηρήσεις αναγνώστη, ο Προφέσσορας ανακυρήσσεται blogger του μήνα για δύο λόγους!
1) Πλέον, στα User reviews και blogs, μετράμε τις συνολικές ψήφους του κάθε αναγνώστη για όλα τα user reviews ή blogs που έχει γράψει (σε αυτή την περίπτωση, βγαίνει εκείνος πρώτος 4-3).
2) Η ψήφος που με οδήγησε να ανακοινώσω ως νικητή τον jimerebus ήταν μία ψήφος ενός φίλου του που έχει 5 posts και, βάσει του νέου κανονισμού που έχει θέσει ο Μάνος (επιτρέπονται ψήφοι από αναγνώστες με minimum 20 posts), θεωρείται άκυρη.
Και στις 2, λοιπόν, περιπτώσεις, ο Προφέσσορας είναι blogger του μήνα, με τα blogs Φοβού την οργή των θεών!" , "Στα σαγόνια του Τυραννόσαυρου" και "Bigby Wolf: Ο πιο Bad-ass Σερίφης του κόσμου" !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 02 Jul 2016 18:12 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince