Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παιχνίδι του μήνα: Φεβρουάριος 2014

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι για τον μήνα Φεβρουάριο; (was ended 2014-03-03 12:17:21)

Lightning Returns: Final Fantasy XIII
3 12.5%
Toukiden: The Age of Demons
1 4.2%
Donkey Kong Country Tropical Freeze
3 12.5%
Castlevania: Lords of Shadow 2
9 37.5%
Thief
3 12.5%
Fable Anniversary
1 4.2%
Ys: Memories of Celceta
No votes 0%
Danganronpa: Happy Trigger Havoc
1 4.2%
Far Cry Classic HD
2 8.3%
Strider
1 4.2%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
26 Feb 2014 19:17 #140937 by Παντελής Δασκαλέλος
Ο Φεβρουάριος θα λέγαμε ότι αποτελεί τον "πρώτο" μήνα της gaming χρονιάς, καθώς κατά κύριο λόγο αυτό τον μήνα έχουμε πάντα σημαντικές κυκλοφορίες. Έτσι λοιπόν τον φετινό Φεβρουάριο είδαμε τα Lightning Retuns: Final Fantasy XIII, Castlevania: Lords of Shadow 2 και Thief. Οι συγκεκριμένες κυκλοφορίες αποτελούν ορισμένους από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους της χρονιάς, αν και είναι γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν την φήμη τους.

Εν τω μεταξύ, στις φορητές κονσόλες είδαμε μια πλειάδα σημαντικών games για το PS Vita, όπως το Toukiden: The Age of Demons, το Ys: Memories of Celceta, αλλά και το Danganronpa: Happy Trigger Havoc. Ο συναγωνισμός λοιπόν είναι για ακόμη μια φόρα μεγάλος για την ανάδειξη του καλύτερου παιχνιδιού του μήνα. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τα σχόλια σας όσον αφορά το ποιο παιχνίδι θεωρείτε ως το χειρότερο του μήνα.

Update:
Παιχνίδι του Μήνα για τον Φεβρουάριο είναι το Castlevania: Lords of Shadow 2.

Ευχαριστούμε για τις ψήφους σας.
The topic has been locked.
More
26 Feb 2014 19:27 #140940 by Άγγελος Φασούλης
Χαλαρά το Castlevania! Περιμένω την στιγμή που θα πέσει στα χέρια μου!
More
26 Feb 2014 20:15 #140944 by Νότης Σιδεράκης
Και εγώ Castlevania με τα χίλια είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές παιχνιδιών ειδικά τα παιχνίδια του DS ήταν όλα τα λεφτά.
More
26 Feb 2014 21:38 #140959 by Alex Filos
Lightnint Returns. Πολύ καλό παιχνίδι και καλό κλείσιμο για την τριλογία FF13.
More
26 Feb 2014 21:43 #140961 by Κώστας Λάβαρης
Donkey Kong Country Tropical Freeze. Με διαφορά ο καλύτερος τίτλος αυτό το μήνα γιατί από τα υπόλοιπα απογοητεύτηκα αρκετά. Ειδικά από Thief... Και φυσικά είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει ένα μικρό boost στο Wii U.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
More
27 Feb 2014 00:43 #140974 by Παντελής Δασκαλέλος
Παιδιά εγώ ίσως σας κουφάνω αλλά το καλύτερο game του μήνα είναι το Danganronpa. Το καλύτερο Adventure/Visual Novel για φέτος, τσιμπήστε το και θα με θυμηθείτε. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ανέβει και το review του.
More
27 Feb 2014 03:52 #140977 by Γιάννης Λεv
Δυστυχώς ψήφισα το toukiden! Και λέω δυστυχώς,( και ελπίζω να μην ακουστώ ιερόσυλος λόγω και του nickname μου χαχαχ) γιατί αρχικά ήμουν σίγουρος ότι θα ψήφιζα, πριν το δοκιμάσω , το LoS2.. Αλλά μετά από την απόκτησή του σήμερα και μετά από 4+ ώρες ενασχόλησης με το παιχνίδι , να πω την αλήθεια δεν ξετρελάθηκα. Ισως φταίει το ότι το περίμενα εδώ και δύο χρόνια πως και πως και βγήκε κάπως κατώτερο των προσδοκιών μου, ίσως γιατί ως μέγα fun της σειράς ήθελα να ζήσω την απόλυτη gaming εμπειρία:-) ίσως δεν ξέρω και γω τι. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό game,παίζεται ευχάριστα και πραγματικά απορώ γιατί το χαντακόσανε τόσο πολύ στα διάφορα reviews του εξωτερικου.Απλά, για να κλείσω γιατί ξέφυγα εντελώς από το topic (θα συνεχίσω στο αντίστοιχο του game) το περίμενα κάπως πιο τιτανιμέγιστο :-)

Παντελή θα το δοκιμάσω το Danganronpa και θα είναι σίγουρη αγορά εντός των επόμενων μηνών. 'Εχω ακούσει τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο τίτλο!
More
27 Feb 2014 16:36 #141000 by Γιώργος Λόλας
Θεωρώ ότι ο μήνας ήταν γεμάτος από καλές κυκλοφορίες, άσχετα αν κάποια games τα περιμέναμε καλύτερα (λόγω προσμονής περισσότερο). Ήμουν ανάμεσα σε Donkey Kong, Ys και Strider, τελικά ψηφίζω το τρίτο.

Ως χειρότερο ψηφίζω το One Piece: Romance Dawn για το 3DS. Όχι, δε μπορώ να ψηφίσω το Rambo. Όχι!
More
27 Feb 2014 22:34 #141058 by Γιώργος Ματσαμπλόκος
To One Piece Romance Dawn εμένα μου άρεσε, αλλά είμαι φανατικός του anime, οπότε μάλλον δεν είμαι και τόσο αντικειμενικός. Για καλύτερο game ψηφίζω Lightning Returns και για χειρότερο το LocoCycle. Κατέβαζα την trial και τζάμπα τον χρόνο που έχασα.
More
28 Feb 2014 15:01 #141134 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Όσο φανατικός και να είμαι της σειράς FF, πρέπει να συμφωνήσω πως δεν ήταν η καλύτερη προσπάθεια της Square Enix. Ψηφίζω λοιπόν Castlevania δαγκωτό! Μόνο και μόνο από το demo κόλλησα.