Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Video of the Month (Φεβρουάριος 2015)

More
25 Feb 2015 00:25 #157198 by Πιέρρος Φουστέρης

Για έναν ακόμη μήνα, το GameWorld.gr σας ενημέρωσε για την βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, τόσο μέσω των αναλυτικότατων και on point άρθρων/ειδήσεων στο site μας, αλλά και μέσω των videos στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube.com . Φυσικά, δεν έλειψε και το entertaining κομμάτι, μιας και είχαμε μπόλικα livestreams, όπου παίξαμε μπόλικα νεοκυκλοφόρητα παιχνίδια, όπως και διάφορες παρουσιάσεις παιχνιδιών, κονσολών και περιφερειακών! Εσείς ποιο πιστεύετε πως ήταν το καλύτερο video για το μήνα Φεβρουάριο; Ψηφίστε, αφού πρώτα δείτε τις υποψηφιότητες στην παρακάτω λίστα!

Στο ίδιο σχόλιο, θα παραθέσω την ψήφο μου: Θα μου επιτρέψετε να ψηφίσω δύο videos (αν αναρωτιέστε γιατί, τότε να σας απαντήσω: γιατί ΜΠΟΡΩ! hehehe): Πρώτο, το "Νέες gaming κυκλοφορίες: Φεβρουάριος 2015" και, δεύτερο, το GameWorld News: The Last Guardian, Soldier's Soul, διότι αποτελούν τα πρώτα "επεισόδια" δύο καινούριων σειρών του καναλιού μας στο YouTube, τα οποίο έχουν στόχο, μέσω μικρής διάρκειας video, να σας ενημερώσουν για τις νέες κυκλοφορίες του κάθε μήνα, όπως και για κάποια νέα γύρω από το gaming, αντίστοιχα!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
The topic has been locked.
More
25 Feb 2015 03:19 #157202 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ψηφίζω τα video με το walkthrough του The Order 1886 γιατί, πολύ απλά, γουστάρουμε μαραθωνίους gaming! Επιπλέον, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους όσοι το παρακολούθησαν να αποκτήσουν μια πρώτης τάξεως άποψη για το παιχνίδι.
More
25 Feb 2015 13:54 #157211 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ ευχαριστήθηκα το stream που έκαναν Μάνος και Χριστιάνα με το life is strange . Ήταν ένα ωραίο stream.
More
25 Feb 2015 17:11 #157219 by Γιώργος Κοσκινάς
Το live του life is strange πιστεύω ήταν το πιο ωραίο
More
25 Feb 2015 19:15 #157231 by Αντώνης Καλογερής
Το "Νέες gaming κυκλοφορίες!!!

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!
More
25 Feb 2015 20:16 #157234 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
life is Strange livestream , γιατί στα 4 ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 14( να σημειώσω ότι αστειεύομαι και ότι δεν είμαι κανένας παιδεραστής)

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης
More
26 Feb 2015 13:15 #157262 by Γιώργος Δημητρούλης
Το νέες gaming κυκλοφορίες
More
26 Feb 2015 20:16 #157294 by Ioannis Chatzitournos
Το live του Life is strange μου άρεσε πολύ και θα το ψηφίσω!
More
26 Feb 2015 21:05 #157300 by Δήμητρα
To νέες gaming κυκλοφορίες!
More
27 Feb 2015 21:36 #157340 by Γιώργος Αγκοπιάν
Ψηφίζω κι εγώ το Life is Strange. Διασκεδαστικό stream. Όσοι το παρακολούθησαν γνωρίζουν :P