Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Member of The Month (Οκτώβριος 2012)

More
05 Nov 2012 17:41 #114587 by Θοδωρής Κώτσελας

eliminator wrote: Αυτο μπορει να γινει ευκολα με δημιουργια αλμπουμ και προσθηκη πολλων φωτογραφιων σε αυτό. Εφτιαξα ενα προχειρο με αυτοκινητα(158 φωτογραφιες) και ανεβηκα 5000 ποντους σχεδον!

παιδια οντως.κατι πρεπει να γινει για αυτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2012 17:46 #114589 by Κωνσταντίνος Μακαριγάκης
vasiliskamakisgr ότι είπαν οι προλαλήσαντες,δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι...

[center:20cm050w] [/center:20cm050w]

More
05 Nov 2012 17:49 #114590 by Μάνος Γρυπάρης
@asmilon: Δεν υπαρχει όριο σε κανένα social network για τον αριθμό φωτογραφιών και βίντεο.

Η κίνηση του site απ' τη στιγμή που μπήκε το Community αυξάνεται κάθε μήνα κατά 5-7%. Μιλάμε για εξωπραγματικό αριθμό αν σκεφτείς ότι είμαστε στην αγορά 7 χρόνια. Ένας λόγος είναι τα groups, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μας ανεβάζουν στα results.

Ψηφίζω theonirvana γιατί άνοιξε τα topics :-P

ΥΓ. Μην ξεχάσεις να κάνεις edit και να προσθέσεις τους ψήφους. Thanks

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Nov 2012 17:57 #114595 by Kostas Milonas
Σιγουρα καλο ειναι το traffic, αλλα εξαρταται τι προτιμαμε, ποσοτητα ή ποιοτητα.

Αν φτιαξω 50 αλμπουμ με 100 φωτογραφιες το καθε ενα και πολλες απο αυτες να ειναι διπλες/τριπλες/τετραπλες δε θα με ελεγξει κανενας και θα ανεβαζω αβερτα το level μου. Αυτο δε σημαινει πως συνεισφερω στο community, απλα φτιαχνω το level μου ωστε να κερδισω το δωρο για τον διαγωνισμο που τρεχει εκεινη την εβδομαδα.

Ετσι το βλεπω εγω, δε ξερω αν εχει βαση ή οχι, σιγουρα η τελικη αποφαση ειναι δικη σας, απλα χανεται για εμενα το νοημα των level με αυτο τον τροπο...

Edit: Επισης σε κανενα Social network δεν υπαρχει περιορισμος χαρακτηρων, εδω ομως μπηκε για αποφυγη του spamming Αν θελει καποιος να ποσταρει ενα μηνυμα με λιγοτερους απο 50 χαρακτηρες μπορει αλλα δε θα μετρησει στο level up. Με την ιδια λογικη αν θελει καποιος να ανεβασει 100 φωτογραφιες σε μια μερα ας το κανει, αλλα να μετρησουν πχ οι 20 για το user rank.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR