Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγοράζετε DLC και Season Pass?

Poll: Αγοράζετε DLC και Season Pass? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι, αγοράζω και τα δύο
3 21.4%
Έχω αγοράσει DLC
8 57.1%
Έχω αγοράσει Season Pass
1 7.1%
Δεν τα έχω αγοράσει ποτέ
2 14.3%
Total number of voters: 14
Only registered users can participate to this poll
More
14 Nov 2015 01:19 #171108 by Μάνος Γρυπάρης

Ένα σημαντικό ερώτημα. Οι developers σήμερα εστιάζουν αρκετά στα επί πληρωμή DLC και λιγότερο στα expansions. Τα DLC είναι πιο φθηνά αλλά για κάποιους το περιεχόμενό τους μικρό. Τα Season Pass απ' την άλλη σας δίνουν πολλά DLC μαζί σε πιο οικονομική τιμή, αλλά στην ουσία τα προπληρώνετε πριν ακόμη κυκλοφορήσουν.

Εσείς αγοράζετε DLC και Season Pass? Ψηφίστε στο γκάλοπ και πείτε μας την άποψή σας με σχόλιο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2015 21:40 - 14 Nov 2015 21:42 #171138 by Georgios Manolis
Έχω αγοράσει DLC και τότε το είχα σκυλομετανιώσει,όμως τώρα που βλέπω τον εαυτό μου με βοήθησαν αυτές οι κακές εμπειρίες στο να γίνω καλύτερος όπως και στη ζωή.
Το θέμα είναι οτι υπάρχουν DLC που προσθέτουν πραγματικά extra περιεχόμενο στο παιχνίδι με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Bloodborne: The old Hunters το οποίο λέγεται οτι θα είναι 8 ώρες,είναι δηλαδή σαν άλλο παιχνίδι.
Υπάρχουν όμως και αυτά τα DLC που ξεκλειδώνουν ουσιαστικά περιεχόμενο που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι αρχικά αλλά δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Τα ερωτήματα είναι πόσο σκοπεύω να ασχοληθώ με το παιχνίδι?Η αγορά ενός πακέτου DLC θα με κρατήσει για αρκετό καιρό?Θα αξίζει τα λεφτά του και άλλα τέτοια.Πρέπει να είμαστε ώριμοι με τις επιλογές μας και να μη βρίζουμε με το παραμικρό την εταιρία γιατί έχουμε κι εμείς ευθύνη που το αγοράσαμε.
Για τα season pass δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν εχω αγοράσει ποτέ.Απλά συμβαίνει το ίδιο με τα DLC.
Αν ο μέσος gamer ξέρει τι θέλει και δεν πέφτει θύμα του κάθε publisher που θέλει να βγάλει λεφτά,θα υπάρχει πιστεύω μια "ρέγουλα" ας το πούμε έτσι στις κυκλοφορίες DLC. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 14 Nov 2015 21:42 by Georgios Manolis.

More
14 Nov 2015 22:14 - 14 Nov 2015 22:15 #171142 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Μετά από ''πολλή σκέψη'' πήρα το expansion του The Witcher 3. Κατα τ'άλλα μακριά από dlc's και season passes, είναι του σατανά :P

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 14 Nov 2015 22:15 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
14 Nov 2015 22:40 #171143 by Κατερίνα Μαρίνου
Dlc αγοραζω αλλα τα περισσοτερα δεν αξιζουν τα λεφτα τους, προτιμω τα mods που ειναι free και εχουν μεγαλυτερη ποικιλια (στα παιχνιδια που βγαινουν βεβαια οπως Skyrim, Fallout κ.λ.π). Τα season pass δεν τα ηξερα και δεν εχω παρει ποτε.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Nov 2015 01:22 #171149 by a Guest
Replied by a Guest on topic Αγοράζετε DLC και Season Pass?
Αγοράζω dlc (story addons) σχεδόν πάντα' τώρα συνήθως season pass για να βγεί πιο οικονομικά... αλλά σπάνια day1. (fav-games εξαιρούνται) :lol:

More
15 Nov 2015 02:13 #171151 by Βασιλης Γαλανος
Μεχρι τωρα εχει τυχει να αγορασω μονο DLC's.Αλλα γενικα ειναι πολυ ενδιαφερον πακετα και τα season pass.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
15 Nov 2015 16:06 #171162 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ αγοράζω Season Pass, όταν τα βρω με έκπτωση 50% και με την προυπόθεση ότι περιλαμβάνουν extra achievements.

Για παράδειγμα δεν μετάνιωσα για το Season Pass του Middle-earth: Shadow of Mordor ή το Season Pass του Dead Rising 3. Επίσης θεωρώ εξαιρετικό value for money το Season Pass του Sunset Overdrive, το Storm Island expansion στο Forza Horizon 2, αλλά και τα DLC του The Evil Within,

More
15 Nov 2015 18:09 - 16 Nov 2015 17:24 #171166 by Myrmidon
Tα μόνα που έχω αγοράσει είναι του Skyrim και αυτά όταν ήταν σε steam sale. Season pass όχι ποτέ και ούτε πρόκειται.Πιστεύω ότι τα παιχνίδια που βγαίνουν με season pass είναι λειψά, πχ Elite:Dangerous.Όλα για το χρήμα γίνονται , ας μη ξεχνάμε, και εγώ κοιτάω πρώτα το συμφέρον μου, δίχως να αρπάζω ότι μου μοστράρει ο κάθε publisher. :angry:
Last edit: 16 Nov 2015 17:24 by Myrmidon.

More
15 Nov 2015 23:05 #171177 by Tony
Μόνο για Batman!
Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν.

More
16 Nov 2015 17:13 #171191 by Τάσος Νικολακόπουλος
Δεν έχω αγοράσει ποτέ. Μάλλον θα αναγκαστώ με το Season Pass του Battlefront όμως..!