Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Best Of - Ψηφοφορία Top 10

More
13 Dec 2012 01:13 #116723 by Γιώργος Κυρενές
Η όλη δουλειά φαίνεται να οδηγεί στο PlayStation...αναμενόμενο θα έλεγα, αφού δεν είναι όλοι μαθουσάλες :D ... Εγώ ψηφήζω χαλαρά το SNES για τις ατελείωτες ώρες gaming που μου προσέφερε και τα ultra ποιοτικά games του...!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Dec 2012 11:55 #116728 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν έχει σχέση με το αν είμαστε μαθουσάλες. Μεγάλωσα όμως με Kings Quest, Indiana Jone και F15!! Οπότε θυμάμαι καλύτερα τους υπολογιστές παρα τις κονσόλες.
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ καλύτερη κονσόλα αυτή που είχε τα καλύτερα παιχνίδια, κατ'εμε (έτσι κι αλλιώς αλλάζουν τα γούστα με τα χρόνια οπότε ούτε και για μένα δεν είναι αντικειμενικό), αλλά γενικότερα τι επίδραση είχε στο χώρο, τι αλλαγές έφερε το hardware κ.α.
Και το atari ήταν κορυφαίο για την εποχή του, και για τα τότε παιχνίδια του (δεν βλέπω όμως να το ψηφίζει κανένας).

Μην ξεχνάτε ότι το PlayStation έχει το ζηλευτό προνόμιο να λέει ότι έβαλε τις κονσόλες σε κάθε σαλόνι (ή τουλάχιστον έτσι έλεγαν εκείνη την εποχή)...

More
13 Dec 2012 22:11 #116750 by eliminator
PS1 για την εποχη αξεπεραστο.

More
13 Dec 2012 23:43 #116751 by Κώστας Προμπονάς
Πολύ καλή και δύσκολη ερώτηση!

Σκέφτηκα ποιό μου λείπει πιο πολύ και κατέληξα στο Dreamcast (βρίσκεται ακόμα κάτω από την τηλεόραση μου, αλλά και να το συνδέσω, που χρόνος να παίξω..)

Τι να πρωτοσκεφτω; Power Stone 2, Jet Set Radio, Metropolis Street Racer, Phantasy Star Online, Virtua Tennis, Quake III Arena, Skies of Arcadia, Resident Evil: Code Veronica, Shenmue, Chu Chu Rocket, Daytona USA, Crazy Taxi, Grandia 2 και πολλά ακόμα!

More
14 Dec 2012 23:37 #116827 by Άντζελα Μαυρομάτη
Θα ψηφίσω το ATARI αφού ήταν η πρώτη μου κονσόλα και είχα σπάσει και 2 joysticks παίζοντας το Crystal Castle! Ήταν βράχος! Το 'χα πετάξει κάτω πολλές φορές και δεν καταλάβαινε τίποτα! Μήπως οι πιο παλιοί από εκεί ξεκινήσαμε? Θεωρώ πως αξίζει μία θέση στη 10άδα!

More
15 Dec 2012 00:40 #116831 by Παναγιώτης Φλώρος
Ότι και να λέμε, το PSΧ ήταν η φωλιά όχι μόνο για τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες, αλλά και για τους πιο διαχρονικούς και ποιοτικούς τίτλους όλων των εποχών!

More
15 Dec 2012 10:24 #116842 by Μιχάλης Κοδήμας

More
15 Dec 2012 10:52 #116843 by Αποστόλης Αναστασίου
Playstation 1 μιας και το πρόλαβα :D Είναι αξέχαστο , ακόμη θυμάμαι που έπαιζα Grand Theft Auto σε 2D μορφή :D

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
15 Dec 2012 15:20 #116856 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Μια ψήφος στο Atari 2600 από μένα και άλλη μια για όλους τους σπασμένους μοχλούς! :rolleyes: τι να πρωτοθυμηθώ ειλικρινά. Space invaders? Kaboom? Warlords? Dodge 'em?