Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Άρθρο του μήνα: Φεβρουάριος 2016

More
25 Feb 2016 23:20 #177150 by Marios Ntallaris

Ο μήνας ήταν γεμάτος από άρθρα, ειδήσεις, review, preview. Ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε το καλύτερο. Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις ειδήσεις του μήνα. Εγώ ψηφίζω το review του Street Fighter V. Αναλυτικό και πλήρως κατατοπιστικό.
The topic has been locked.
More
26 Feb 2016 01:32 #177162 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα ήθελα πολύ να είχα δύο ψήφους αυτόν τον μήνα, γιατί έχω ξεχωρίσει δύο ειδήσεις που με "έκαψαν". Η πρώτη (την οποία ψηφίζω, κιόλας), είναι η η κοινή συνέντευξη του Del Toro με τον Kojima , στην οποία μάθαμε πως το P.T. αποτελεί παρελθόν. Αν και δεν είμαι fan των horror παιχνιδιών, νομίζω πως αυτό θα άφηνε το στίγμα του στο genre, αν το αναλάμβαναν οι δυο τους. Η δεύτερη ήταν η είδηση-βόμβα του Todd Howard , ο οποίος ανακοίνωσε πως η Bethesda ετοιμάζει 3 νέα παιχνίδια. Θέλω τόσο πολύ να είναι ένα από αυτά ένα νέο Elder Scrolls!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
26 Feb 2016 17:43 #177180 by A
Θα δώσω την ψήφο μου στο review Dying Light the following του Μοσχονά γιατί με έψησε να το αποκτήσω σύντομα, παρόλο που νόμιζα ότι θα βλέπαμε ένα game κατώτερο του πρώτου!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης
More
26 Feb 2016 18:09 #177185 by Κατερίνα Μαρίνου
Και εγω το Dying Light: The Following ψηφιζω μιας και ειναι το καλυτερο παιχνιδι (για μενα) του μηνα και το review ηταν αναλυτικοτατο.
More
26 Feb 2016 23:00 #177214 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Αν είχα προλάβει να ψηφίσω χθες, θα ψήφιζα το εξαιρετικό review του Dying Light: The Following. Εν τέλει, σήμερα καταλήγω σε ἐνα εξίσου καλό και αναλυτικό review, αυτό του Prison Architect.
More
03 Mar 2016 20:27 #177477 by Marios Ntallaris
Το άρθρο του μήνα είναι το review του Dying Light: The Following .