Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γκάλοπ: Βάλατε/Θα βάλετε Windows 10 ή όχι?

Poll: Βάλατε/Θα βάλετε Windows 10? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι έχω βάλει και είμαι ευχαριστημένος
9 42.9%
Ναι έχω βάλει και πιστεύω ότι έκανα λάθος
No votes 0%
Όχι, περιμένω κάποιο Service Pack
2 9.5%
Όχι, φοβάμαι θέματα ασυμβατότητας
5 23.8%
Όχι και δεν σκοπεύω να βάλω στο μέλλον
5 23.8%
Total number of voters: 21
Only registered users can participate to this poll
More
18 Oct 2015 18:14 #169861 by Μάνος Γρυπάρης

Τρεις μήνες μετά το release για να δούμε. Πόσοι από εσάς βάλατε ή σκοπεύετε να βάλετε Windows 10?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2015 18:47 #169863 by Βασιλης Γαλανος
Τα εβαλα,μετα απο προτροπες φιλων μου που τα ειχαν δοκιμασει απο την αρχη πριν απο περιπου 3 εβδομαδες .Εχω να πω οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι τελεια.Με μερικα updates ομως θα φτιαξουν πιστευω.Ειναι ποιο ελαφρια απο τα 7 που ειχα,ειναι ευκολο να τα συνηθισεις και πανω απο ολα εχουν την Cortana για να σε βοηθαει σε οτι θες :P .Παροτι δεν την χρησιμοποιω τακτικα οπως παλιοτερα και μονο το οτι εχεις την δυνατοτητα φωνητικης εντολης στο pc σου μου αρεσε πολυ.Στο μελλον με τις συνεχεις αναβαθμησεις ειμαι σιγουρος θα παιξει πολυ ποιο βασικο ρολο στο τροπο που χρησιμοποιει ο καθενας το pc του.Μεχρι τωρα εχει την δυνατοτητα να λεει ανεκδοτα/ιστοριες/τραγουδια,να σε ειδοποιει οταν θες να κανεις κατι οπως παραδειγμα αμα της πεις να σου θυμισει σε 10 λεπτα να πας να πεταξεις τα σκουπιδια,να ανοιγει προγραμματα,εχει προτημισεις σε μουσικη/χρωμα που αλλαζουν συχνα εχει διαφορα easter eggs απο το Halo και πολλα αλλα.Ενδιαφερον καινοτομια των Windows 10 αν και αναμενομενη.
Απο την αλλη δεν εχω συναντησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τα win 10 παρα μονο οταν τα πρωτοεγκατεστησα ο υπολογιστης εκανε "κολπα" του τυπου πηγαινε ποιο αργα και απο οταν ειχα τα 7,μου εβγαζε ενα μηνυμα error οταν εκλεινα τον υπολογιστη χωρις ομως να συνεβαινε κατι,διαφορα μικρο-bugs αλλα σχεδον ολα φτιαξανε στις επομενες μερες.Ενα κακο που ακουσα απο πολλους ειναι οτι δεν σε αφηνει να γυρισεις στα 7 αν δεν σου αρεσουν τα win 10 πριν ληξει ο μηνας μεσα στον οποιο πρεπει να αποφασισεις ποια θες,αλλα μιας και δεν εχω διαθεση να γυρισω στα 7 δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω.
Εν ολιγις δεν ειναι ασχημη πλατφορμα,θελει ακομα δουλεια αλλα μεσα στον επομενο χρονο πιστευω θα ειναι ιδανικη.Δεν ειμαι ευχαριστημενος 100% αλλα σιγουρα δεν θα παω πισω στα 7.Και οσοι περιμενουν service pack καλα κανουν μιας και εχει ακομα τα μικρο-bugs του αλλα σιγουρα στο μελλον πρεπει να τα βαλουν.Εχουν πολλες δυνατοτητες και ελπιζω να τις αξιοποιησει η MC.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
18 Oct 2015 19:51 #169867 by Γιάννης Πετρόχειλος
Τα έχω από τότε που ήταν Preview και είμαι ευχαριστημένος, πέρα από κάποια θέματα συμβατότητας που λύνονται σιγά σιγά όλα τα άλλα κομπλε!

More
18 Oct 2015 21:04 #169869 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Δεν βάζω μέχρι να είναι αναγκαίο , αν και επιχείρησα να βάλω στο laptop που δεν το χρησιμοποιώ πολύ να δω πως είναι ,τελικά δεν τα κατάφερα πότε .Οποτε μένω στα 7 που έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα για την ώρα.

More
18 Oct 2015 23:00 #169871 by Γιάννης Πετρόχειλος

An arrow in the knee wrote: Ενα κακο που ακουσα απο πολλους ειναι οτι δεν σε αφηνει να γυρισεις στα 7 αν δεν σου αρεσουν τα win 10 πριν ληξει ο μηνας μεσα στον οποιο πρεπει να αποφασισεις ποια θες,αλλα μιας και δεν εχω διαθεση να γυρισω στα 7 δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω.

Φίλε μου δεν ισχύει αυτό. Όχι μόνο σε αφήνει για 29 μέρες να γυρίσεις πίσω, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις χωρίς φορμάτ.

Asxetoss wrote: Δεν βάζω μέχρι να είναι αναγκαίο , αν και επιχείρησα να βάλω στο laptop που δεν το χρησιμοποιώ πολύ να δω πως είναι ,τελικά δεν τα κατάφερα πότε .Οποτε μένω στα 7 που έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα για την ώρα.

Τα περισσότερα προβλήματα κατά την αναβάθμιση, λύνονται με καθαρή εγκατάσταση!

More
19 Oct 2015 01:30 #169876 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Και εγω με τα 10 ειμαι και δεν εχω συναντήσει κανενα πρόβλημα. Ισα ισα που έχει σταθεροποιηθει και η ασύρματη συνδεση μου!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Oct 2015 11:56 #169879 by G
Ψήφισα "Όχι και δεν σκοπεύω να βάλω στο μέλλον" εκτός και αν κάνει καμιά μακακία η MS και οι άλλες εταιρείες και χρειάζεται να έχεις μόνο W10 για να τρέξεις κάποιο game, πρόγραμμα, κλπ, αλλιώς -δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και λέξεις όπως ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις- αλλά δεν έχω κανένα λόγο και σοβαρό σκοπό να φύγω απο τα 7 και να μετακομίσω στα 10.

More
19 Oct 2015 12:08 #169881 by Γιώργος Δημητρούλης
Τα έχω βάλει τα 10αρια και λειτουργούν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.

More
19 Oct 2015 12:25 #169883 by Αντώνης Ανδρονικάκης
Έβαλα W10 τη βδομάδα που μας πέρασε. Κατά 95% λειτουργούν χωρίς προβλήματα, πέρα από κάποια περιστασιακά minor bugs. Έχω παρατηρήσει π.χ ότι σε αρχεία με πολλές φωτογραφίες, τα εικονίδια φορτώνουν πιο αργά από πριν με τα W8 ή μία φορά π.χ δεν άνοιγε το Start Menu, κάτι που λύθηκε με restart. Πέρα από αυτά όλα καλά, χωρίς να παρατηρήσω διαφορά ως προς τις επιδόσεις του laptop μου ή του browser μου (Firefox) ως προς το καλύτερο ή το χειρότερο.

More
01 Nov 2015 22:04 - 01 Nov 2015 22:06 #170506 by Αντώνης Ανδρονικάκης
Ακόμα μια εβδομάδα με W10 και έχω να επισημάνω το εξής: αρκετές φορές κολλάει το start menu και δεν εμφανίζεται κατά συνέπεια έχω αναγκαστεί να τερματίσω την λειτουργία του pc με δεξί κλικ πάνω στο start menu και επιλογή απενεργοποίησης χωρίς να εμφανιστούν οι επιλογές με τα γραφικά τους όπως θα έπρεπε να εμφανιστούν στην κανονική τους μορφή. Επίσης κάποιες φορές η μπάρα αναζήτησης "κολλάει" και δεν εμφανίζει αποτελέσματα, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σύνδεσή μου στο Internet. Θα ήθελα να πληροφορηθώ αν έχει συμβεί και σε άλλον αυτό το φαινόμενο.
Last edit: 01 Nov 2015 22:06 by Αντώνης Ανδρονικάκης.