Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

dota ή lol?

More
29 Apr 2015 20:29 - 30 Apr 2015 14:20 #160124 by Alexandr0s
dota ή lol? was created by Alexandr0s
κατα την γνωμη σας πιο ειναι το καλυτερο?
Last edit: 30 Apr 2015 14:20 by Alexandr0s.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Apr 2015 20:41 #160126 by Αγησίλαος Σιντόρης

Aleksmas wrote: kata thn gnomh sas poio einai apo ta dyo to kalhtero?

Αν εχεις να συγκρινεις αυτα τα δυο ειναι το LoL προφανως.Αν ομως αρχισεις και βαλεις και αλλα παιχνιδια σε συγκριση θα καταλαβεις οτι υπαρχουν παιχνιδαρες εκει εξω οι οποιες τα επισκιαζουν και τα δυο χωρις δευτερη σκεψη.(assasins creed,borderlands,MK X,GTA, bloodborne και παρα πολλα που δεν χρειαζεται να τα απαριθμισω τωρα.)

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
29 Apr 2015 21:17 - 29 Apr 2015 21:22 #160133 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Ψηφίζω LoL αν σου αρέσει το concept των MOBA και θέλεις να παίξεις κάτι χαλαρό. Η Dota έχει περισσότερα mechanics, και για έναν νέο παίκτη, οι πολλαπλοί θάνατοι σε ένα game είναι απλά κόλαση. Το LoL είναι πιο casual και συγχωρεί πολύ πιο εύκολα τα τυχόν λάθη σου. Μεγάλο - του LoL βέβαια είναι το community που είναι σχετικά μικρής ηλικίας και μερικές φορές καταντά εκνευριστικό.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
Last edit: 29 Apr 2015 21:22 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης.

More
29 Apr 2015 21:57 #160134 by Τάσος Μαραγκός
Aν πρεπει να διαλεξω ενα απο αυτα τα δυο,θα επιλεξω Dota.To LoL δεν το εχω ακουμπησει καθολου μονο και μονο που ακουω οτι ολο και περισσοτερα πιτσιρικια παιζουν και εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο το community.
Aλλα αν πρεπει να επιλεξω καποιο moba απλα θα πω δαγκωτο Heroes of the Storm.

More
30 Apr 2015 04:26 - 30 Apr 2015 04:28 #160145 by Αλκμήνη Καζάνα
Κατα την αποψη μου προτιμω το lol διοτι αυτο εμαθα να παιζω, ειχα δοκιμασει και dota 2 αλλα δεν μου αρεσε τοσο , μου αρεσουν τα γραφικα
του lol και οι χαρακτηρες μου φαινονται σαν να εχουν πιο πολυ χαρακτηρα. Δεν ξερω πως αν το εξηγησω ακριβως αλλα βλεποντας εναν χαρακτηρα του lol σε σχεση με τους χαρακτηρες του DOTA ειναι σαν να ξερω την ιστορια του και με κανει να θελω να τον επιλεξω για να παιξω !! Στο DOTA ψιλοχανομαι στον χαρτη αλλα στο κατω κατω ειναι θεμα συνηθειας.
Last edit: 30 Apr 2015 04:28 by Αλκμήνη Καζάνα.