Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC Gamepads vs Console Gamepads

Poll: PC Gamepads vs Console Gamepads (was ended 0000-00-00 00:00:00)

PC Gamepads
1 14.3%
Console Gamepads
6 85.7%
Total number of voters: 7
Only registered users can participate to this poll
More
22 Nov 2015 13:39 - 03 Jan 2016 23:50 #171406 by Alexandr0s
Επειδή έψαξα και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο είπα να ανοίξω εγώ.Υπάρχει ήδη το topic pc vs consoles αλλά αυτό το topic αφορά το συγκεκριμένο θέμα που λίγο ή πολύ έχει αποσχωλήσει όλους μας.
Εγώ ψηφίζω console gamepads.Περιμένω τις δικές σας γνώμες :cheer:
Last edit: 03 Jan 2016 23:50 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2015 14:46 #171408 by Panagiotis
Κοιτα τα console gamepads δουλεουν και σε pc οποτε αν εχεις να δωσεις 50-60 ευρω τοτε φυσικα console gamepads.Αλλα απο την αλλη αν θες ενα σχετικα καλο και φτηνο gamepad βρισκεις και 20-30 ευρω και κανεις τη δουλεια σου.

More
22 Nov 2015 22:40 #171441 by Κατερίνα Μαρίνου
Και εγω προτιμω τα console gamepads. Χρησιμοποιω αυτο του xbox 360 μου στο pc οταν καποιο παιχνιδι το θελει και ειναι σαν να παιζω στην κονσολα, μερικα games δεν παιζονται χωρις αξιολογο χειριστηριο.

More
23 Nov 2015 00:32 #171450 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Προσωπικά προτιμώ gamepads συμβατά με PS2/PS3 και PC μέχρι στιγμής. Αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω επιτόπου, θα διάλεγα ένα gamepad που να προσεγγίζει τα αντίστοιχα του XBOX, τουλάχιστον ως προς την ονομασία των κουμπιών, καθώς έχω συνηθίσει με Α, Β, X, Y, RB, RT, LB, LT. Τους αναλογικούς μοχλούς τους θέλω και τους δύο στο κέντρο.

More
03 Jan 2016 23:45 - 03 Jan 2016 23:46 #174683 by Πιέρρος Φουστέρης
Προστέθηκε poll στο topic. Μπορείτε να ψηφίσετε και εκεί!
Ψηφίζω console gamepads, όμως συμφωνώ με ό,τι λέει ο Agent94. Δηλαδή, εάν θέλεις ένα αξιόλογο χειριστήριο, μπορείς να αγοράσεις ένα π.χ. του Xbox 360 και να το χρησιμοποιείς και στην κονσόλα και στο PC σου. Μπορείς, πάντα, να αγοράσεις ένα φτηνό για το PC και να είσαι μια χαρά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 03 Jan 2016 23:46 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
03 Jan 2016 23:51 #174684 by Μάνος Γρυπάρης
Console gamepads agreed.
Ασφαλώς διότι στις κονσόλες παίζεις αποκλειστικά με gamepad, ενώ στα PC τα gamepads είναι προαιρετικά, τα μισά games παίζονται με mouse-keyboard και οι εταιρείες δεν δίνουν τόση βάση στην κατασκευή καλών PC gamepads.
Φυσικά από το γκάλοπ εξαιρούνται τα fighting sticks για ευνόητους λόγους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jan 2016 23:59 #174686 by Marios Ntallaris
Θα ψηφίσω και εγώ Console gamepads. Ο βασικός λόγος είναι πως στο pc για έμενα παίζεις το game σωστά με πληκτρολόγιο (εκτός από τα περισσότερα fighting). Οπότε ένα καλό gamepad αξίζει στην κοσόλα γιατί εκεί είναι το μόνο μέσο για να παίξεις το παιχνίδι.

More
04 Jan 2016 00:10 #174687 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Δυστυχώς -πολύ δυστυχώς καθότι PCάς- πρέπει να συμφωνήσω κι εγώ στα console gamepads. Με εξαίρεση τα τριών ειδών Gamepads της Thrustmaster που έχω αγοράσει εδώ και πολλά χρόνια, τα δὐο εκ των οποίων με έβγαλαν ασπροπρόσωπο, όλα τα υπόλοιπα μου έβγαλαν κουσούρια. Αναφέρομαι σε Speedlink (δύο ειδών), Natec και ένα παλιό της Blaze (ενός είδους από την κάθε εταιρία) με το οποίο είχα λιώσει το Midnight Club 2.

Συγκαταλέγονται μεταξύ εξ αυτών που έχουν περάσει από τα χέρια μου και είχαν από buttons που ξεχαρβαλώνονταν για πλάκα (δυστυχώς ένα ήταν και το καλοκαιρινό μου δωράκι από εδώ) μέχρι συνδεσμολογία που προφανώς κρατιόταν από ένα συρματάκι επίσης της πλάκας εσωτερικά, D-pad με μικρή αντοχή στο χρόνο κ.λπ.. Επιφυλάσσομαι κυρίως για τα gamepads της Logitech, που δεν τα έχω δοκιμάσει... λόγω τιμής, αλλά μου φαίνονται πιο στιβαρά.

More
04 Jan 2016 00:23 #174689 by Μάρκος Ασκανιάν
Η ποιότητα των Xbox και PlayStation controllers δυστυχώς δε τη φτάνουν τα pc controllers. Βέβαια είμαστε τυχεροί που μέσω usb αρκετά από αυτά καθώς και προγενέστερων κονσολών μπορούμε πλέον να τα χαρούμε για Pc gaming!

Adododo!!!

More
04 Jan 2016 00:35 #174692 by Βασιλης Γαλανος
Console pads με κλειστα ματια.Ειναι αληθεια οτι τα pc gamepads δεν φτανουν αυτα των κολσολων,αλλα δεν εχουν και καμια μεγαλη αναγκη κατα την γνωμη μου.Οι κονσολες εχουν επενδυσει πανω σε αυτα τα gamepads πολυ παραπανω απο τα pc,προσπαθωντας (ματεα)να φτασουν σε εναν βαθμο την βολικοτητα του ποντικιου/πληκτρολογιου.Μπορει να μην τα καταφερνουν αλλα αν καποιος θελει gamepad,ειτε για κανα fighting ειτε για κανα ποδοσφαιρακι ή racing η απαντηση ειναι σιγουρα console gamepad.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."