Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
16 Jan 2017 15:30 - 16 Jan 2017 15:42 #192471 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote: Βεβαίως έχεις άδικο γιατί πολύ απλά η Microsoft έδειξε υπευθυνότητα και δεν κορόιδεψε τους καταναλωτές όπως η Sony βγάζοντας το No Man's Sky 2 aka Scalebound! Το παιχνίδι είχε καθυστερήσει 2-3 φορές παρόλα αυτά η Microsoft συνέχιζε να το χρηματοδοτεί και να προχωράει την ανάπτυξή του. Δεν είναι χαζοί να σταματήσουν το development λίγους μήνες πριν βγει και να μη πάρουν ούτε 1 ευρώ! Προφανώς έπαιξαν το παιχνίδι, δεν τους ικανοποιούσε και το ακύρωσαν. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και με το Fable Legends που από το 2012 δεν είχαν καταφέρει οι developers να το φέρουν σε playable μορφή! Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, γιατί η Microsoft να είναι η κακιά που ακυρώνει τα games και δε τα φέρνει σα το No Man's Sky, για να κοροϊδέψει τον κοσμάκη. Το κτλ που έβαλες δεν το κατάλαβα, δεν θυμάμαι κάποιο άλλο παιχνίδι να έχει ακυρωθεί εκτός απ'αυτά.

Είναι κοροϊδία σε μια press-conference να σου ανακοινώνουν δύο κονσόλες, είναι απλά αστείο και δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Σε ένα χρόνο ναι, θα μου ζητήσουν λεφτά για το Scorpio αλλά δεν έχει σχέση αυτό γιατί αναφερόμουν σε αυτό που είπα παραπάνω, δηλαδή δύο νέες κονσόλες στην ίδια press-conference.

Καλα οτι να 'ναι ομως.
Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρι.
Το οτι ειπε καποιος το scalebound -> no mans sky για να δικαιολογισει και καλα οτι το κοψανε το ακουσαμε κι αυτο.
Αλλα εντελως τυχαια δεν σε ειχα δει να λες κατι τετοιο οσο το περιμενες τοσους μηνες τοτε απλα δεν ελεγες τιποτα και μια χαρα το περιμενες αλλα με το που το κοψανε τι να βρουμε να λεμε για να δικαιολογησουμε οτι κοβωνται το ενα αποκλειστικο μετα το αλλο....

Και το οτι το no man's sky βγηκε φολα δεν φταιει η sony ξερεις αλλα η εταιρια που βγαζει το παιχνιδι.
Δεν νομιζω η δημιουργος του no man's sky(Hello Games) να ειναι η ιδια η sony ουτε κανενα studio της οπως π.χ. η naughty dog.

Ναι οπως λες δεν της αρεσε της ms κανενα απο τα δυο παιχνιδια τοτε πολυ απλα θα τα εκοβε απο την αρχη και δεν θα εδεινε για μηνες λεφτα για να πει μετα οτι ξερετε τοσο καιρο που σας βομβαρδιζα με trailer κ.τ.λ. για αυτα τα παιχνιδια σας κοροιδευω κανονικα αφου δεν προκειτε να τα βγαλω.
Πως σας φανηκε σας αρεσε το δουλεμα της ns?

Που μιλας εσυ για το δουλεμα της sony που δεν υποχρεωσε κανεναν να παρει το ps4pro αν θελεις το αγοραζεις αν δεν θελεις μια χαρα ανετοτατα μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια και στο ps4.
Απλα αν θελεις να εχεις 4k παιχνιδια θα πρεπει να παρεις νεα κονσολα οτι ακριβως θα κανει και η ms με το scorpio ή μηπως περιμενεις να σου πει η ms οτι ξερεται δεν χρειαζεται να παρετε το scorpio οταν βγει μια χαρα θα μπορειτε να παιζετε τα 4κ παιχνιδια και στο xbox one που εχετε.
Εκει ομως δεν λεμε τιποτα για την ms και το οτι θα κοροιδεψει το κοσμο κ.τ.λ.

Αιντε - αιντε....
Last edit: 16 Jan 2017 15:42 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2017 15:40 #192472 by Γιάννης Πετρόχειλος
Προφανώς και της άρεσε της Microsoft και σε όλο τον κόσμο. Απλά όταν είδε ότι δεν μπορεί να βγει καλό τελικό αποτέλεσμα τότε τα ακύρωσε. Και όταν δεν ξέρεις τι έχει γίνει τότε σε τέτοια περίπτωση τον developer κατηγορείς ή έστω λες ότι φταίνε και οι δυο εξίσου, όχι ότι φταίει ο publisher. Τόσα λεφτά ρίξανε τόσα χρόνια εσύ τι λες να μη θέλανε να πληρωθούν τις επενδύσεις τους; Σιγά τα κρεμαστάρια η πλειοψηφία των exclusive του PS4 είναι κατά πολύ κατώτερης ποιότητας και αυτό φαίνεται από τα ίδια τα στατιστικά για αγορές που έδωσε η Sony όπου μόνο το Uncharted που είναι παιχνιδάρα πούλησε και όλα τ'άλλα πουθενά! Ακόμα και το rachet & clank 19 ήταν! Ούτε οι ίδιοι που πήραν PS4 δεν πήραν τα ίδια τους τα exclusives! Ενώ αντίθετα στο Xbox και Gears 4 και Horizon 3, ακόμα και το Halo 5 που είναι περσινό είναι ακόμα στις πρώτες θέσεις. Οπότε άσε τα κρεμαστάρια σα το No Man's Sky που οι κριτικές του έχουν πιάσει κάτω από το 0 και περίμενε μπας και τα καινούρια exclusive που θα έχει είναι σοβαρά και όχι της πλάκας. End of story.

More
16 Jan 2017 16:03 - 16 Jan 2017 16:16 #192474 by Grigoris
Τοση ωρα μιλας για την ms που δεν δουλευει το κοσμο και δεν κοιταει να παρει λεφτα απο αυτον.
Οκ γι' αυτο εχει τις πωλησεις που εχει εδω και 4 χρονια το xbox one σε σχεση με το ps4.
Πηγαινε θυμησου τι ειχε ανακοινωσει(Ασχετως του οτι μετα εκανε γαργαρα μετα το κραξιμο του κοσμου σχεδον τα παντα απο αυτα γιατι αλλιως θα πηγαινε άπατη) οτι θα κανει η πολυαγαπημενη σου Microsoft στη e3 2013 οταν ανακοινωσε το xbox one και μετα ελα πες μου ποια εταιρια κοροιδευει τους πελατες της και ποια οχι.

Καθηστε τωρα στις μισες πωλησεις παγκοσμιως του xbox one σε σχεση με το ps4 και δειτε οτι δειτε απο την 2 θεση.
Γενικο τοπ platform ανεξαρτητως χρονου και γενιας.

Η sony ps4 μια χαρα καθετε στη πρωτη θεση με τρελλη διαφορα και πιστεψε με αυτο δεν προκειτε να αλλαξει ουτε οταν βγει το xbox one scorpio.

Και επειδη κατι αναφερες για πωλησεις παιχνιδιων για να δουμε λοιπον στο τοπ10 καθε χρονου ποσα παιχνιδια του xbox one ειναι και ποσα του ps4 ανεξαρτητως αποκλειστικων.

Χρονια 2016 7 ps4 vs 2 xbox one
Χρονια 2015 6 ps4 vs 3 xbox one
Χρονια 2014 4 ps4 vs 1 xbox one
Οπως βλεπεις εχεις απολυτο δικιο παιχνιδια του xbox one πουλανε πολυ περισσοτερο απ' οτι παιχνιδια του ps4 και σε καθε χρονια το xbox one εχει περισσοτερα παιχνιδια στο top10 απ' οτι η sony.

Και σε προλαβαινω κλασικα θα πεις οτι το vgchartz δεν ειναι αξιοπιστο site .κ.τ.λ. και εγω θα σου απαντησω οτι δεν ειναι στο μονο site που καθε χρονο παγκοσμιως οχι Ελλαδα ή Αμερικη στο top10 ειναι περισσοτερα παιχνιδια απο το ps4 παρα απο το xbox one.
Last edit: 16 Jan 2017 16:16 by Grigoris.

More
16 Jan 2017 16:15 - 16 Jan 2017 16:16 #192475 by Γιάννης Πετρόχειλος
Στο έχω ξαναπεί, άμα έχεις τσακωθεί με τα μαθηματικά δεν φταίει κανένας άλλος. Λογικό είναι τα παιχνίδια του PS4 να έχουν περισσότερες πωλήσεις σε απόλυτο αριθμό αφού έχει περισσότερους χρήστες το PS4! Αυτό που έγραψα αφορά τα ποσοστά πωλήσεων των παιχνίδιων. Για παράδειγμα αν 10 άτομα έχουν PS4 και το Α παιχνίδι το αγόρασε 1 ενώ 3 άτομα έχουν Xbox One και το παιχνίδι το αγόρασαν 2 τότε το ποσοστό πωλήσεων είναι καλύτερο στο Xbox. Αφού λοιπόν τα exclusive του Xbox είναι σε πιο ψηλή θέση από τα αντίστοιχα του PS4 πάει να πει ότι οι κάτοχοι Xbox αγόρασαν περισσότερο τα exclusive του Xbox από τους αντίστοιχους του PS4. Πέραν αυτού, όποιος παρακολουθεί το vgchartz ξέρει ότι είναι παντελώς αναξιόπιστο καθότι εδώ και χρόνια έχει το Xbox One κολλημένο στα 23-25 μύρια. Οπότε εκτός και αν δεν αγόρασε κανείς Xbox One κάτι που φυσικά δεν υφίσταται, το vgchartz γράφει παπάντζες. Εκτός αυτού όμως, δεν με ενδιαφέρει που πουλάει χειρότερα (αν και πουλάει καλύτερα από το 360 οπότε no problem) ίσα ίσα, μακάρι να είμαστε κάθε χρονιά πιο πίσω για να παίρνω 4-5 updates το χρόνο με κάτι κιλά καινούρια featues ενώ το PS4 κάνει maximum 0 updates, backward compatibility για να καίω ότι games δεν πρόλαβα να παίξω στο 360 τώρα που είναι και πάνφθηνα, καλύτερα και αξιόλογα games with gold και όχι σκουπίδια και όλα τα συναφή. Οπότε μέσα από την καρδιά μου, κάτσε κι άλλο πρώτος! Θέλω κι άλλο να σε βλέπω απ'τη δεύτερη θέση να παίζεις broforce με μόλις €59,99 το χρόνο πίστεψέ με!
Last edit: 16 Jan 2017 16:16 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
16 Jan 2017 16:22 - 16 Jan 2017 19:59 #192476 by Grigoris
Πες μου ενα οχι πολλα, ενα site που να δειχνει το xbox one πρωτο σε πωλησεις παγκοσμιως.

Το τι αρεσει στον καθενα ειναι διαφορετικο.
Εμενα π.χ. δεν μου αρεσει το final fantasy καθολου γιατι πολυ απλα δεν μ' αρεσουν καθολου τα rpg παιχνιδια αυτο σημαινει οτι ολα τα rpg παιχνιδια ειναι αθλια? Οχι δεν παει καθολου ετσι.

Κατσε στη 2 θεση και προσεχε μην σε περασει και το nintento switch που θα βγει σε λιγο καιρο :evil:

Το οτι εσυ βλεπεις τα μαθηματικα οπως εσυ θελεις να τα βλεπεις.
Με ξεπερναει.

Το οτι εχετε λιγοτερες κονσολες ειναι λογικο να εχετε πολυ λιγοτερο κοσμο να αγορασει τα παιχνιδια σας και ακομα ποιο λογικο να αγορασει τα λιγοστα πλεον αποκλειστικα που εχει το xbox one σε σχεση με αυτα του ps4 με τους απιστευτα περισσοτερους χρηστες που εχει.
Και απολυτως λογικο να μην αρεσει ενα παιχνιδι σε ολο το κοσμο ξερεις ετσι.
Γι' αυτο λεγομαστε ανθρωποι και ευτυχως γι' αυτο εχουμε διαφορετικο γουστο κ.τ.λ.

Τωρα για ολα τα αλλα που λες απλα σου απανταω:
Οτι δεν φτανει καποιος τα κανει κρεμασταρια τοσο απλα.
Last edit: 16 Jan 2017 19:59 by Grigoris.

More
19 Jan 2017 18:27 #192771 by A
Replied by A on topic PS4 vs Xbox One
Ανέβασες τόσα link που απο τον φανατισμό σου δεν μπόρεσες η δεν θες να καταλάβεις τι γράφει ο Snikefriend.
Αυτό που γράφει είναι δεδομένο!
Οι περισσότεροι κάτοχοι Xbox one αγόρασαν την κονσόλα για να παίξουν console exclusive games, ενω αντιθέτως οι κάτοχοι του ps4 (που είναι πολλοί περισσότεροι - το λέω για να φτιάχνεσαι κιόλας), παίζουν games που κυκλοφορούν και σε αλλες πλατφόρμες, και ΜΟΝΟ το Uncharted 4 έκανε αξιόλογες πωλήσεις.
Είναι τόσο απλό να το καταλάβει κάποιος.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
19 Jan 2017 23:04 - 19 Jan 2017 23:17 #192798 by Grigoris
Λογικο να αγορασουν περισσοτερο τα λιγοτερα ή εδω αποκλειστικα που εχει το xbox one εναντι του ps4 συνολικα ειδικα τωρα που η ms εχει αρχησει και ακυρωνει αποκλειστικα της.

Το τι πιστευεις εσυ δεδομενο δεν σημαινει οτι πρεπει να το πιστευω κι εγω.
Αποψη σου και αποψη μου.
Τελεια.
Last edit: 19 Jan 2017 23:17 by Grigoris.

More
19 Jan 2017 23:28 #192799 by Παντελής Δασκαλέλος
Ξεκινήσαμε από την ακύρωση του Scalebound και φτάσαμε σε ολοκληρωτική σύρραξη πάλι. Όσον αφορά το συγκεκριμένο game από την στιγμή που κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια το τι έφταιξε για την ακύρωσή του δεν έχει νόημα να ρίχνουμε ευθύνες στην Microsoft ή στην Platinum Games. Προσωπικά νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν με την ταυτόχρονη κυκλοφορία στα PC και για το γεγονός ότι οι Ιάπωνες developers γενικώς δεν είναι εξοικοιωμένοι με το development στα PC. Μακάρι να έβγαινε πάντως το game και ας μην ήταν τέλειο, το ίδιο έχω να πω και για το Fable Legends.

Το 2017 έχει αναμφισβήτητα πολύ περισσότερα exclusives στο PS4, εγώ θα πω καιρός ήταν. Σημείωση εδώ τα πραγματικά exclusives είναι ελάχιστα στο PS4 και ανύπαρκτα στο Xbox One, καθώς πολλά games βγαίνουν και στο PS Vita ή ακόμη και στο PS3 (Persona 5), ενώ όλα του Xbox One βγαίνουν και στα PC. Αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψη κάποιων ότι το Xbox One είναι καταδικασμένο, ας βγει και το Scorpio και κάνουμε μετά ταμείο.

More
19 Jan 2017 23:45 - 19 Jan 2017 23:47 #192800 by Γιάννης Πετρόχειλος

Lordwinter wrote: Προσωπικά νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν με την ταυτόχρονη κυκλοφορία στα PC και για το γεγονός ότι οι Ιάπωνες developers γενικώς δεν είναι εξοικοιωμένοι με το development στα PC.

Άρα φταίει ο developer.

Lordwinter wrote: Μακάρι να έβγαινε πάντως το game και ας μην ήταν τέλειο, το ίδιο έχω να πω και για το Fable Legends.

Συμφωνώ, η πλειοψηφία δεν συμμερίζεται την άποψή σου όμως (βλέπε κράξιμο για το No Man's Sky και κάντο x1000 γιατί θα ήταν Microsoft).

Lordwinter wrote: Το 2017 έχει αναμφισβήτητα πολύ περισσότερα exclusives στο PS4, εγώ θα πω καιρός ήταν.

Λάνσαραν δυο κονσόλες, λογικό.

Lordwinter wrote: Σημείωση εδώ τα πραγματικά exclusives είναι ελάχιστα στο PS4 και ανύπαρκτα στο Xbox One, καθώς πολλά games βγαίνουν και στο PS Vita ή ακόμη και στο PS3 (Persona 5), ενώ όλα του Xbox One βγαίνουν και στα PC.

Forza Motorsport 5, Halo 5: Guardians και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με Halo 6.
Last edit: 19 Jan 2017 23:47 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
20 Jan 2017 15:57 - 20 Jan 2017 16:02 #192821 by Grigoris

Lordwinter wrote: Ξεκινήσαμε από την ακύρωση του Scalebound και φτάσαμε σε ολοκληρωτική σύρραξη πάλι. Όσον αφορά το συγκεκριμένο game από την στιγμή που κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια το τι έφταιξε για την ακύρωσή του δεν έχει νόημα να ρίχνουμε ευθύνες στην Microsoft ή στην Platinum Games. Προσωπικά νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν με την ταυτόχρονη κυκλοφορία στα PC και για το γεγονός ότι οι Ιάπωνες developers γενικώς δεν είναι εξοικοιωμένοι με το development στα PC. Μακάρι να έβγαινε πάντως το game και ας μην ήταν τέλειο, το ίδιο έχω να πω και για το Fable Legends.

Το 2017 έχει αναμφισβήτητα πολύ περισσότερα exclusives στο PS4, εγώ θα πω καιρός ήταν. Σημείωση εδώ τα πραγματικά exclusives είναι ελάχιστα στο PS4 και ανύπαρκτα στο Xbox One, καθώς πολλά games βγαίνουν και στο PS Vita ή ακόμη και στο PS3 (Persona 5), ενώ όλα του Xbox One βγαίνουν και στα PC. Αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψη κάποιων ότι το Xbox One είναι καταδικασμένο, ας βγει και το Scorpio και κάνουμε μετά ταμείο.

Αλλαξες απ' οτι βλεπω την αποψη που ειχες παλιοτερα για το τι ειναι αποκλειστικο Εχεις τα repect μου γι' αυτο.

Οσο αφορα το scorpio που λες οταν θα βγει ναι μεν θα ειναι η δυνατοτερη κονσολα που θα υπαρχει εκεινη την δεδομενη στιγμη(Οπως ειναι τωρα το ps4pro) αλλα τι να το κανεις αφου ηδη η sony με το ps4pro θα εχει ενα αλφα ποσο εγκατεστηνενων κονσολων ανα το κοσμο(Πανω απο το διπλασιο που εχει/θα εχει το xbox one & xbox one s) και το xbox one scorpio απλα θα προσπαθει να το φτασει κατι που και με βαση τα μεχρι τωρα λεγομενα(Γενικως οι ειδικα για το xbox one scorpio) του phil spencer δεν προκειτε να γινει κατι τετοιο και ουτε ειναι αυτος ο σκοπος της ms.

Αποψη μου ειναι οτι και το scorpio θα ακολουθησει ακριβως την ιδια λογικη με το ps4pro δηλαδη τα παιχνιδια που ηδη υπαρχουν στα xbox one & xbox one s θα παιζουν κανονικα και στο scorpio απλα κατα πολυ καλυτερ μετα απο καποια game updates(Ακριβως οτι γινεται και με το ps4pro).
Last edit: 20 Jan 2017 16:02 by Grigoris.