Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Καλα οτι να 'ναι ομως.snikefriend wrote: Βεβαίως έχεις άδικο γιατί πολύ απλά η Microsoft έδειξε υπευθυνότητα και δεν κορόιδεψε τους καταναλωτές όπως η Sony βγάζοντας το No Man's Sky 2 aka Scalebound! Το παιχνίδι είχε καθυστερήσει 2-3 φορές παρόλα αυτά η Microsoft συνέχιζε να το χρηματοδοτεί και να προχωράει την ανάπτυξή του. Δεν είναι χαζοί να σταματήσουν το development λίγους μήνες πριν βγει και να μη πάρουν ούτε 1 ευρώ! Προφανώς έπαιξαν το παιχνίδι, δεν τους ικανοποιούσε και το ακύρωσαν. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και με το Fable Legends που από το 2012 δεν είχαν καταφέρει οι developers να το φέρουν σε playable μορφή! Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, γιατί η Microsoft να είναι η κακιά που ακυρώνει τα games και δε τα φέρνει σα το No Man's Sky, για να κοροϊδέψει τον κοσμάκη. Το κτλ που έβαλες δεν το κατάλαβα, δεν θυμάμαι κάποιο άλλο παιχνίδι να έχει ακυρωθεί εκτός απ'αυτά.
Είναι κοροϊδία σε μια press-conference να σου ανακοινώνουν δύο κονσόλες, είναι απλά αστείο και δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Σε ένα χρόνο ναι, θα μου ζητήσουν λεφτά για το Scorpio αλλά δεν έχει σχέση αυτό γιατί αναφερόμουν σε αυτό που είπα παραπάνω, δηλαδή δύο νέες κονσόλες στην ίδια press-conference.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Άρα φταίει ο developer.Lordwinter wrote: Προσωπικά νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν με την ταυτόχρονη κυκλοφορία στα PC και για το γεγονός ότι οι Ιάπωνες developers γενικώς δεν είναι εξοικοιωμένοι με το development στα PC.
Συμφωνώ, η πλειοψηφία δεν συμμερίζεται την άποψή σου όμως (βλέπε κράξιμο για το No Man's Sky και κάντο x1000 γιατί θα ήταν Microsoft).Lordwinter wrote: Μακάρι να έβγαινε πάντως το game και ας μην ήταν τέλειο, το ίδιο έχω να πω και για το Fable Legends.
Λάνσαραν δυο κονσόλες, λογικό.Lordwinter wrote: Το 2017 έχει αναμφισβήτητα πολύ περισσότερα exclusives στο PS4, εγώ θα πω καιρός ήταν.
Forza Motorsport 5, Halo 5: Guardians και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με Halo 6.Lordwinter wrote: Σημείωση εδώ τα πραγματικά exclusives είναι ελάχιστα στο PS4 και ανύπαρκτα στο Xbox One, καθώς πολλά games βγαίνουν και στο PS Vita ή ακόμη και στο PS3 (Persona 5), ενώ όλα του Xbox One βγαίνουν και στα PC.
Αλλαξες απ' οτι βλεπω την αποψη που ειχες παλιοτερα για το τι ειναι αποκλειστικο Εχεις τα repect μου γι' αυτο.Lordwinter wrote: Ξεκινήσαμε από την ακύρωση του Scalebound και φτάσαμε σε ολοκληρωτική σύρραξη πάλι. Όσον αφορά το συγκεκριμένο game από την στιγμή που κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια το τι έφταιξε για την ακύρωσή του δεν έχει νόημα να ρίχνουμε ευθύνες στην Microsoft ή στην Platinum Games. Προσωπικά νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν με την ταυτόχρονη κυκλοφορία στα PC και για το γεγονός ότι οι Ιάπωνες developers γενικώς δεν είναι εξοικοιωμένοι με το development στα PC. Μακάρι να έβγαινε πάντως το game και ας μην ήταν τέλειο, το ίδιο έχω να πω και για το Fable Legends.
Το 2017 έχει αναμφισβήτητα πολύ περισσότερα exclusives στο PS4, εγώ θα πω καιρός ήταν. Σημείωση εδώ τα πραγματικά exclusives είναι ελάχιστα στο PS4 και ανύπαρκτα στο Xbox One, καθώς πολλά games βγαίνουν και στο PS Vita ή ακόμη και στο PS3 (Persona 5), ενώ όλα του Xbox One βγαίνουν και στα PC. Αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψη κάποιων ότι το Xbox One είναι καταδικασμένο, ας βγει και το Scorpio και κάνουμε μετά ταμείο.