Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blog of the Month (Ιανουάριος 2014)

More
27 Jan 2014 02:46 #139609 by Γιώργος Λόλας
[center:2vinzhr1] [/center:2vinzhr1]

Κάθε μήνα διάφοροι users γράφουν blogs στο site. Ποιο όμως θα ξεχωρίσει αυτό το μηνά? Είναι στο χέρι σας να ψηφίσετε το Blog του Μήνα για τον Ιανουάριο. Όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου άλλα δεν μπορούν να ψηφίσουν δικό τους blog.

Μόλις ψηφίσετε δικαιολογήστε την ψήφο σας.

Οι νικητές περνούν:
1)500xp + δώρο (κατόπιν συνεννόησης)
2)200xp
3)100xp
(Τα xp δεν μετράνε για διαγωνισμούς)

Blog of the Month για τον Ιανουάριο είναι το Sympathy for The Devil (AC III) του grotenfrod. Ο νικητής κερδίζει 500xp και ένα δώρο. Συγχαρητήρια grotenfrod!
The topic has been locked.
More
27 Jan 2014 10:39 #139622 by Alex Filos
Ψηφίζω το άρθρο του grontefrond Sympathy for the Devil (AC III). Το διάβασα μόλις σήμερα γιατί ήθελα να τελειώσω το παιχνίδι πρώτα και νομίζω ξεχωρίζει αυτό το μήνα.
More
27 Jan 2014 15:34 #139632 by Jester

Vitril wrote: Ψηφίζω το άρθρο του grontefrond Sympathy for the Devil (AC III). Το διάβασα μόλις σήμερα γιατί ήθελα να τελειώσω το παιχνίδι πρώτα και νομίζω ξεχωρίζει αυτό το μήνα.

+1
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο Σπύρος μας έχει χαρίσει κάποια πολύ ευχάριστα αναγνώσματα τελευταία και θεωρώ ότι το συγκεκριμένο ήταν κορυφαίο.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis
More
02 Feb 2014 17:46 #139961 by Γιώργος Λόλας
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Ψηφίζω κι εγώ το blog του grontefrond "Sympathy for the Devil".
More
02 Feb 2014 23:53 #139973 by Αποστόλης Αναστασίου
Και εγώ λοιπόν θα συμφωνήσω απόλυτα και θα ψηφίσω Sympathy for The Devil (AC III) -Spoilers Ahead για το πλούσιο κείμενό του !

Με τρεις ψήφους κερδίζει το blog post " Sympathy for The Devil (AC III) -Spoilers Ahead " του χρήστη grotenfrod! Clap clap :icon applaud: :cup: ... :) :D

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.