Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παιχνίδι του Μήνα (Ιανουάριος 2014)

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι για τον μήνα Ιανουάριο; (was ended 2014-02-05 20:29:34)

AeternoBlade
No votes 0%
Assassin's Creed: Liberation HD
3 11.1%
Blackguards
3 11.1%
Broken Age
1 3.7%
Dr. Luigi
No votes 0%
Dragon Ball Z: Battle of Z
No votes 0%
Mario Party: Island Tour
No votes 0%
Metal Gear Rising: Revengeance (PC)
2 7.4%
Might and Magic X Legacy
2 7.4%
The Banner Saga
5 18.5%
Tomb Raider: Definitive Edition
11 40.7%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
27 Jan 2014 03:29 #139615 by Γιώργος Λόλας
Η χρονιά ναι μεν ξεκινάει κάπως χλιαρά ως προς τις νέες κυκλοφορίες, παρόλα αυτά έχουμε δύο αρκετά σημαντικά ports. Από την μια, το Metal Gear Rising: Revengeance κυκλοφορεί επιτέλους και για PC, ενώ η Lara επιστρέφει (ξανά) πιο όμορφη από ποτέ μέσα από το Tomb Raider: Definitive Edition για PS4 και Xbox One.

Στις νέες κυκλοφορίες η Nintendo είναι αυτή που παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, καθώς κυκλοφόρησε το Dr. Luigi για το Wii U, το Side-Scrolling Adventure AeternoBlade για το 3DS και το Mario Party: Island Tour επίσης για το 3DS.

Από τους υπόλοιπους τίτλους που έγιναν διαθέσιμοι τον Ιανουάριο, αξίζει να αναφέρουμε το Assassin's Creed: Liberation HD για PC, PS3 και Xbox 360, το Might and Magic X Legacy για τα PC και το Dragon Ball Z: Battle of Z για PS3, Xbox 360 και PS Vita. Τέλος, έχουμε τις κυκλοφορίες των The Banner Saga, Broken Age και Blackguards.

Αν και ο Ιανουάριος χαρακτηρίστηκε ο μήνας των ports, δε παύει να υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός για το ποιο game θα πάρει τον τίτλο του καλύτερου παιχνιδιού του μήνα. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε και ποιο παιχνίδι θεωρείτε ως το χειρότερο του μήνα.

Σύμφωνα με τις ψήφους σας, παιχνίδι του μήνα για τον Ιανουάριο είναι το Tomb Raider: Definitive Edition! Ευχαριστούμε που ψηφίσατε.
The topic has been locked.
More
27 Jan 2014 04:11 #139618 by Kostas Thanasoulis
Might and Magic X Legacy οτι καλυτερο γι αυτο τον μηνα!!!παλιες καλες εποχες!!!! :)
More
27 Jan 2014 15:04 #139627 by Γιώργος Λόλας
Έγινε ανανέωση στη ψηφοφορία και προστέθηκαν τα Blackguards, Broken Age και The Banner Saga. Όσοι είχατε ψηφίσει, θα χρειαστεί να το ξανακάνετε.
More
27 Jan 2014 15:18 #139628 by Kostas Thanasoulis
Θα ξαναδωσω την ψηφο στο Might and Magic X Legacy αν και το Blackguards διχνει υποσχομενο απλα δεν το εχω παιξει αρκετα ακομα!!!
More
27 Jan 2014 15:22 #139629 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ θα ψηφίσω το Blackguards, το demo μου άφησε καλές εντυπώσεις και περιμένω να βρω λίγο χρόνο για να ασχοληθώ μαζί του εκτενέστερα.
More
27 Jan 2014 15:27 #139630 by Alex Filos
Σε ένα Γενάρη που υποτίθεται δε θα έβγαινε τίποτα τελικά δεν βγήκαν και λίγα. Η χρονιά των RPG ξεκίνησε ήδη με τα M&M X, Blackguards και The Banner Saga (με τα δύο τελευταία απ' ότι έχω καταλάβει να έχουν tactical turn based μάχες) ενώ κυκλοφόρησε και το πρώτο μισό του Broken Age, το παιχνίδι που ξεκίνησε στην ουσία όλη την τρέλα με το kickstarter.

Το AeternoBlade δεν το είχα καν ακουστά αλλά στα screenshots φαίνεται ενδιαφέρον. Αν τα reviews είναι θετικά μπορεί να το δοκιμάσω αν και, για την ώρα στο 3ds είναι μόνιμα η κασσέτα του Pokemon.
More
27 Jan 2014 15:32 #139631 by Jester
Δύσκολη επιλογή. Θα συμφωνήσω με το Γίωργο ότι ο μήνας ήταν μάλλον χλιαρός. Σίγουρα κάποιοι τίτλοι φαίνονται πολλά υποσχόμενοι όπως το Blackguards αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου. Οπότε, δε μου αρέσει να ψηφίζω παιχνίδια που δεν έχω παίξει, θα τιμήσω τη Lara next gen. Βέβαια και με τα ξερά ports δε συμφωνώ, ακόμα κι αν προσφέρουν σημαντικές τεχνικές αναβαθμίσεις, αλλά ας όψεται...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis
More
27 Jan 2014 15:34 #139633 by Akis Glinos
Tomb Raider Definitive edition
Definitely next-gen θα ελεγα!
More
27 Jan 2014 18:56 #139644 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Metal Gear γιατί Raiden και ξερό ψωμί τώρα και στα PC μας ;D

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
More
27 Jan 2014 19:28 #139646 by Νικολής Ασημάκης