Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το άρθρο του μήνα: Ιούνιος 2015

More
25 Jun 2015 21:32 - 25 Jun 2015 21:32 #163245 by Άκης Ζαχαριάδης

Μέσα στην πληθώρα ειδήσεων και άρθρων που γράφτηκαν τον μήνα που μας πέρασε, εσείς ποιο πιστεύετε πως ήταν το καλύτερο από αυτά; Ψηφίστε, δίνοντας το link για το άρθρο/είδηση που ψηφίσατε, όπως και ένα σχετικό σχόλιο αιτιολογώντας την απάντησή σας!

(Προσωπική μου άποψη, Αν και όλα τα άρθρα ήταν εξίσου καλά και ενημερωτικά, για έμενα ξεχώρισε
E3 2015: Απολογισμός του Μάνου Γρυπάρη, μιας και η Ε3 ήταν επίκαιρη αυτόν το μήνα, και καταθέσαμε της εντυπώσεις μας)

[img
[img
[img
Last edit: 25 Jun 2015 21:32 by Άκης Ζαχαριάδης.
The topic has been locked.
More
25 Jun 2015 23:14 #163251 by Πιέρρος Φουστέρης
Νομίζω πως το εκτενέστατο άρθρο με όλα τα παιχνίδια που είδαμε στην E3 αξίζει ψήφους. Όμως, και το άρθρο που ψήφισε ο Άκης (Απολογισμός της E3) είναι ένα, εξίσου, καλό άρθρο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Άκης Ζαχαριάδης
More
25 Jun 2015 23:32 #163254 by Tony
Αν κι αυτο το μηνα υπηρξαν πολλα ωραια αρθρα , θα ψηφισω και εγω το αρθρο με ολα τα games που παρουσιαστηκαν στην E3!Ειδικα για μενα που δεν παρακολουθησα σχεδον τιποτα ηταν διαφωτιστικο αρθρο , το οποιο με αυτα που ειδα αρχισα να δακρυζω απο συγκινηση!
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης
More
27 Jun 2015 14:59 #163439 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ψηφίζω το H1Z1 Alpha preview καθώς ήταν υπερπλήρες, αναλυτικό και πολύ ευχάριστο στην ανάγνωση, όπως ανέφερα και στο σχετικό σχόλιο. Θα μπορούσε πολύ άνετα να σταθεί ως review.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης