Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγαπημένα Tom Clancy's games

More
02 Oct 2013 20:24 #133186 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Με αφορμή τον θάνατο του Tom Clancy , σκέφτηκα να ανοίξω αυτο το θέμα. Εδώ μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας για όποιο Tom Clancy's game σας άρεσε (ή δεν σας άρεσε).

Προσωπικά δεν είχα ασχοληθεί παρα πολύ με αυτά τα παιχνίδια όμως μου είχε τραβήξει την προσοχή το HAWX το οποίο και μου άρεσε παρα πολύ.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2013 20:31 #133187 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ προσωπικά έχω παίξει αρκετά games και έχω διαβάσει ορισμένα βιβλία του Tom Clancy. Σχετικά με τα Games οι σειρές Splinter cell, Ghost Recon και Randow Six, με μια βαθύτατη αγάπη στο ghost recon. Το HAWX ήταν όντως ένα ωραίο game όπως και το end war. Ελπίζω στο The Division να του αποδώσουν τιμές και να μεταδώσουν την ιστορία του ώστε να μην χαθεί στο χρόνο.

More
02 Oct 2013 20:52 #133190 by Νικολής Ασημάκης
Είχα παίξει παλαιότερα ένα από τα Rainbow Six. Μου είχε φανεί αρκετά καλό και πρωτότυπο σε σχέση με ότι είχα παίξει μέχρι τότε.

More
02 Oct 2013 21:05 #133191 by Νίκος Τριανταφύλλης
To HAWX απιστευτο παιχνιδι αγαπημενο γενικα οχι μονο του τom

More
03 Oct 2013 10:39 #133200 by Χριστιάνα Θάνου
Πραγματικά κρίμα που πέθανε ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα και ήταν υπεύθυνος για τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Splinter Cell, Rainbow Six και Hawx...δεν ξέρω πόσες ώρες έχω παίξει με τη κάθε σειρά, δεν τις έχω μετρήσει. Για μένα όταν έβλεπα το όνομά του πάνω σε video game ήταν εγγύηση. Ακόμα και το Hawx το οποίο δεν ήμουν σίγουρη για το αν θα μου άρεσε, το αγόρασα μόνο και μόνο γιατί ήταν του Tom Clancy και τελικά έκανα καλή επιλογή. R.I.P...

More
03 Oct 2013 12:36 #133204 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Όπως είχα γράψει και στο fb ο άνθρωπος είχε φοβερές ιδέες και εκτός απο τα παιχνίδια είχε και πολύ καλές ταινίες όπως το Clear and Present danger όπου ο Χαρισσον Φορντ υποδύεται τον διευθυντή της CIΑ και έχοντας λάβει διαταγή απο τον Προεδρο των ΗΠΑ προσπαθεί να περιορίσει την εισαγωγή ναρκωτικών απο την Κολομβία... Αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Απο τα παιχνίδια με την σφραγγίδα του Tom Clancy μου έχει μείνει το Rainbow Six, με το πολύ καλό και ρεαλιστικό σεναρίο (αν και εδώ που τα λέμε τα Bf και CoD ξεφύγανε σε αυτόν τον τομέα).

More
04 Oct 2013 00:29 #133243 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Ghost Recon και κυρίως Splinter Cell τα αγαπημένα μου από Tom Clancy. Βέβαια μου τη σπάει λίγο το αμερκανο-ψυχροπολεμικό κλίμα των έργων του αλλά οκ έχει κάνει ωραία πράγματα. Επίσης σε πάρα πολλά, ίσως τα περισσότερα games που έχουν το ονομά του δεν είναι πως έκανε κάτι ιδιαίτερο o ίδιος απλα μπήκε για λόγους marketing...anyway πολύ τον έθαψα και δεν ήθελα, απλά παραθέτω κάποιες πληροφορίες R.I.P.

More
04 Oct 2013 00:53 #133248 by Σπύρος
χαίρομαι που είχα την τιμή να παίξω παιχνίδια με τη σφραγίδα του. ως λάτρης των action/stealth games δεν έλειπε ποτέ το splinter cell την εποχή του ps2! αγαπημένη σειρά γενικά είναι το splinter cell ξεχωρίζω λίιιιιιιγο από τα παλιά το chaos theory! επίσης έχω και rainbow six, που τα θεωρώ γενικώς αρκετά υποτιμημένα video games. αυτά από μένα...
R.I.P. TOM CLANCY!

More
09 Oct 2013 18:01 #133609 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Splinter Cell Chaos Theory :D

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!