Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το Άρθρο του Μήνα (Οκτώβριος 2014)

More
25 Oct 2014 18:23 - 25 Oct 2014 20:16 #150822 by Donnie Darko
Το άρθρο Του Μήνα! :lol: :lol:

Εδώ μπορείτε να ψηφίσετε δίνοντας link για το άρθρο που πιστεύετε ότι ξεχώρισε για τον μήνα Οκτώβριο ;)
Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόνο ένα άρθρο. :whistle: :whistle:

Μόλις ψηφίσετε δικαιολογήστε την ψήφο σας.
Καλή επιτυχία τους Συμμετέχοντες.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 25 Oct 2014 20:16 by Donnie Darko.
The topic has been locked.
More
26 Oct 2014 13:57 #150915 by Γιώργος Λόλας
Και αυτόν τον μήνα είχαμε πολλές ανακοινώσεις, πολύ ωραία άρθρα στις μόνιμες στήλες, αλλά και πολλά reviews. Αυτό όμως που δε βλέπουμε συνέχεια (πρώτη φορά το είδα βασικά εγώ στη ζωή μου) είναι να παίζεις Street Fighter με κλειστά τα μάτια και να κερδίζεις! Ο Μάνος απέδειξε την αξία του για άλλη μια φορα στο Street Fighter. Ήταν τρομερό (κάπου εδώ θα με βρίζει ο Μπάμπης Ματσαμάκης :P )

Street Fighter 2 με κλειστά μάτια!
More
26 Oct 2014 14:04 #150918 by Νικολής Ασημάκης
Το άρθρο Bayonetta 2 και κατά πόσο θα βοηθήσει στην ανάσταση του Wii U από τη Χριστιάνα. Ήταν πολύ καλό.
More
28 Oct 2014 00:58 #151102 by Nikos Boutas
Έχω τερματίσει το πρώτο Bayonetta και ήθελα να παίξω και το 2ο σε XBOX αλλά η Nintendo είχε άλλα σχέδια. Εξαιρετικό το review και τα βιντεο στο Youtube οπότε Glamorous.
More
28 Oct 2014 08:02 #151114 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα συμφωνήσω με τον λολο-Λόλα και θα ψηφίσω το Street Fighter 2 με κλειστά μάτια! Τρελό γέλιο!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
29 Oct 2014 16:22 #151222 by Kίμωνας Κάργατζης
Με κίνδυνο να γίνω γραφικός θα πω κ 'γω Μάνο Γρυπάρη για το ρεσιτάλ Street Fighter 2.... !!Δάσκαλε δίδαξες πάλι :P

Street Fighter 2 με κλειστά μάτια!
More
01 Nov 2014 11:20 #151408 by Donnie Darko
Το άρθρο του Μήνα είναι το....Street Fighter 2 με κλειστά μάτια! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΥΓ:Το τερμάτισες Μάνο :P :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)