Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

User του μήνα: Σεπτέμβριος 2015

More
25 Sep 2015 16:57 - 25 Sep 2015 16:58 #169080 by Πιέρρος Φουστέρης

Το site μας και το forum δεν θα υπήρχε χωρίς το κοινό του! Για έναν ακόμη μήνα, οι αναγνώστες του GameWorld.gr έδωσαν ρεσιτάλ με πολλά σχόλια και απόψεις για όλων ειδών τα θέματα (κυρίως για τα games :P). Ποιος πιστεύετε πως συνέφερε περισσότερο τον Σεπτέμβριο; Εάν δεν έχετε κάποιον συγκεκριμένο στο νου, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους Top Users , για να δείτε ποιοι ήταν οι "καλύτεροι", βάσει του EXP που κέρδισαν! Προσοχή: Δε μπορείτε να ψηφίσετε τον εαυτό σας!

Η ψήφος μου θα πάει, φυσικά, στον Παναγιώτη Τσιάτσο , ο οποίος γέμισε το forum με τα σχόλιά του, τα videos του και τις αναλυτικές απόψεις του για πολλά θέματα. Μόνο και μόνο που βρίσκεται 1ος στους Top Users (2ος, αν συμπεριλάβουμε τον Μάνο που παίρνει EXP με τη σέσουλα), επιβεβαιώνει την επιλογή μου!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 25 Sep 2015 16:58 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Τσιάτσος
The topic has been locked.
More
25 Sep 2015 17:22 #169086 by Βασιλης Γαλανος
Ο καθηγητης Snape ηταν παντου για αλλον ενα μηνα με λεπτομερεστατα σχολια με αποψη.Συγχαρητηρια εχεις την ψηφο μου! :p

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
More
25 Sep 2015 17:46 #169093 by Marios Ntallaris
Και εγώ με την σειρά μου θα ψηφίσω τον Professor_Severus_Snape, γιατί και αυτόν τον μήνα ήταν πολύ ενεργός.
More
25 Sep 2015 18:59 #169102 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
I would vote... but then I took an arrow in the knee :P όχι σοβαρά, ψηφίζω An Arrow In The Knee.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Βασιλης Γαλανος
More
25 Sep 2015 22:57 #169121 by Κατερίνα Μαρίνου
Λοιπον εδω αρχιζουν τα δυσκολα γιατι ως συνηθως δεν κοιτω ποτε τις λιστες επειδη δεν μου λενε τιποτα και ετσι θα επρεπε να κανουν ολοι. Οποτε κρινω οτι λογω σωστης πολιτικης τοποθετησης στο αναλογο θεμα του φορουμ και λογω ενεργης συμμετοχης στο κομματι της μουσικης επιλεγω τον Domine Non Es Dignus σαν user of the month.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης
More
25 Sep 2015 23:12 #169125 by Πιέρρος Φουστέρης
Mystique, μπορεί για σένα οι λίστες να μη λένε τίποτα, αλλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω πως βοηθάει τους αναγνώστες στην επιλογή του καλύτερου User. ;)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
25 Sep 2015 23:47 #169127 by Γιάννης Μοσχονάς
Εγώ θα ρίξω την ψήφο μου στον Rasmo για τις ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις του σε ποικίλα θέματα.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης
More
26 Sep 2015 01:04 #169136 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Γι αυτό τον μήνα θα ψηφίσω τον TheRedWood. Αρκετή συμμετοχη σε ειδήσεις και φόρουμ στο σαι τ.
More
26 Sep 2015 07:38 #169148 by Γιώργος Δημητρούλης
Ψηφίζω Professor Snape για τις απόψεις του σε διάφορα θέματα.
More
26 Sep 2015 20:19 #169160 by Kosmas Mosialos
+1 Professor Snape και εδω.